1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Hulení je svinstvo a některé úvahy autora jsou naprosto neskutečné hovadiny. Třeba to, že když nekoupíme F35, potvrdíme tak Putinovi válkou získané ukrajinské území jako legitimní kořist 🙂

7
Před 1 rokem

CR nepotrebuje neschopnou loutkovou vladu ale silne konzervativni lidry typu Orbana nebo Fica aby zde udelali poradek a nastavili rad!!!

18
Před 1 rokem
Standa Šálek

Prosím požádejte svého chovatele o nějaký zklidňující prostředek.

11
Před 1 rokem

Pane Dolezale popsal jste to presne... Proto dezoluza tak radi a je rozurena. Piste prosim dal takove clanky... 👍

21
Před 1 rokem
Jan Jurášek

Jak napsat, že je člověk jelito? Přesně jako vy, Jurášku...

13
Před 1 rokem

Použil bych jiné slovo lůzou.

6
Před 1 rokem

Já jsem tam Doležala, Hovorkovou , Jambourka a Šafra neviděla, o dalších dezolátech nevím. Jinak tam byli slušní lidé , protestující proti špatně vyvíjející se ekonomice.

8
Před 1 rokem

Žumpě tady poskakuje víko , jak je vystrašená kolik lidí přišlo na václavák.A násoska zavelel k útoku, aby forum 24 přežilo.

10
Před 1 rokem
Petr Ciosk

Někdo byl tou tlupou zoufalců vystrašený? Spíš ti Rajchlovi nýmandi spoustu lidí pobavili, jako ta babička se sponzorským darem.

1
Před 1 rokem

Lež a zase lež !!!!!! Byla jsem tam !!!!! Supr lidi , supr řečníci !!!! Hlavně se tam mluvilo PRAVDIVĚ !!!!!!!!

17
Před 1 rokem
Eva Chocholova

Pravda a zase pravda!!!!! Poloprázdný Václavák a sám Rajchl řekl, že chce dělat proruskou politiku. Viděl jsem video na FB a slyšel to na vlastní uši!!!!!

Odkaz

Odkaz

8
Před 1 rokem

Znepokojuje mne označení desolát pro lidí,kteří jakožto demokraticky uvažující občané mající svůj názor na politické dění nemusí tím šířit ani přijímat podsované desinformace kdekoho.

2
Před 1 rokem

Az se strana PRO dostane pri volbach do parlamentu tak se cele Forum 24 z toho zesere....

17
Před 1 rokem
Irena Zvonickova

Naštěstí to nehrozí. Takže zůstane zase jen u smečky Rajchlových zoufalců.

5
Před 1 rokem

Jak jsem předpovídal tak se i stalo a pisálci na Forum nezůstali pozadu se svými oduševnělými články ohledně demonstrace.

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt