"Ruský konzervativní a krajně nacionalistický web Tsargrad.tv zmiňuje, že na zasedání na ministerstvu obrany šéf resortu generál Sergej Šojgu ohlásil porážku ukrajinské armády."
😀😀😀😀😀
K tomu neni treba nic dodavat.
Kde jednou páchla noha rusáckého ozbrojence, tam je Rusácko navěky.
Tam Rusák navždy zůstane, i když někdy jen ta Rusákova noha tuhle, ruka támhle atd. 😛
Prostě: Až Rusácko osvobodí Ukrajinu od Ukrajinců, přijde čas postoupit dál na Západ.
Přes Orbánovo Maďarsko a Ficovo Slovensko se rusácké tanky povalí jedna báseň, nadšené obyvatelstvo je bude zasypávat květy, chlebem, náramkovými hodinkami apod.
Až se ony tanky povalí Českem, tak obyvatelstvo … co vlastně uděláme, my Češi, až nás vzbudí příchod nepřemožitelné rusácké armády, řadu z nás už podruhé?
No, střílet na naše starší rusácké bratry nebudeme, to jasné jako facka, že.
Nejsme přece žádní Ukrajinci, Poláci, Estonci, Litevci, Lotyši, Uzbeci a jiní podobní, co na Rusáky tradičně střílejí, že.
Nejspíš tradičně se budeme týden bouřit, trošku.
Např. si uděláme generální stávku přes polední přestávku, aby to nebylo moc nápadné,
Takže jen ten prezident aby byl NÁŠ, jako býval soudruh Ludvík Svoboda.
On totiž ten Pavel načichl kapitalismem a demokracií, v tom genštábu NATO a vůbec Evropě.
Ten se před Rusáky neskloní až k zemi, nepolíbí zem pod jejich válenkami.
Tudíž bychom si měli honem zvolit Babiše nebo Okamuru či Rajchla, aby naše národní reprezentace přijala všechny rusácké podmínky bez zbytečných keců, výměnou za zachování svého majetku, že.
Ještě rada zdarma dnešním mladým: Učte se rusky, angličtina vám bude k prdu, v rusáckém Impériu. 😄
Mupy mup!
Proč nevydá masový vrah Putin rozkaz že Rusové musí dosáhnout vítězství na Ukrajině do tří dnů ? 😄
Dotaz na radio Jerevan
-Je pravda, že Rusko postupuje ?
Takové bludy se pravidelně objevují v diktaturách v případě,
když si jejich pohlaváři uvědomí bezvýchodnost vlastní situace...
Je celkem jedno jak to dopadne. Jisté, ale je, že i když Rusa nevytlačí, bude UA vyzbrojena a bude prozápadní. Rus se moc pletl, když si myslel, že za pár dnů si dosadí vládu svou a UA mu bude ležet u nohou. Putinovi se povedlo zvětšit NATO a získat obrovského nepřítele na své hranici. To není zrovna velká výhra.
Já tedy nejsem vystudovaný vrchní velitel vojsk, ale prohlásit, že ukrajinská armáda je poražena a zároveň, že musíte vést úspěšné obranné boje...😁
No Šojgu také není a proto tvrdí co tvrdí. 🤭
Šojgu: Napadli mě na ulici tři šmejdi, ale já je díky svému špičkovému výcviku rozsekal na hadry. Nejdřive jsem jednoho opakovaně udeřil nosem a tváří do pěsti, pak jsem jednoho opakovaně praštil žaludkem a varlaty do kolene a pak jsem jim na zemi bez slitování a soucitu mnohokrát udeřil hlavou do bot.
On totis politolog.. politický analytik a blogeři vědí víc než ministr..To je neco jako tady..🤣
Tak aktivní obrana je fajn, ale teď bych prosil taktické stažení do předem připravených pozic!