1600/1600Zbývá 1600 znaků

ONO , v dnešní době říct pravdu velmi bolí, kdo to řekne je odsouzený hnedle za vlastizradu a oznámkován za fašistu a proruského trola.

16
Před 1 rokem
Vladimíra Svítková

Co je to pravda?! To, co tvrdí menšina nebo to, co tvrdí většina?! Bohužel v praxi to vždy dopadlo tak, že vylhaná menšina postupně ovládla zmanipulovanou většinu, viz.každý autoritářský režim - nacistický, bolševický. Stačilo být vždy ve správnou dobu na správném místě a mít k dispozici "správné" lidi => ovládnutí médií => manipulace veřejnosti pomocí pečlivě připravené propagandy.

6
Před 1 rokem

Největším podporovatelem SPD je vlastně činnost/nečinnost vládní koalice a pochopitelně výsledky se dostaví. Veškerá slova jsou o ničem, důležité jsou činy a ty nahrávají Okamurovi a navíc vysílané "signály, deštníky" a pod. nesmysly jsou k smíchu.

8
Před 1 rokem

Když začali Evropou proudit muslimové a uvažovalo se o kvótách na migranty, tak Okamura vysvětloval, že žádné kvóty nechceme, protože kdyby se něco stalo na Ukrajině, tak jsme jedni z prvních na ráně. Ale Ukrajinci by nám oproti Syřanům a Afgháncům nevadili, protože jsou ze stejného civilizačního okruhu.

Škoda, že jsem si neuložil, kde jsem to tehdy četl.

2
Před 1 rokem

Fórum ,klidně na něho můžete podat trestní oznámení,nic vám v tom nebrání.A jestli nedělà nic trestného, tak buďte potichu.Protože urážením někoho a pliváním okolo sebe, je vaše charakteristika a vlastně jste i kvůli tomu vznikli.

16
Před 1 rokem

Tohle je pouze názor zoufalého pisalka.

Pravda je jinde, Okamura říká co seu nelíbí a co je špatně. Mam demokracii, tak proč urážet někoho za jeho odlišný názor...

10
Před 1 rokem
Vlastimil Dobeš

A ty meleš nesmysly jako ten popelář a Japonec!!

7
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Tim, že budete Okamuru pomlouvat mi nezabráníte v tom, abych ho i nadále volil. A můžete se při tom třeba i stavět na hlavu. Nechte si své vnucující názory i myšlenky. Já mám rozum svůj.

5
Před 1 rokem
Frantisek Hudec

Nikdo ti v ničem nebrání. To v Moskvě by si měl problém. Tam zkus vyrukovat s Okamurou. Divochu.

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

To,co Okamura řeší(pravda,svým vlastním způsobem) pan Rakušan samozřejmě bagatelizuje a vlastně procentuálně popírá,jde čistě jen o úhel pohledu. To že si fórek 24 % přisadil je již běžné,objektivita je samozřejmě 100%ní ,nezklame,ale ani neoslní.

4
Před 1 rokem

Ano, ty brepto, je to hnus, nicméně jsi ve sve dusevni omezenost neuvědomil, že nenavist a kolektivni vina na Rusaky ma u nas na růžích ustlano... Na to upozorňovat nebudes, vid?

Před 1 rokem

Označení protivníka v politické debatě jako japonského míšence zavání rasismem.

7
Před 1 rokem
Jiří Rybička

To je sarkasmus, autor jen prostě použil stejného výraziva jaké běžné používá Okamura.

6
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Odpusť nám, Bandero, měl jsi pravdu!

To byl název článku Furom24.

Co se stává s českou žurnalistikou. To by jste měli řešitosto Okamury

9
Před 1 rokem
Petr Stary

Pokud byste nečetl jen nadpisy, nepsal byste takové hlouposti.

5
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt