1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Pane Šútaji, pane Eštoku - pánové - vždyť vám ten státeček rudá armáda - Stalin - vzal !!! Oni vás neosvobodili - oni vás "vzjali" a pak se teprv ukázalo, zdali ho "dají" milostivě Benešovi, nebo ho schlamstnou i s Podkarpatím...

6
Před 1 měsícemUpraveno

'Puck Futin' je dobrý heslo.

To by se mohlo ujmout. 😉

3
Před 1 měsícem

"HANBÍM SA ZA ĽUDÍ, KTORÍ SI NEVÁŽIA HRDINOV!"

A já, ač Čehúň, se stydím za lidi, kteří urážejí hlavu vlastního státu.

Jinak se domnívám, že šlo o další pokus o státní převrat se strany českých politiků a veřejně známých osob.

1
Před 1 měsícem

Samozřejmě jde o provokaci. Není to ani tak proti osvoboditelům, jako spíš proti vládě, která podporuje russkou válku na Ukrajině.

28
Před 1 měsícem

Kde vidí ty vulgarismy a svastiku? Měl by si zajít na oční a pak vzít za ruku Fica a jít k Chocholouškovi.

13
Před 1 měsícem

Dobře,že se Matúš Šukaj Eštok rozzuřil .😀😀😀

Stejně nic jiného neumí, nemůže udělat aspoň se ukázal, že žije a udatně slouží Rusku .

25
Před 1 měsícemUpraveno
Jiří Galamboš

A umí vypisovat potvrzeníčka bývalým eštébákom, že estébáci nebyli.

19
Před 1 měsícem

A pan Maďar Eštok to má v hlavě pomíchané ,ten už ani neví čí je , jestli Maďar nebo Slovák nebo Rus.

9
Před 1 měsícemUpraveno

Jojo, vybavilo se mi smutné vzpomínání mé sousedky, která doufala, že se před znásilněním od tlupy těchto hrdinů ukryje ve chlévě mezi dobytkem. Marně.

11
Před 1 měsícemUpraveno

Ti Slovenští politici jsou jak z pomocné školy. Dobrovolně se přidali za druhé světové války k Hitlerovi a bojovali s ním proti Sov. Svazu, takže nabyli osvobozeni ale poraženi.

20
Před 1 měsícem

…viděla jsem fotku bulharského památníku podobné estetiky-každé postavě na něm byl domalován superhrdinský oblek. Ve frontě za sebou tak stáli Superman, Aquaman, Kapitán Amerika, Spiderman a další 🤣

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt