tak to vypadá že malá domů profikorupřního hnutí ANO zase nebude
Stačí, že je velká domů "pana čistého"!!!🤑🤑🤑
Korupční anoistka Klára ubohá. Anoistický hnus.
ivánku, ty jsi šašek, to není možné
Úkolem těchto pěšců v ANO2011 je udělat co největší bordel a chaos ve financích tak, aby se lehce ztratily ty mld Kč pro Agrofert.
To jsou blbosti,ale Vás názor beru,petikolka jede
Hlavně aby zbylo pro Babiše.
Tahle populistka volena neadrtalci nemuze uzavirat smlouvy, proboha tento praclovek tak akorat ryt do kamene svoje vykresy
Ty jsi chytrý hlupák.
Inu ANO
Bude líp
Provládní F24, popišvte nám trošku ty prachy vašeho premiéra v podezřelé kampeličce!!! Ale to vy nesmíte, že?!?!🤢🤑🤑
Jene Berko, popište nám trošku ty prachy vašeho blbiše - Čapí hnízdo, linka na tousťáky, zámeček ve Francii, dotace "malé domů" od Dostálové a další a další.
Tak když jsem tu psal že od káždé smlouvy by se mělo dát odejít a to ohledně nákupu F 35 tak mi rádoby odborníci na smlouvy psali že to možné není.Jak je vidět když se chce nebo když chce pětiloka tak to jde.
Od smlouvy na nákup F-35 bude problém odejít. Protože ta letadla budou už zaplacená než nám je začnou dodávat.
Vida jak ta dostálová z gangu ano házela miliardami sem a tam za to asi fasovala tučnou prvizi,, , to se to gangu Ano/Agro agenta Stb Bláboliše vládlo, /kradlo/ a vše na dluh !
A co dělá Bartoš? Vše poděla a tak vlastně nic nedělá .
Já si ho stále pletu: Je to Asterix nebo Obelix?
Ani jeden. Je to Falstaff.....