1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Přesné! 👍

35
Před 1 rokem

Rajchl byl, zdá se, tak rozvrkočený, že si z toho snad ucvrnkl. Ten pán surfuje na vlně nespokojenosti, je to obchodníček s hloupostí. Ať je 5K ráda, že je v čele kritiky čitelný pan Rajchl, kterému záškodníci zastavují vlaky s demonstranty🤣.

26
Před 1 rokem
Jarmila Vrbová

Máte pravdu paní Vrbová, mupy mup a chopocho z něj páchne na sto honů.😜

5
Před 1 rokem

Je smutný pohled, když je nasloucháno lhářům, populistům a podvodníkům, přitom slušní lidé jsou dehonestovani. Kam to národe spějeme?

75
Před 1 rokem
Miroslav Plesník

Ano, je to opravdu smutné, kdyz 100 000 lidi nasloucha na socialnich sitich lharum a podvodníků jako je Rajchl a Chaun

73
Zobrazit dalších 12 reakcí
Před 1 rokem

Autorovi tohoto blábolu bych doporučila přečíst si na stránkách iRozhlasu rozhovor paní redaktorky Štechrové s politologem Lukášem Jelínkem. Jeho rozbor sobotní demonstrace má zcela jistě větší vypovídací hodnotu, než Doležalova snůška ideologických.nesmyslů.

33
Marta Foltýnová

Tak politolog Lukáš Jelínek je ten pravý

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Ta účast dezolátů na Václaváku byla tedy úplně trapná,stačí se podívat na fotky, mezery mezi demonstranty a díry jak v ementálu jen aby vytvořili optický dojem o masovosti demonstrace. A jinak z blábolů,které zazněly na pódiu je to jasné, dezoláti nechtějí vládu fialovou,americkou ani evropskou,ale českou kolabrantskou dělnicko-rolnickou, tu jsme tady v naší historii již měli. Takže nejvyšší čas aby Foldyna s Rajchlem na záchodě po vzoru Bilaka sesmolili zvací dopis pro naše "osvobození" od "amerického a evropského imperialismu" a předali ho válečnému zločinci Putinovi.

Rudý a nyní hnědý nácek Foldyna ho rád prostřednictvím nacistických Nočních vlků se kterými se olizuje na potkání rád Vovkovi předá k realizaci. Bude to konečně pro Vovku nějaká positivnější zpráva po těch debaklech,které prožívá na ukrajinském bojišti!

52
Před 1 rokem

Lidé se na Václavské náměstí dostavili z vlastní vůle a narozdíl od vás za vlastní peníze, což vy za své psaní lží, říci nemůžete. Ano lžete stajně jako vládnoucí garnitura. Nemá smysl rozebírat počty zůčastněných, zase budete lhát, nemá smysl vyvracet, že Rusko bylo zmíněno na demonstraci pouze v souvislosti, že setkání není o něm, vy si budete psát co se vašim chlebodárcům bude hodit. Proč nezmíníte to, že sedmdesátpět procent obyvatel této země nesouhlasí s fungováním vlády a pouhá dvě procenta z toho zbytku ji podporují bezvýhradně. Fiala ve své ješitnosti z Mošnova vzkáže kolik lidí přišlo podpořit Nato svou návštěvou na dnech aliance. Ti lidé tam přišli především ze zájmu o vystavovanou techniku a ne aby podpořili alianci. Fiala se tam neštítil využít desítky tisíc dětí k tomu, aby sdělil těm v Praze, že na letišti v Mošnově lidé prokázali co podporují. Kdo se tam koho ptal proč tam jsou? Je to jednoduché Fialo, Rakušane, Černochová, Pekarová, když už vyhazujete miliardy z práce lidí, referendum bude mnohem levnější a jasně ukáže, kde je pravda.

108
Před 1 rokem
Josef K

Lžete Vy! Já si pustil záznam demonstrace na FB a Rusko tam bylo zmíněno několikrát. I Rajchl nepřímo řekl, že je nutný příklon zahraniční politiky směrem k Rusku a jeho vlivu u nás!!!

