Kdysi dávno jsem Svobodné volil - to bylo ještě předtím, než se Mach dostal do europarlamentu. Program měli dobrý, ale úspěšnou kampaň uspořádat neuměli a můj hlas opakovaně propadal. Tak jsem to s nimi vzdal.
Dnes se z nich stala jedna z obskurních straniček na pokraji spektra, jejichž jediným cílem je získat státní příspěvek za hlasy ve volbách. Jinak nenabízejí žádná reálná řešení, ani nemají osobnosti schopné cokoli většího a náročnějšího realizovat.
Přesně tak není vize není parlament.
Svobodní
Jejda, nebrojili náhodou proti koalici, že je to podvod?
Jsou nevolitelní.
Obávám se, že pro určitou nepříliš oduševnělou část populace volitelní jsou.
Jediné volitelné uskupení, co používá zdravý (selský) rozum a Forum napsalo konečně celkem normální článek.
Běžte se navečeřet. Píšete z hladu a potom to tak vypadá. Ten jejich "selský rozum" je těžce poškozený kremelskou toxickou lhavostí morem.
Pro voliče dobrá zpráva.Aspoň budou vědět,že tudy cesta ke svobodné a demokratické společnosti nevede.
Spolu se Stačilo by si mohli koupit strašidelný zámek a jezdit po poutích jako nejstrašidelnější panoptikum. K ničemu jinému tyto hrůzné tlupy nejsou.
A není koalice podvod od Rychetského? Nebo to platí jen na demokraty, extremisté mohou vše.
Mámo, táto, volte mír. To jsme měli v r. cca 1980 na škole, myslím vhodný slogan pro tyto figury. Ještě by mohli přibrat šefčíka, když se teď může angažovat v politice.
Ale jo. Proč ne. Oni stejně nebudou spolupracovat. Jsou to samí"jájinkové",tzn já jsem ten nej...a shoří v dějinách.
No to je teda chasa.Ještěže je nikdo nebude volit.
Hele šťastný ty si vol klidně toho parchanta a budeš z toho nešťastný
pfuuuj, podvodná několikakolka ??? 🙂
Asi tak jak petikolka