1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Vondráček je nebezpečný "lidumil", hlavně, že mu to vynáší, co??!

2
Před 3 měsíci

Vondráčku hlavně nekritizovat a musíš se chovat tak, aby všichni občané a nebo alespoň 99%, Fialovu vládu bezmezně chválilo, uctívalo, kláněli se ji a pělo na ni jen samé ódy !

2
Před 3 měsíci

Divné. Všichni ti papaláši jsou tak krásně zakulacení. Čímpak to asi bude??? Jistě ne těžkou, namáhavou prací

18
Před 3 měsíci
Sedlacek Jaroslav

Dokonce se to dá i rozlišit...někomu k zakulacení stačí jedno volební období, zatímco jiný jich potřebuje víc...každopádně je to dřina...

6
Před 3 měsíci

Pana Vondráčka je mně osobně líto, nemůže za své IQ, spíš mě zlobí jeho voliči, že to nevidí.

12
Před 3 měsíci

Nejhorší vláda , co tu kdy byla ! Pokud vláda něco nestihá , mohla by pracovat taky v pondělí jako každý normální člověk..

6
Před 3 měsíci
Zbigniew Konewka

Já mám v pondělí dovolenou.Přesto si myslím, že jsem na rozdíl od vás normální.Vládě se nedivím, ty stupidní žvásty od Babiše a Okamury bych den před vánoci asi taky nedal.

3
Před 3 měsíci

Rozdmýcháváním nenávisti je i lezení do progresivistickeho, bruselského zadku a nálepkování všech, kteří mají jiný názor než vládní garnitura.

5
Před 3 měsíci

Babišovo podržtaška a sluha. Když mluví , vypadá to , že je v rauši.

5
Před 3 měsíci

Vondráček je ožrala, jeho vypité řeči jsou jedna trapnost.

25
Před 3 měsíci
Pepa Zajíček

Bože můj... v každém příspěvku tolik nenávisti... proč vůbec chodíte Zajíci na diskuse? Abyste si někde vykompenzoval své mindráky a vztek? Vypadalo by to tak... Na víc totiž nemáte... 😕

3
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Havel nemá pravdu. Vondráčka si považuji, rozumný politik a člověk, oproti Pekarové, no to snad ani nejde přirovnat.

3
Před 3 měsíci

Vondráček má místo mozku z lihu kostku. Už i na vizáži je to vidět.

23
Před 3 měsíci
Jitka Bartůňková

Já něco podobného slyšela o Šafrovi 🤔

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt