Aneb: Když už blb nějakou špatnost nežere, hoď mu ještě větší špatnost.
V jednom komentáři někde bylo psáno :
"Budu volit SPD, protože nevěřím naši vládě !"
Tak jestli takto bude volit většina, tak volby zas dopadnou bídně !
🙃🤔🫤😎
"Hlavu mám ! Takže i mozek, ne ?
Takže nejsem hloupý, že ?"
🤯
Mozek máme všichni, to je fakt !
Ale rozum ?!?
😎
SPD straší romy , ale sami klesají na jejich úroveň .Kam směřují ? Demokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy to je jejich cíl..))
Helo hruzostrasna luza vladne dnes uz to nemuze bit horsi.
Další recyklovaný článek na ohrané téma. Pisálci i téhle redakce se potřebují nějak uživit tak jsou rádi za tyhle Okamury, Babiše, Turky, Konečné apod. , že jim dají vydělat.
Ať jde dělat popeláře. Tam bude užitečný. A svůj k svému, odpad k odpadu.
To bylo jedinkrát, kdy v životě pracoval. V Japonsku, jak sám řekl, bylo draho, proto opustil své rodiště a stal sám ekonomickým migrantem, v České republice založil cestovku pro plyšáky 😄, pak se nechal zvolit do Senátu ČR (který chce zrušit 🙂), ještě stihl vytuneloval stranu Úsvit. Nakonec završil svou kariéru jako poslanec, který překonává rekordy ve žvanění o všem možném, většinou mimo projednávané téma.
Zjednodušeně řečeno, SPD je odkecaná jako Palacký. Zkrátka když se propadáš - sáhni po migraci...TO FUNGUJE !!!! Co jiného by jsme od SPD mohli čekat ??? Jen bych rád viděl do hlav Okamůry a jeho nejbližších, chtěl bych vidět ten strach - TVL co budeme dělat??Vždyť já mám hypotéku !!!!! NOTPČ, vždyť já mám kluka na vejšce, barák na hypotéku!!!!
Strach a nenávist ,,válkou" a Ruskem je víc,než co připomínají bilboardy SPD! Takže,,klídek"!
Politik z dovozu naší republiku nezachrání.
Dva poslední průzkumy ukázaly, že SPD má preference opět 9 až 11 %.
Tonoucí se stébla chytá, do voleb je ještě daleko. Možná trošku uspějí v krajských volbách, v senátních ani náhodou.
Já bych si i přál aby se dostali k moci třeba s šlechtou. To by bylo maso. Pokamura premiér, konečná ministryně vnitra,... paráda!
Všichni jmenovaní,budou desetkrát lepší,než ti co tu ,,vládnou"!
Zase tady lžou, protože poslední průzkum potvrdil že preference SPD rostou.