no, ono si tam vybrat chce čas jako na maličkou dovolenou, ale dá se tam najít...opravdu se tam dá najít, ale je nutno hledat ..... a chce to čas a provozovateli jednak gratuluji k odvaze a heroickému výkonu, druhak k zápalu .... tuším, že také jeden čas provozoval antikvariát v Libni v Sokolovně, ovšem utáhnout něco takového ..... po 89 se hlásalo, jak my, kulturní národ Jana Ámose všechny přejedeme, ale třeba zrovna s knihami ? Spousta antikvariátů zanikla, nejen v Praze a toho kulturního života také nic moc ..... a literatura ? Krásné odborné tisky vyjdou jenom s podporou od AV, i tak je cena někde úplně jinde a komerční literatura ? Ta má krásné přebaly, uvnitř dobrá, jak má autor "Dobrej soft ", často bych koupil, ale asi jsem byl pracovně " Línej " a vysolit minimálně přes 4 kila za knížku se mi moc nechce .... J. Novákovi zdar !
Antikvariát v Libni mu spláchly povodně 2002. Komplet. Já u něj kupoval už v osmdesátkách u něj doma v domě Svět. S těmi uličkami je to problém. Já už tam neprojdu asi tři roky. A nevím co chci, rád bych si pár knížek vzal do ruky, otevřel, početl - a koupil. Přeju panu Novákovi hodně štěstí.
Těch padesát za nájem je přiměřených, je to po bývalém železářství (taky se neuživilo), a kdyby to někdo vzal k přestavbě na večerku, dá klidně víc.
Majitel vás dovnitř nepustí. U dveří jen vyštěkne "Co chcete?". Jeho pravidla, jeho podnikání. Chodím jinam. Tam kde si mohu v klidu vybrat. Úžasný antikvariat je ve Spálené.
Dobře teď se vybere a co potom.
Za půl roku,za rok.to přece nejde pořádat sbírky do nekonečna..
Pán je tak kandidát na infarkt,mrtvici..
Jenom proto že je to srdcovka,co zdraví.🤦♂️
50000 plus energie a výplaty.
To není jednoduché vydělat.
Až antikvariát skončí, tak bude majitel těžko hledat jiného nájemce za 50.
Jak si tam můžeš koupit knihu když vlastně nevíš co na těch hromadách leží ? Je nějaká evidence těch knih ?
Dívala jsem se na e-shop. To, co zajímá mě (specifické téma, oblast) mi vyhledávač nenašel a podle autorů a názvů publikace by to bylo na stejně dlouhou dobu jako hledat v antikvariátu😟. Škoda.
Řešení je knihobot . Těmto typům antikvariátů odzvonilo . Snad ve vlastní nemovitosti ještě mají šanci …
Také ho využívám, pokud sháním něco konkrétního, ale také ráda jen tak prohlížím regály a beru knížky do ruky a listuji /většinou také neodejdu s prázdnou/, na počítači to není ono. 🙂 🙂
50 měsíčně je vrchol drzosti majitele nemovitosti, cena max 25.000,-....kdo to pronajímá? Je možné zveřejnit? Ať má reklamu