Bože forum24: radši jdetě rešit vyrok o odmitani koletivni vyni vučí ukrajincum a přijmani kolektivni vyni vuči ruske tenistce a pevkyni
Už jen váš pravopis naznačuje, že jste omezenec. Pokud vám jde o ruskou pěvkyni, tak ona je ta, která podporuje Putina a nikterak se tím netají, takže o žádnou kolektivní vinu nejde. Pokud vím, tak ruské tenistky hrají, jen jim Ukrajinky nepodávají ruce.
Soudruha komunistu jte si zvolili i prezidentem a teď se vám nelíbí,když někdo říká pravdu a nebojí se ji říct ,protože pravda je dnes zakázaná a kdo si ji DOVOLÍ říct ,tak podle vás šíří lži a nenávist.Hanba této vládě a už by se s tím mělo konečně začít něco dělat🙋
byvaly komunista zde byl prezidentem 10 let a nevadilo to tobe ani Okamurovi 4 roky zde vladnul stbak teda komunista a opet ti nic nevadilo a ani Okamurovi takze tihle dva byvali komunisti zde spolu vladli 4 roky ale tobe to ocividne nevadilo ani Okamurovi nejake divne mas tyhle hodnoty nejak prehazene kdyz nadavas na dnesniho komunistu doufam ze jiz nadavas 10 let a je ti z toho k zbliti
Líbí se mi jak píšete o nenávisti pane redaktore, jinými slovy masová nenávist vůči ruským sportovcům a umělcům je OK, ale mít vlastní nezávislý názor a právo volit si svou stranu, která mu vyhovuje to je hnus, takže vy FORUM24 máte prostě patent na to, co si lidé můžou myslet a co ne? Vaše články jsou horší než ruské agitky.
Forum 24 novinářská žumpa nečíst
o morálním dnu, no tak FORUM24 a její pisálek X. Doležal, tak to jsou ti praví, kteří mají co kázat o morálce. Stačí se jen podívat na nadpis a jít od toho pryč, nečíst dál.
to dno jsou vládní strany, které si zaplatily tenhle článek aby pošpinili okamuru, z toho článku je patrné, že oni šíří nenávist proti opozici, ale hlásají jak se snaží o spolupráci, v popularitě politiků je okamura na 2 místě, rakušan se ani nevešel do tabulky
Proč by chtěli Okamuru pošpinit? Špiní se sám.
Tak jestli mne autor považuje za úplné dno a špínu v kdysi bílém tričku a další urážky nebudu vypisovat, jen proto, že podporuji SPD,vypadá to na uvážení o podání trestního oznámení za urážku a pomluvu.
Možná nejste dno a špína, ale jen slaboduchý. Normální člověk SPD podporovat nemůže.
...Pokud EU nebude dále podporovat Ukrajinu, můžeme přenést konflikt na území Evropy...Tohle ale Podoljak vážně řekl...jak nám to vysvětlí lidé placení z EU? Tedy Forum 24? Jak si máme vyložit tato slova????
Forum24 se ukázalo zase jako sluha pětikolky. Nechť se na mne nikdo nezlobí, ale SPD není jen Okamura. Pokud jsem si poslechl vystoupení p. Fialy (SPD), musím konstatovat, že s ním ve všem souhlasím. A pokud se pětikolka bude chovat, jak se chová, speciálně Adamová, Lipavský, Rakušan, Stanjura a jejich šéf Fiala. Brzy je SPD převálcuje. A články tohoto typu pětikolce nepomohou....
Popis autora článku k osobě p. Okamury se mi zdá objektivní. Avšak z jeho popisu podorovatelů SPD ("Řada jeho voličů jsou lidé ze sociálního dna, SPD míří na hlasy andropauzálních upocenců na dávkách v maskáčových kraťasech a mohutným pivním pupkem obtaženým ušmudlaným, kdysi bílým tričkem"), je cítit autorova nenávist, kterou sám kritizuje.
Jakápak nenávist, autor konstatuje reálný stav.
Protest proti tomu zhruba 80 jednozávitových voličů SPD. To není taková hrůza. V Německu v roce 1932 šlo o miliony nácků
Strhaný závit se ozval.