1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 dnyUpraveno

Kdysi dávno jsem Svobodné volil - to bylo ještě předtím, než se Mach dostal do europarlamentu. Program měli dobrý, ale úspěšnou kampaň uspořádat neuměli a můj hlas opakovaně propadal. Tak jsem to s nimi vzdal.

Dnes se z nich stala jedna z obskurních straniček na pokraji spektra, jejichž jediným cílem je získat státní příspěvek za hlasy ve volbách. Jinak nenabízejí žádná reálná řešení, ani nemají osobnosti schopné cokoli většího a náročnějšího realizovat.

5
Jan Havlas

Přesně tak není vize není parlament.

Svobodní

Před 6 dny

Jejda, nebrojili náhodou proti koalici, že je to podvod?

Jsou nevolitelní.

11
Před 6 dny
Miroslav Rašík

Obávám se, že pro určitou nepříliš oduševnělou část populace volitelní jsou.

5
Před 6 dnyUpraveno

Jediné volitelné uskupení, co používá zdravý (selský) rozum a Forum napsalo konečně celkem normální článek.

21
Před 6 dny
Pavel Večeřílek

Běžte se navečeřet. Píšete z hladu a potom to tak vypadá. Ten jejich "selský rozum" je těžce poškozený kremelskou toxickou lhavostí morem.

5
Před 6 dny

Pro voliče dobrá zpráva.Aspoň budou vědět,že tudy cesta ke svobodné a demokratické společnosti nevede.

36
Před 6 dny

Spolu se Stačilo by si mohli koupit strašidelný zámek a jezdit po poutích jako nejstrašidelnější panoptikum. K ničemu jinému tyto hrůzné tlupy nejsou.

5

A není koalice podvod od Rychetského? Nebo to platí jen na demokraty, extremisté mohou vše.

5
Před 5 dny

Mámo, táto, volte mír. To jsme měli v r. cca 1980 na škole, myslím vhodný slogan pro tyto figury. Ještě by mohli přibrat šefčíka, když se teď může angažovat v politice.

Před 6 dny

Ale jo. Proč ne. Oni stejně nebudou spolupracovat. Jsou to samí"jájinkové",tzn já jsem ten nej...a shoří v dějinách.

Před 6 dny

No to je teda chasa.Ještěže je nikdo nebude volit.

12
Před 5 dny
Petr Štastný

Hele šťastný ty si vol klidně toho parchanta a budeš z toho nešťastný

Před 6 dny

pfuuuj, podvodná několikakolka ??? 🙂

2
Před 6 dny
Vít Suchý

Asi tak jak petikolka

3
Stránkování