37
Před 1 rokem

Ruku na srdce: v zemi kde byli lidé schopni volit věky věky věků ožraleho Zemana a komunistického zločince a estébáka Bureše jsem se obával, že Rajchl sežene víc dezolatů. Naštěstí rozum a slušnost vítězí nad tupostí a omezenosti.

25
Před 1 rokem
Jan Marwin

Z tebe rozum a slušnost jen srší ty joudo

9
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Opravdu mi už začínají vadit inteligenti kteří v jednom kuse kritizují demonstranty a nazývají je dezoláty, zatímco jednou půlkou huby vykřikují o nebezpečí které pro Evropu představuje Rusko, aby si vzápětí pochvalovali jak zase někde Ukrajinci Rusy odněkud slavně vypráskali. A samozřejmě, s drzostí pro ně vlastní, předpokládají, že tento protimluv obyčejnému člověku ani po roce a půl nedojde. Já takovým říkám drzoláti. Podle mne tito drzoláti už ztratili veškerou soudnost neboť jejich soustavné lži (které se už ani nenamáhají pořádně domyslet!) bych už na prstech jedné ruky nespočítal.

49
Před 1 rokem
Filip Navrátil

Jaký protimluv? Rusácko je nebezpečné, od roku 2008 pozorujeme jak krade území okolních zemí, jak vraždí po Evropě a vyhazuje sklady do vzduchu a ano, máme logicky radost, když Ukrajina postoupí při vyhánění okupantů. To není žádný protimluv, ale pochopitelná a jasná konzistence.

Nutno tedy říct, že jste dezolát postrádající jakoukoliv logiku. Což nutně vede k vaší podpoře rusáckých teroristů.

Jaký důvod okupace Ukrajiny jste vlastně putlerovi uvěřil? Denacifikaci, neexistenci Ukrajiny, bratrství s Ukrajinou nebo nový světový řád?

A vítal jste rusácké okupanty mávátkem nebo trojitým brežněvem?

17
Před 1 rokem

O demonstraci nic psát nebudu, nebyl jsem, neviděl jsem, ale pobavila mě redaktorova znalost vojenské taktiky v budoucím konfliktu...a využití F 35 prý pro obranu České republiky, tak asi takhle...poslouchal jsem nedávno debatu bývalých vysoce postavených lidí, kteří pracovali na MO / generálové a bývalý piloti /, každý se shodl, že F 35 je nejlepší stíhačka, nicméně se nakupuje proto, aby to byla kompletní letka NATO, pod velením USA...Naše země to akorát zaplatí. Pokud by nedej bože vypukl nějaký konflikt s Ruskem, ta letka celá odletí pryč...odletí do boje, ale ten nebude nad naším územím...prostě bude převelena tam, kde bude potřeba, čili ty letadla se kupují hlavně pro větší sílu USA v Evropě / NATO /, ale ne pro obranu území ČR. Tady totiž v případě konfliktu nezůstane nic..,PVO nemáme, stíhačky budou pryč...Čili shora budeme zranitelní nejvíce....To ale nikoho netrápí, proto se nakupují obrněné transportéry za 60 miliard a ne kvalitní PVO. Takže ano, F 35 pomohou v boji s Ruskem, ale ne nám....My je zaplatíme, ale budou pod velením NATO, rozuměj USA a hlavně budou bojovat jinde.

15
Před 1 rokem

Fialova vláda dělá chyby, ale je to jediná smysluplná varianta demokratického vládnutí v této zemi. Neexistuje k ní alternativa. Nerad to říkám, protože si myslím, že premiér tak trochu právě na tento postoj hřeší a věří, že lidé ho budou volit, i když bude dělat chyby. Přesto je to tak. Kdyby další volby vyhrálo hnutí ANO, pak by demokracie v této zemi a její blahobyt, byly ve smrtelném nebezpečí. A to nikdo ze slušných a normálních lidí jistě nechce.

32
Pavel Kroupa

tady žádná demokracie ani blahobyt nejsou

babiš skvěle vyhraje ale bude mu to xxxx platný,premiérem nebude a pokračovat bude koalice

alternativa nějaká je vždy a ne jedna ale nikdo o jinou nemá zájem

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt