Okamura vyjadřuje názor velké skupiny občanů ČR.
Názor si udělá každý sám, ale možná že i fanatickým vítačům z koalice Spolu došlo, že se nejedná o žádné beránky, obzvláště pokud vidí na každém rohu své vlajky a předseda vlády si chodí pro rady na UA ambasádu.
Začínají mít pocit vyjímečnosti, beztrestnosti, nechtějí se učit česky...
Cokoli přišlo z východu, vždycky zkáza, v tom jsou si s Ivanem rovni
9.5% v posledních parlamentních volbách je velká skupina ČR? Hmmm
Forum opetovne širi pravdu kterou uz davno vsichni obcane ceska zname, je treba poukazovat na silene vudce neadrtalskych skupin kteri siri xenofobni myslenky, vidime tu nenavistne nazory lidi kteri ziji ve svych pseudonazorech a mysli si jak jsou genialni. Okamura vyuzije techto mene cenych lidi pro nasi spolecnost ke svemu blahobytu u nas v cechach. Japonec by mel zustat japoncem uz podle toho jak vypada. Radeji ukrajince nez japonskeho rusaka.
Ač s Vámi ve většine souhlasím, tak nazývat někoho méněcenným se mi nelíbí.
Mluvil pravdu, vláda lže, proč můžou jezdit na dovolenou a vrátit se nechtějí? Protože to,co mají tady, doma mít nebudou. Stejně by mohli být doma když se válčí jen na kousku
Protoze melete bludy, starejte se o svoji dovolenou
Okamůra je proruskÿ japončík cílící na české slabomyslné...Za peníze cokoliv,prodat klidně i matku..I jeho bratr před ním varoval.. Bezcharakterní tvor...
Vy ho znáte osobně,nebo jenom ventilujete hnojomet.Tipuji to druhé.
Naši politici to je panoptikum samo o sobě, ale tenhle Japonec a jeho slovenskej sok, to je žrádlo neskutečný... To nás pánbůh trestá, že se nemodlíme.
Ač ateista musím souhlasit.
Nevím nevím, sice jsem tuto stranu nikdy nevolil a volit nebudu, a její prezentace názorů se mi také moc nelíbí, ale zase musím říci, že je pro mne důležitý obsah sděleného. A to, musím uznat, že s ním většinou souhlasím. V této straně vidím určité bijce za demokracii, nebojí se říci věci narovinu a bez obalu - pro mne celkem dobrý...
Mám to podobně
Imigrant Okamura nám trvale lže o všem možném, například o počtu chudých, uráží důchodce, kteří prý mají hlad atd.S manželkou jsme už 6 let v důchodu, řádně jseme pracovali, máme pěkný dům, pěkné auto a jezdíme také na dovolené. Všelijaké dávky navíc nám důchodcům mne urážely. Ještě letos jsme si z penzí platili připojištění 1.200,- a 500,- Kč, které jsme celé vybrali. Nastřádali jsme si tímto způsobem 600 tis. Kč, které teď máme doma. Já jsem byl v životě konstruktérem v Plzni, manželka vedoucí prodejny.. Já mám důchod 26,- tis., manželka 21,- tisíc. Polovička nám po vyplacení všech výdajů zbyde.. Kdo je nejvíce potřebuje, to jsou mladí manželé s malými dětmi. Ty potřebují, kam se podívají.. Za čas nás důchodce tato sociální skupina bude nenávidět, neboť důchodci, kteří pracovali a platili si připojištění, se mají dobře.. A Vy Okamuro, buď přestaˇˇnte účelově lhát, nebo se vraťte domů do Japonska, kako Vy mluvíte k současným uprchlíkům.
Problém je, že tam by jste se tak dobře neživil, kako kecama všude možně.
Pokud máte důchod 26 tis. musel jste mít solidní příjem, ale máte dojem, že takový příjem má každý, že snad každá práce je hodnocena úplně stejně. Vy vidíte jen sebe. Vy jste s vaší paní ten dokonalý pár důchodců , ale pobere vaše hlava, že jsou mezi námi i lidé. kteří šli do důchodu třeba před 30 lety a to opravdu nebyly platy nijak vysoké. Moje teta např. pracovala celý život jako švadlena ve vodňanském Šumavanu ona opravdu nemá důchod ani 21 ani 26 tisíc milý pane. Příští rok ji bude 80 let a jsou tu i mnohem starší lidé a každý má různé životní náklady je např. rozdíl zda bydlíte v novém rodinném domě, chalupě či garsonce, zda máte vodu ze studny nebo z vodovodního řádu, čím topíte, na čem vaříte, kolik léků berete co doplácíte, někde musí lidé dojíždět daleko k doktorovi na nákupy do města atd. Vše dnes něco stojí. Okamura neříká, že všichni jsou chudáci, ale že vinou vysokého zdražování všeho se postupně více lidí propadá do chudoby. Inflace snižuje výši úspor i za váš důchod si koupíte méně a to vám ho dorovnávají s inflací. Víte co podívejte kolik jste bral váš první důchod a tu částku co máte teď na víc věnujte na charitu a pořád žijte za ten původní důchod před 6 lety budu vám držet palce, aby se už nic nezdražovalo.
Asiat si hraje na národ? 🤣 Jeho plky mu může baštit jen mentál 🤪 Co opravdu udělal? Nebo si někdo myslí, že s tím panoptikem, co má kolem sebe by byl pro zemi schopen něco udělat? 😁 Kdepak, ten je rád, že má svých cca 10% a tučné přispěvky pro svojí stranu od státu. Např. "odvolatelnost" politiků - to je bajka pro mentály: kdyby to jakože prosadil, byl by odvolán, protože ho mnohem víc lidí nesnáší než snáší. Proto má 9% 😁
😄. Hrozný co s člověkem udělají drogy.
Pi-tomio je noční můra.
Názory tohoto křížence mají v každém slušném člověku vyvolat zvracení. Pokud s nimi ale někdo souhlasí, je stejný hnus jako tento xenofobní kříženec
A s kým se pářila tvá matka?Jak se ti to líbí? A nyní se nad sebou zamysli co jsi napsal..