Vondráček je nebezpečný "lidumil", hlavně, že mu to vynáší, co??!
Vondráčku hlavně nekritizovat a musíš se chovat tak, aby všichni občané a nebo alespoň 99%, Fialovu vládu bezmezně chválilo, uctívalo, kláněli se ji a pělo na ni jen samé ódy !
Divné. Všichni ti papaláši jsou tak krásně zakulacení. Čímpak to asi bude??? Jistě ne těžkou, namáhavou prací
Dokonce se to dá i rozlišit...někomu k zakulacení stačí jedno volební období, zatímco jiný jich potřebuje víc...každopádně je to dřina...
Pana Vondráčka je mně osobně líto, nemůže za své IQ, spíš mě zlobí jeho voliči, že to nevidí.
Nejhorší vláda , co tu kdy byla ! Pokud vláda něco nestihá , mohla by pracovat taky v pondělí jako každý normální člověk..
Já mám v pondělí dovolenou.Přesto si myslím, že jsem na rozdíl od vás normální.Vládě se nedivím, ty stupidní žvásty od Babiše a Okamury bych den před vánoci asi taky nedal.
Rozdmýcháváním nenávisti je i lezení do progresivistickeho, bruselského zadku a nálepkování všech, kteří mají jiný názor než vládní garnitura.
Babišovo podržtaška a sluha. Když mluví , vypadá to , že je v rauši.
Vondráček je ožrala, jeho vypité řeči jsou jedna trapnost.
Bože můj... v každém příspěvku tolik nenávisti... proč vůbec chodíte Zajíci na diskuse? Abyste si někde vykompenzoval své mindráky a vztek? Vypadalo by to tak... Na víc totiž nemáte... 😕
Havel nemá pravdu. Vondráčka si považuji, rozumný politik a člověk, oproti Pekarové, no to snad ani nejde přirovnat.
Vondráček má místo mozku z lihu kostku. Už i na vizáži je to vidět.
Já něco podobného slyšela o Šafrovi 🤔