Pane Šútaji, pane Eštoku - pánové - vždyť vám ten státeček rudá armáda - Stalin - vzal !!! Oni vás neosvobodili - oni vás "vzjali" a pak se teprv ukázalo, zdali ho "dají" milostivě Benešovi, nebo ho schlamstnou i s Podkarpatím...
'Puck Futin' je dobrý heslo.
To by se mohlo ujmout. 😉
"HANBÍM SA ZA ĽUDÍ, KTORÍ SI NEVÁŽIA HRDINOV!"
A já, ač Čehúň, se stydím za lidi, kteří urážejí hlavu vlastního státu.
Jinak se domnívám, že šlo o další pokus o státní převrat se strany českých politiků a veřejně známých osob.
Samozřejmě jde o provokaci. Není to ani tak proti osvoboditelům, jako spíš proti vládě, která podporuje russkou válku na Ukrajině.
Kde vidí ty vulgarismy a svastiku? Měl by si zajít na oční a pak vzít za ruku Fica a jít k Chocholouškovi.
Dobře,že se Matúš Šukaj Eštok rozzuřil .😀😀😀
Stejně nic jiného neumí, nemůže udělat aspoň se ukázal, že žije a udatně slouží Rusku .
A umí vypisovat potvrzeníčka bývalým eštébákom, že estébáci nebyli.
A pan Maďar Eštok to má v hlavě pomíchané ,ten už ani neví čí je , jestli Maďar nebo Slovák nebo Rus.
Jojo, vybavilo se mi smutné vzpomínání mé sousedky, která doufala, že se před znásilněním od tlupy těchto hrdinů ukryje ve chlévě mezi dobytkem. Marně.
Ti Slovenští politici jsou jak z pomocné školy. Dobrovolně se přidali za druhé světové války k Hitlerovi a bojovali s ním proti Sov. Svazu, takže nabyli osvobozeni ale poraženi.
…viděla jsem fotku bulharského památníku podobné estetiky-každé postavě na něm byl domalován superhrdinský oblek. Ve frontě za sebou tak stáli Superman, Aquaman, Kapitán Amerika, Spiderman a další 🤣