Hulení je svinstvo a některé úvahy autora jsou naprosto neskutečné hovadiny. Třeba to, že když nekoupíme F35, potvrdíme tak Putinovi válkou získané ukrajinské území jako legitimní kořist 🙂
CR nepotrebuje neschopnou loutkovou vladu ale silne konzervativni lidry typu Orbana nebo Fica aby zde udelali poradek a nastavili rad!!!
Prosím požádejte svého chovatele o nějaký zklidňující prostředek.
Pane Dolezale popsal jste to presne... Proto dezoluza tak radi a je rozurena. Piste prosim dal takove clanky... 👍
Jak napsat, že je člověk jelito? Přesně jako vy, Jurášku...
Použil bych jiné slovo lůzou.
Já jsem tam Doležala, Hovorkovou , Jambourka a Šafra neviděla, o dalších dezolátech nevím. Jinak tam byli slušní lidé , protestující proti špatně vyvíjející se ekonomice.
Žumpě tady poskakuje víko , jak je vystrašená kolik lidí přišlo na václavák.A násoska zavelel k útoku, aby forum 24 přežilo.
Někdo byl tou tlupou zoufalců vystrašený? Spíš ti Rajchlovi nýmandi spoustu lidí pobavili, jako ta babička se sponzorským darem.
Lež a zase lež !!!!!! Byla jsem tam !!!!! Supr lidi , supr řečníci !!!! Hlavně se tam mluvilo PRAVDIVĚ !!!!!!!!
Pravda a zase pravda!!!!! Poloprázdný Václavák a sám Rajchl řekl, že chce dělat proruskou politiku. Viděl jsem video na FB a slyšel to na vlastní uši!!!!!
Odkaz
Odkaz
Znepokojuje mne označení desolát pro lidí,kteří jakožto demokraticky uvažující občané mající svůj názor na politické dění nemusí tím šířit ani přijímat podsované desinformace kdekoho.
Az se strana PRO dostane pri volbach do parlamentu tak se cele Forum 24 z toho zesere....
Naštěstí to nehrozí. Takže zůstane zase jen u smečky Rajchlových zoufalců.
Jak jsem předpovídal tak se i stalo a pisálci na Forum nezůstali pozadu se svými oduševnělými články ohledně demonstrace.