1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Směšné - hloupé - skandální - smutné …!!!

8
Před 1 rokem

Politika vždy funguje něco za něco. Ale v tom smyslu, že například projde námi navržený zákon a my podpoříme tamten váš. Nebo přihodíme peníze na dálnice a když nás podpoříte, začneme stavět u města vašeho předsedy. Ale politika nesmí fungovat stylem ty mi dáš hlas a já ti dám placenou trafiku, do smrti nemusíš hrábnou prstem. Jsou polostátní firmy, kam stát dosazuje svoje lidi, ale měl by je tam dosazovat podle odbornosti, ne handlem.

13
Před 1 rokemUpraveno

to je výsměch, tohle že je korupce?? normálně se všude rozdávají ty "trafiky" politikům za odměnu nebo aby mlčeli. doufám tedy, že takto důsledně se budou prošetřovat všichni politici v dozorčích radách, v radách různých státních úřadů a čro a čt, erú, vzp atd.

12
Před 1 rokem

A co Vojtěch. co ho Bureš poslal do Finska? To nebyla trafika, navíc bez diplomatické praxe!

7
Před 1 rokem
Antonín Horák

Jakou diplomatickou praxi měl Lipavský? N U L O V O U !!!!!!!!

2
Před 1 rokem

A co Adam Vojtěch, velvyslanec ve Finsku. To není trafika?

10
Před 1 rokem
Honza Čech

Ne proč se ptáte? Byl navržen a schválen podle zákona!

5
Před 1 rokem

tohle udělat obyčejný smrtelník, tak dostane trest natvrdo a nebude na rozsudek čekat tak dlouho.

Mirek Richter

Možná by se v tom vězení měl líp

Před 1 rokem

a nestačil by mu trest že si vzal tu rapsodiji co vodí pořád za ručičku, aby mu nezdrhla

6
Před 1 rokem

Tomu podpantoflákovi se fakt daří a k tomu na krku tu kantýnskou😂,mě je ho fakt líto😂

5
Před 1 rokem
Jan Bocek

Dělá na mě dojem zoufalce, který manželce čistí boty.🙈

3
Před 1 rokem

Měl dostat více a na tvrdo ( nepodmíněně ) .......-

9
Před 1 rokem

Co se trafik týče,museli by zde odsoudit asi tak100tis.lidí.

11
Před 1 rokem
David Meister

Možná bych trochu i přidal.

Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt