Pořád stejná mantra." Vláda všechno dělá špatně óóóóóhhhhhmmmmmm...
A co dělá dobře? Za poslední 3 roky došlo k největšímu propadu životní úrovně v ČR. Je největší množství obyvatel pobírajících chudinské dávky na bydlení a další věci. Zdravotnictví jde do kytek, nejsou doktoři ani léky. Úroveň školství je také katastrofa s nesmyslným množstvím asistentů pro děti, které by v základní škole být ani neměly. Dostupnost energií je taková, že si cca třetina obyvatel nemůže zatopit aspoň na klasickou pokojovou teplotu a to je 23°C, protože na to nemá. A to se jim ty energie ještě zdraží díky povolenkám, které zástupci NAŠÍ VLÁDY v EU aktivisticky prosadili za našeho předsednictví. To je jen malý výběr neuspěchů slepence.Tak mi řekněte za co naší vládu chválit, nevidím jediný důvod.
Dobrý den. Při vstupu do politiky byl pan Vondráček jeden z mála, kterého jsem si vážil. Čas opnou trhnul a poslanec Vondráček LŽE jako jeho guru agent "hodné" ŠTB Babiš. Nevím kde se v něm bere tolik zla. Kde vidí "panující strach otevřeně HOVOŘIT"? On si vždy plete kde je. Otevřeně hovořit se NESMÍ před jeho guru Babišem. Otevřeně už vůbec nesmí nikdo tohoto GURU ANOfertu kritizovat. Pokud to někdo udělá/byl by uctíván jako sedlák Kozina/ je VYHOZEN z ANOfertu. Jeden z posledních byl pan Vondrák, který OTEVŘNĚ říkal, že agenta Babiš za prezidenta volit NEBUDE. Lhát v ANOfertu je normou a kdo nelže okrádá svého předsedu Babiše. Vystupování agenta Babiše v Poslanecké sněmovně je plné NENÁVISTI, LŽÍ a sprostých nadávek všem z koalice. Stejně se chovají jeho zaměstnanci ANOfertu. Opravdu bude lépe až ANOfert vypadne ze všech politických funkcí. Hezký zbytek dne přeji SLUŠNÝM čtenářům FORUM 24.✨.
Hodně s vámi souhlasím, ale mám pocit, že příčinou chování pana Vondráčka není ZLO, ale jakási primitivní HLOUPOST. On opravdu v politice nemá co pohledávat. A řekněme v justici, při jeho právnickém vzdělání? Nevěřím, že by se dokázal uživit, ale aspoň by škodil jenom sám sobě.
Pořád totéž - kdo vystupuje proti vládě, rozdmýchává nenávist a destrukci. To nemá nic společného s demokracií, ale zavání to novou totalitou!!!
Tahle ruská krysa nás může maximálně opět přivést do ruského područí. Tak si pan Vondráček asi představuje tu lepší budoucnost.
Je zajímavé, že zrovna tři Jirkové ukázali světu, jak jsou shodně svým myšlením vygumovaní. Kluci, vy jste tomu zase dali ťafku.
F24, sice se snažíte, ale máte to marné!!!🖐️
Vondráček se také snažil přepít ruské politiky při návštěvě Moskvy. 🙂
Kde Vondráček nepochodil? U zástupců vládních stran? U lidí, pro které je Fórum 24 v podstatě Bible, či zdroj té jediné pravdy?
Pak je to v pořádku...
Uklidni se, neshlukuj se, nerozčiluj se. Čti iDNES a sleduj Čau lidi:-)
ANO a SPD se snaží lidem vsugerovat, jak se mají špatně. Bohužel se jim to daří.
A realita, dnes jsem potřeboval dokoupit pár maličkostí na víkend, tak jsem se zastavil v prvním Lidlu a nezaparkoval jeem, pak jsem zkusil o kousek dál Penny a opět jsem nezaparkoval. Uspěl jsem až u Billy s velkým parkovištěm, kde jsem strávil skoro 20 minut ve frontě u pokladny. Tak kde je ta bída?
Souhlas, podobná moje dnešní zkušenost s Kauflandem ČT, v nejožebračenější oblasti ožebračené lokality česka.
Kytarista zase předvedl duševní hračku. Co po něm chtít? Zaměstnanec Burešbabiše se snaží, aby nepřišel o přízeň svého majitele.
Žádnou hračku ale hnačku
To automatické dopisování mě štve.
Velká část občanů je spokojená, protože v podstatě na stát kašlou, zajímá je jediné a to slib Bureše, že jim vrátí vše, co jim Fiala vzal. Že to je definice hodná pomocné školy? Samozřejmě , ale voliči ANO tam z velké části patří. Nějaký dluh nebo budoucnost jsou jim ukradené. Přijeli sověti v roce 1968? No a co, krásně jsme s nimi poté šmelili. Velká část z nich totiž myslí tím, co mají vzadu pod zády. A proto má Bureš takovou oblibu u tohoto materiálu. Tady nejde o nějakého Fialu nebo jiného demokrata, jde jen o ten slíbený žvanec, který jim zaplatí ti ostatní a na dluh.
jiz jsem to psal ..vondracek ..je velice nebezpecny clovek ...zkusenosti ma a je chytry..proto je nebezpecny hezke vanoce atd
A hlavně leze do zadku rusákům.