1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Bože forum24: radši jdetě rešit vyrok o odmitani koletivni vyni vučí ukrajincum a přijmani kolektivni vyni vuči ruske tenistce a pevkyni

19
František Novák

Už jen váš pravopis naznačuje, že jste omezenec. Pokud vám jde o ruskou pěvkyni, tak ona je ta, která podporuje Putina a nikterak se tím netají, takže o žádnou kolektivní vinu nejde. Pokud vím, tak ruské tenistky hrají, jen jim Ukrajinky nepodávají ruce.

7
Před 1 rokem

Soudruha komunistu jte si zvolili i prezidentem a teď se vám nelíbí,když někdo říká pravdu a nebojí se ji říct ,protože pravda je dnes zakázaná a kdo si ji DOVOLÍ říct ,tak podle vás šíří lži a nenávist.Hanba této vládě a už by se s tím mělo konečně začít něco dělat🙋

10
Před 1 rokem
Jaroslav Kreisl

byvaly komunista zde byl prezidentem 10 let a nevadilo to tobe ani Okamurovi 4 roky zde vladnul stbak teda komunista a opet ti nic nevadilo a ani Okamurovi takze tihle dva byvali komunisti zde spolu vladli 4 roky ale tobe to ocividne nevadilo ani Okamurovi nejake divne mas tyhle hodnoty nejak prehazene kdyz nadavas na dnesniho komunistu doufam ze jiz nadavas 10 let a je ti z toho k zbliti

Před 1 rokem

Líbí se mi jak píšete o nenávisti pane redaktore, jinými slovy masová nenávist vůči ruským sportovcům a umělcům je OK, ale mít vlastní nezávislý názor a právo volit si svou stranu, která mu vyhovuje to je hnus, takže vy FORUM24 máte prostě patent na to, co si lidé můžou myslet a co ne? Vaše články jsou horší než ruské agitky.

8
Před 1 rokem
Vojtěch Tománek

Forum 24 novinářská žumpa nečíst

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

o morálním dnu, no tak FORUM24 a její pisálek X. Doležal, tak to jsou ti praví, kteří mají co kázat o morálce. Stačí se jen podívat na nadpis a jít od toho pryč, nečíst dál.

28
Před 1 rokem

to dno jsou vládní strany, které si zaplatily tenhle článek aby pošpinili okamuru, z toho článku je patrné, že oni šíří nenávist proti opozici, ale hlásají jak se snaží o spolupráci, v popularitě politiků je okamura na 2 místě, rakušan se ani nevešel do tabulky

44
Před 1 rokem
Josef Prokop

Proč by chtěli Okamuru pošpinit? Špiní se sám.

5
Před 1 rokem

Tak jestli mne autor považuje za úplné dno a špínu v kdysi bílém tričku a další urážky nebudu vypisovat, jen proto, že podporuji SPD,vypadá to na uvážení o podání trestního oznámení za urážku a pomluvu.

15
Před 1 rokem
Štefan Pišta

Možná nejste dno a špína, ale jen slaboduchý. Normální člověk SPD podporovat nemůže.

19
Před 1 rokem

...Pokud EU nebude dále podporovat Ukrajinu, můžeme přenést konflikt na území Evropy...Tohle ale Podoljak vážně řekl...jak nám to vysvětlí lidé placení z EU? Tedy Forum 24? Jak si máme vyložit tato slova????

3
Před 1 rokem

Forum24 se ukázalo zase jako sluha pětikolky. Nechť se na mne nikdo nezlobí, ale SPD není jen Okamura. Pokud jsem si poslechl vystoupení p. Fialy (SPD), musím konstatovat, že s ním ve všem souhlasím. A pokud se pětikolka bude chovat, jak se chová, speciálně Adamová, Lipavský, Rakušan, Stanjura a jejich šéf Fiala. Brzy je SPD převálcuje. A články tohoto typu pětikolce nepomohou....

6
Před 1 rokem

Popis autora článku k osobě p. Okamury se mi zdá objektivní. Avšak z jeho popisu podorovatelů SPD ("Řada jeho voličů jsou lidé ze sociálního dna, SPD míří na hlasy andropauzálních upocenců na dávkách v maskáčových kraťasech a mohutným pivním pupkem obtaženým ušmudlaným, kdysi bílým tričkem"), je cítit autorova nenávist, kterou sám kritizuje.

6
Před 1 rokem
Jan Jankovec

Jakápak nenávist, autor konstatuje reálný stav.

3
Před 1 rokem

Protest proti tomu zhruba 80 jednozávitových voličů SPD. To není taková hrůza. V Německu v roce 1932 šlo o miliony nácků

19
Před 1 rokem
Milan Lukeš

Strhaný závit se ozval.

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt