Pro budoucnost...modrý ptáci vždy něco vyhlašují pro budoucnost, při většině voleb používají slogan - děláme to pro naše děti. A to je to slůvko naše, t.j. pro jejich děti a děti jejich noshledů a lidí s nadstardantními příjmy , nikoli pro obyčejné, běžné lidi. Od dob Klause to bylo několikrát. A hlavně naši potomci budou vymýšlet jiné věci a nesmysly a u toho ja už nebudu. Žiji v dnešní době a tak mne zajímá současnost a to je katastrofa. A Fialové partičce z ÚS přeji aby jim v důchodu neměl kdo utřít zadky!!
Již dlouho jsem nečetl tak hloupí méně cenný komentář jak je možné že se to někomu vylíhne v hlavě asi ne!
To je pravda ,ale ne pro lid, ale pro svou budoucnost . Nevěřím mu ani jedno slovo ,co slovo tak lež . Zklamal už mu nedám ani jediný hlas .
Nikdy jste ho nevolil, jenom jste se od bureše naučil lhát.
Důchodci a mezi ně se počítám i já rozhodně nespadli z Marsu. Po dvě následující generace sdílí ("soudruzi prominou") totalitu a demokratický systém od roku 1989. Po dobu tří generací rozhodně nežili jak se říká z ruky do huby a tvořili nějaké hodnoty a něco z toho, díky současnému demokratickému systému si sebou přinesli i do důchodu. Za totality se naučili, že pomoc najdou na konci svého ramene. Zeptejte se mlčící většiny důchodců (nemyslím rudých důchodců). Veskrze si nestěžují a hrádky Babiše a Schilerové vnímají s velkým nadhledem.
Kde mají Babiš a Schilerová ty hrádky? Oni jsou hradními pány?
To je budoucnost, lidé strádali a když nestrádali, tak strádají. To je vize do budoucnosti? Nový, druhý balíček balíček do peněženek ještě v lednu letošního nevlezl. Jenom na dálniční známce s daní za nemovitost zaplatím 5000 Kč a to je 400 Kč za měsíc přidáno důchodcům. Kde jsou energetické komodity, které jste zdražili a potraviny také. Hrc, prc a sami jste si přidali
A právníci samouci, kteří sice dělají pravopisné chyby na úrovni prvního stupně základky, ale zato přesně vědí, že ÚS rozhodl špatně, se už ohánějí v první linii.
Zdravím . Moje máma by Vám řekla Karasová -Karasová -jak jste chytrá , tak jste hloupá .
Bože Vy demoličko už nic nedělejte jste ostudou České republiky a to v celé šíré Evropě.Prý říkají nemocný muž já bych řekl nemocná celá vláda ale na palici....
Určitě myslíte tu stínovou, protože to je neštěstí.
Vážený soudruhu Vavro, úkolem Ústavního soudu, je posuzování ústavnosti nikoliv posuzování hospodářských škod. Ale to vám hodnotovým demokratům zřejmě vůbec nevadí. Čest práci!
Hnus. Hlavně že fialovej neví, kde má miliony.
Děkuji za kvalitní a profesionálně napsaný článek. Děkuji i za zmínku, že existují další témata, která se neřeší a ani nedostávají prostor v mediích. Přitom jsou minimálně stejně důležitá. Přál bych si, aby se mediálně nejprobíranější témata dříve "uspávala" do doby, než se najde dobrý důvod znovu je otevřít.
Třeba tohle?Odkaz