1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Dnes jsem poslouchal PS,a tam p.Dostálová říkala ůplně něco jiného a před všemi dělala hlupáka z p.Bartoše.Asi se omluvy nikdo nedočká.Ach jo.A Babiš tam byl za machra a když vystoupila min.obrany tak byl takhle malej,a jenom blekotal že nemůže všemu rozumnět.Tak atˇ radši zavře klapačku.

38

Hlavně že Babiš tvrdil, že současné ministerstvo nic neudělalo a žije jen z toho, co připravila Dostálová. Tak teď to vidíme

55
Před 1 rokem
Eliška Janalíková

Nevím, jestli to ministerstvo žije jen z toho, co připravila Dostálová, ale kromě studijních cest ministra Bartoše do zahraničí nevidím nic pro místní rozvoj v Česku.

16
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Proboha . At si slovenský STBÁK vezme Klárku s Alčou do základního stáda do nově připravovaného prasečáku a dá už všem pokoj. Maximálně moderní prasečák má stát někde v kraji Vysočina. Vyžvanil to mistr světa ve žvanění bývalý turbo ministr - NAPROSTO BEZCENNEJ VEJR Havlíček. To, že se cítí být po nových volbách zase u kormidla je jasné. Proto již začíná příprava na výstavbu nové továrny na prasata. A prachy? Zase bude příkaz na SZIF šetřit prostředky. Dobrou noc

20
Před 1 rokem
Pepa Vok

Ty jsi nečetl nadpis o čem je diskuze že tady bliješ své chytrosti ze své hlavy,to se bez pomluvy Babiše a spol ráno ani nenajíš a možná už nastihneš udělat potřebu na záchodě a pak se musíš takhle chovat.Zato ale oni nemůžou že to neudržíš,to se dá celkem dobře léčit ale nesmíš všemu co co říkají v televizi, to Ti pomůže to mi věř. Vlastní zkušenost.

4
Před 1 rokem

Pokud bude zvolená do evropského parlamentu, bude zapotřebí udělat ze dvou sedaček jednu, jinak hrozí že při vstávání tou kotelnou vyrve celou řadu sedadel! 🤣

18
Před 1 rokem
Horst Gebauer

Zdravím vás pane. Bude bud europoslankyně nebo zakládající členka chovu prasat v nově připravovaném prasečáku na Vysočině. Již se jedná o stavbě. Bude s Alčou v základním stádě. Ale nepředbíhejme, ušatý STBÁK jí určitě nařídí co má dělat. Jakožto všem ostatním, jak je jeho zvykem. Sbírejme informace a podělme se o ně. Nevím co mám říkat kamarádům ze Slovenska , když se ptají" Čo ten náš K+K+T u vás?

6
Zobrazit další reakci

Opět nějaký blbeček si nezjistil relevantní informace co ten úřad vlastně říká a dezinformuje veřejnost Není ten pisálek agentem ministra vnitra ? Tato jeho informace vykazuje podezření na trestní odpovědnost. Že by mohlo jít o pomluvu ?

12
Před 1 rokem

Dostálové smlouva se může rušit , vypovědět.Černochové nikoli . Ta je nezrušitelná , nenapaďitelná . Dobře si jí pojistila ? Ani kdyby nám nedodrželi smluvní podmínky dodání F35 ve lhůtě nic se přeci neděje, smlouva se přeci dodržovat nemusí jsou to naší přátelé ?

18
Před 1 rokem
Michal Bachratý

Takhle to přeci bylo když ODS uzavřelo smlouvu na mýtné brány, místo na satelitní systém. Tu smlouvu zrušit byl taky problém.

Před 1 rokem

Kdepak asi udělala paní ministryně chybu? Že by to bylo tím, že digitalizace stavebního řízení je vyšší level než "fotošopování" na Instáči či na Twitru? Kdo ví?

27
Před 1 rokemUpraveno

Nemohl by autor článku vysvětlit čtenářům o co jde ? Jestli bývalá vláda razila jeden superStavební úřad a chtěla vytvořit software, které to bude řídit a stávající vláda superÚřad zrušila a tedy zadávací podmínky pro SW jsou jiné ? O to jde? Nebo o něco jiného?

Fakt pisálci z Fóra 24 zapracujte na sobě . Dík.

1
Před 1 rokem

V červnu chtějí spustit digitalizovaný program pro stavebnictví, je složitější než přihlášky do škol. Možná se pletu, ale mám pocit že je systém poněkud nejasný a o to jsem zvědavější.

Před 1 rokem

co to je za Marfušu?

6
Před 1 rokem
Jaromír Krejcar

ANO,to je zlodějská Marfuša!

14
Zobrazit další 3 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt