U toho už schází jenom rudá Katka.
jenom se zeptám, jaký je rozdíl mezi koalicí a strategický partnerstvím? Podle mně to jedno jest. I když malý rozdíl tam je koalice má vyšší koeficient pro vstup do sněmovny.
Verbež se ohání vlastenectvím. Vlastně mají recht , dělají to pro svůj vlastní prospěch .
Btw a čím se ohání Fiala ??To je vlastenec jak Brno !🤣Bez Ursuly a UA ani ránu ,progresivisté všech zemí spojte se !🤣🤣Novodobí svazáci musí skončit vládnout této zemi,už ji zničili víc než dost ‼️
Paráda!!! Konečně. Dám jim šanci a mnoho mých přátel taky. Ať ukážou, jak to myslí vážně a jak se budou snažit. Věřím jim! Tak nás nezklamte!
njn, typický spasitelský komplex. Ale ten nikde nefunguje 🙂
"silné zastoupení vlasteneckých voličů v příští vládě"
No tam jistě bude silné zastoupení vlastenců, akorát jen nevíme, k jaké vlasti se hlásí.
Pokud to tak je, tak Fiala a jeho parta má další problém. Spojování opozičních stran vládní koalice nepotřebuje. Forum 24 by do podobných úvah mělo honem rychle začít vházet vidle.
Výborně, konečně teď budu mít koho volit a nebudu se bát, že můj hlas propadne. Vždy jsem volil ODS, ale to už fakt nejde.
Jasně schvábe .
Však mají muster , ukázali nám to odborníci ve slučování stran po volbách pod dohledem Rycheckého . Jen do vás EUtrollové .
Milý Metelko, do voleb šly již koalice , máte v tom bramboračku 🙂
Potvrzuje se zákon sněhové koule: exkrement na sebe nabaluje zase jenom exkrement.
Kňňňů. Špatná zpráva, že ? 🤣 Tím klesla šance SPOLU na příští vládu z 5% na 0% 🤣 Mimo už zůstanou jen Socani, Přísaha a Zelení. Poměr hlasů nyní bude cca 35 : 65 pro opoziční strany.
No potěš koště! Fašisticko-nacionalisticky-populistický slepenec.
Lepší jak slizký prolhaný Fialismus konec konců oni začali se slepováním za přispění toho skřeta Rychetského které bylo protiústavní tady má každý plnou hubu demokracie ale přitom mi připadá že tu žádná není.