Volby do parlamentu ukážou jestli jsme národ většinou tupých hlav🤔NEJSME!😂 Rajchl nemůže myslet vážně to, čím krmil uši lidí pod koněm, který zdálo se mi, pohnul kopytem, aby jej po zásluze nakopal někam😂😂😂✌️
Každý občan, který v posledních volbách volil menší opoziční strany, které se nakonec nedostaly do Sněmovny, de fakto podpořil současnou pětikoalici. Proto je potřeba příště svůj hlas dát ANO nebo SPD, nikoliv PRO nebo Trikoloře
Nemuzete dat hlas populistum, putinovcum a hitlerovcum, jste blazen
Ubohost autora tohoto článku nezná mezí.
Už jste se dnes pomodlil u Babišova zadku?
Občané mávající ukrajinskými vlajkami by se měli urychleně dostavit k mobilizaci na Ukrajině. Tím že demonstrují v Praze a nejsou v Ukrajinské armádě ohrožují úspěch ukrajinské ofenzívy. Toto chování je od nich velice nezodpovědné.
To zas bylo na Václaváku nablito. Nejdřív Rajch, pak jeho uřvané obecenstvo.
U Vás dochází k časté deformaci ? Bez rozumu a navíc obě ruce levý.
Věřím rozhodně víc sousedovi, který se dem. účastnil, než X. Doležalovi. Jsem pravicový volič, ale premiér Fiala je neštěsti, stejně jako celá ods, bezradně mávají modrou fanglí a vedou republiku do " třetího světa ". Babiš udělal všechno špatně, ale aspoň zbohatl a o co jde této partě netuším, vždyť už není skoro co ukrást. Takhle nějak si představuji bezvýchodnou situaci.
Chtěl jsem přestat pěstovat brambory - už na to nějak nestačím, ale zjara holt zase zasázím. Snad mi to Jura nezdaní. Všem přeji pevné nervy. J. Klokočka
Adepti na cenu Karla Lažnovského, oddaní slouhové současné vládnoucí kolaborantské kliky, už nastartovali své sračkomety. Snad jednou skončí podobně jako Krychtálek, Vajtauer, Werner, Křemen a další podobní.
Vy ten svůj příspěvek kopírujete do všech diskuzí, zkuste něco nového
Hele Vy patolizalove novinářský my tam byly a bylo plno.Takze si nechte ty kecy.Tuhle demoliční četu nezachrání už nic ani Vy novinářska sebrankou.
Já to taky viděl, bylo vás tam minimálně milión miliónů a vláda už včera utekla do exilu 😀😀😀
Doležale,právê ses ponořil na nejhlubší dno mediální žumpy F24 .Jestli někdo něco zaplnil "žvásty",pak to byl tvůj provládní lživý článek !!Dovolim se mu aspoň zasmát 🤣🤣
Asi neumíte panu Doležalovi oponovat, když místo reakce na článek útočíte na jeho autora.
Jděte už do zádele s výrazy dezolát, chcimír, trol, chcivalek, petidemolice a další.
Zrovna tak s touto vládou a Ukrajinou.
Ano, RF jsou okupanti. Ano, na území UA nemají co dělat. ALE, proč ztrácíme zdravý rozum, odstup? Proč jsme se stali vazaly UA? Ztratili jsme identitu, už nejsme suverénní Česká republika?!