Směšné - hloupé - skandální - smutné …!!!
Politika vždy funguje něco za něco. Ale v tom smyslu, že například projde námi navržený zákon a my podpoříme tamten váš. Nebo přihodíme peníze na dálnice a když nás podpoříte, začneme stavět u města vašeho předsedy. Ale politika nesmí fungovat stylem ty mi dáš hlas a já ti dám placenou trafiku, do smrti nemusíš hrábnou prstem. Jsou polostátní firmy, kam stát dosazuje svoje lidi, ale měl by je tam dosazovat podle odbornosti, ne handlem.
to je výsměch, tohle že je korupce?? normálně se všude rozdávají ty "trafiky" politikům za odměnu nebo aby mlčeli. doufám tedy, že takto důsledně se budou prošetřovat všichni politici v dozorčích radách, v radách různých státních úřadů a čro a čt, erú, vzp atd.
A co Vojtěch. co ho Bureš poslal do Finska? To nebyla trafika, navíc bez diplomatické praxe!
Jakou diplomatickou praxi měl Lipavský? N U L O V O U !!!!!!!!
A co Adam Vojtěch, velvyslanec ve Finsku. To není trafika?
Ne proč se ptáte? Byl navržen a schválen podle zákona!
tohle udělat obyčejný smrtelník, tak dostane trest natvrdo a nebude na rozsudek čekat tak dlouho.
Možná by se v tom vězení měl líp
a nestačil by mu trest že si vzal tu rapsodiji co vodí pořád za ručičku, aby mu nezdrhla
Tomu podpantoflákovi se fakt daří a k tomu na krku tu kantýnskou😂,mě je ho fakt líto😂
Dělá na mě dojem zoufalce, který manželce čistí boty.🙈
Měl dostat více a na tvrdo ( nepodmíněně ) .......-
Co se trafik týče,museli by zde odsoudit asi tak100tis.lidí.
Možná bych trochu i přidal.