Dnes jsem poslouchal PS,a tam p.Dostálová říkala ůplně něco jiného a před všemi dělala hlupáka z p.Bartoše.Asi se omluvy nikdo nedočká.Ach jo.A Babiš tam byl za machra a když vystoupila min.obrany tak byl takhle malej,a jenom blekotal že nemůže všemu rozumnět.Tak atˇ radši zavře klapačku.
Hlavně že Babiš tvrdil, že současné ministerstvo nic neudělalo a žije jen z toho, co připravila Dostálová. Tak teď to vidíme
Nevím, jestli to ministerstvo žije jen z toho, co připravila Dostálová, ale kromě studijních cest ministra Bartoše do zahraničí nevidím nic pro místní rozvoj v Česku.
Proboha . At si slovenský STBÁK vezme Klárku s Alčou do základního stáda do nově připravovaného prasečáku a dá už všem pokoj. Maximálně moderní prasečák má stát někde v kraji Vysočina. Vyžvanil to mistr světa ve žvanění bývalý turbo ministr - NAPROSTO BEZCENNEJ VEJR Havlíček. To, že se cítí být po nových volbách zase u kormidla je jasné. Proto již začíná příprava na výstavbu nové továrny na prasata. A prachy? Zase bude příkaz na SZIF šetřit prostředky. Dobrou noc
Ty jsi nečetl nadpis o čem je diskuze že tady bliješ své chytrosti ze své hlavy,to se bez pomluvy Babiše a spol ráno ani nenajíš a možná už nastihneš udělat potřebu na záchodě a pak se musíš takhle chovat.Zato ale oni nemůžou že to neudržíš,to se dá celkem dobře léčit ale nesmíš všemu co co říkají v televizi, to Ti pomůže to mi věř. Vlastní zkušenost.
Pokud bude zvolená do evropského parlamentu, bude zapotřebí udělat ze dvou sedaček jednu, jinak hrozí že při vstávání tou kotelnou vyrve celou řadu sedadel! 🤣
Zdravím vás pane. Bude bud europoslankyně nebo zakládající členka chovu prasat v nově připravovaném prasečáku na Vysočině. Již se jedná o stavbě. Bude s Alčou v základním stádě. Ale nepředbíhejme, ušatý STBÁK jí určitě nařídí co má dělat. Jakožto všem ostatním, jak je jeho zvykem. Sbírejme informace a podělme se o ně. Nevím co mám říkat kamarádům ze Slovenska , když se ptají" Čo ten náš K+K+T u vás?
Opět nějaký blbeček si nezjistil relevantní informace co ten úřad vlastně říká a dezinformuje veřejnost Není ten pisálek agentem ministra vnitra ? Tato jeho informace vykazuje podezření na trestní odpovědnost. Že by mohlo jít o pomluvu ?
Dostálové smlouva se může rušit , vypovědět.Černochové nikoli . Ta je nezrušitelná , nenapaďitelná . Dobře si jí pojistila ? Ani kdyby nám nedodrželi smluvní podmínky dodání F35 ve lhůtě nic se přeci neděje, smlouva se přeci dodržovat nemusí jsou to naší přátelé ?
Takhle to přeci bylo když ODS uzavřelo smlouvu na mýtné brány, místo na satelitní systém. Tu smlouvu zrušit byl taky problém.
Kdepak asi udělala paní ministryně chybu? Že by to bylo tím, že digitalizace stavebního řízení je vyšší level než "fotošopování" na Instáči či na Twitru? Kdo ví?
Nemohl by autor článku vysvětlit čtenářům o co jde ? Jestli bývalá vláda razila jeden superStavební úřad a chtěla vytvořit software, které to bude řídit a stávající vláda superÚřad zrušila a tedy zadávací podmínky pro SW jsou jiné ? O to jde? Nebo o něco jiného?
Fakt pisálci z Fóra 24 zapracujte na sobě . Dík.
V červnu chtějí spustit digitalizovaný program pro stavebnictví, je složitější než přihlášky do škol. Možná se pletu, ale mám pocit že je systém poněkud nejasný a o to jsem zvědavější.
co to je za Marfušu?
ANO,to je zlodějská Marfuša!