ONO , v dnešní době říct pravdu velmi bolí, kdo to řekne je odsouzený hnedle za vlastizradu a oznámkován za fašistu a proruského trola.
Co je to pravda?! To, co tvrdí menšina nebo to, co tvrdí většina?! Bohužel v praxi to vždy dopadlo tak, že vylhaná menšina postupně ovládla zmanipulovanou většinu, viz.každý autoritářský režim - nacistický, bolševický. Stačilo být vždy ve správnou dobu na správném místě a mít k dispozici "správné" lidi => ovládnutí médií => manipulace veřejnosti pomocí pečlivě připravené propagandy.
Největším podporovatelem SPD je vlastně činnost/nečinnost vládní koalice a pochopitelně výsledky se dostaví. Veškerá slova jsou o ničem, důležité jsou činy a ty nahrávají Okamurovi a navíc vysílané "signály, deštníky" a pod. nesmysly jsou k smíchu.
Když začali Evropou proudit muslimové a uvažovalo se o kvótách na migranty, tak Okamura vysvětloval, že žádné kvóty nechceme, protože kdyby se něco stalo na Ukrajině, tak jsme jedni z prvních na ráně. Ale Ukrajinci by nám oproti Syřanům a Afgháncům nevadili, protože jsou ze stejného civilizačního okruhu.
Škoda, že jsem si neuložil, kde jsem to tehdy četl.
Fórum ,klidně na něho můžete podat trestní oznámení,nic vám v tom nebrání.A jestli nedělà nic trestného, tak buďte potichu.Protože urážením někoho a pliváním okolo sebe, je vaše charakteristika a vlastně jste i kvůli tomu vznikli.
Tohle je pouze názor zoufalého pisalka.
Pravda je jinde, Okamura říká co seu nelíbí a co je špatně. Mam demokracii, tak proč urážet někoho za jeho odlišný názor...
A ty meleš nesmysly jako ten popelář a Japonec!!
Tim, že budete Okamuru pomlouvat mi nezabráníte v tom, abych ho i nadále volil. A můžete se při tom třeba i stavět na hlavu. Nechte si své vnucující názory i myšlenky. Já mám rozum svůj.
Nikdo ti v ničem nebrání. To v Moskvě by si měl problém. Tam zkus vyrukovat s Okamurou. Divochu.
To,co Okamura řeší(pravda,svým vlastním způsobem) pan Rakušan samozřejmě bagatelizuje a vlastně procentuálně popírá,jde čistě jen o úhel pohledu. To že si fórek 24 % přisadil je již běžné,objektivita je samozřejmě 100%ní ,nezklame,ale ani neoslní.
Ano, ty brepto, je to hnus, nicméně jsi ve sve dusevni omezenost neuvědomil, že nenavist a kolektivni vina na Rusaky ma u nas na růžích ustlano... Na to upozorňovat nebudes, vid?
Označení protivníka v politické debatě jako japonského míšence zavání rasismem.
To je sarkasmus, autor jen prostě použil stejného výraziva jaké běžné používá Okamura.
Odpusť nám, Bandero, měl jsi pravdu!
To byl název článku Furom24.
Co se stává s českou žurnalistikou. To by jste měli řešitosto Okamury
Pokud byste nečetl jen nadpisy, nepsal byste takové hlouposti.