1600/1600Zbývá 1600 znaků

Já si myslím , že Zelenskij se ovládal až moc . Normálně , když se do vás pustí dva hulváti , nepustí vás ke slovu , tak v lepším případě prostě prásknete dveřmi . V horším nechci ani pomyslet .

3
Před 28 dny

Rubio, on hraje o všechno, o zivoty, deti, území...o co hrajete vy? Území si berete a narokujete cizí a finančně mate dost, ale chcete víc. Jestli se tady mel nekdo ovladnout, tak vy. Napsal bych to i "lépe", ale ze seznamu by me vyskrtli...

Před 1 měsícem

Všichni to viděli Rubio, kdo se nedokázal ovládat a kdo lhal. To vám nikdo nikdy neodpáře.

92
Před 1 měsícem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 1 měsícem

Putin je genocidní vražedná stvůra která neustále popírá právo Ukrajinců na existenci jako národa.

Odmítá vůbec uznat existenci jejich jazyka, jejich společnosti, jejich historie (staletí válek - proti Rusku, Polsku, Rumunsku i Turecku...)

V podsledním Russáckém ultimátum bylo reálně to že Ukrajina má tuhle historii vymazat a ani neučit vlasntí deti o tom jak od dob Hetmana Mazepy válčili proti Rusku (A ano až po ty Banderovce)

Může mi někdo vysvělit jak morálně zkosnoust "vstřícnost" ke genocidní vražedné zrůdě která krade Ukrajinské děti - rusifikuje je adopcemi a v ruských školách stejně jako to dělal nacistický Lebensborn s našimi - ničí jejich nacionální identitu a kradou Ukrajině její národní budoucnost- děti - a snaží se je asimilovat jako russáky?

V podstatě v takové situaci by mohlo "vstřícnost" k Putinovi projevovat jenom absolutně amorální oportunistické monstrum bez jakýchkoliv hodnot a sebeúcty.

63
Před 1 měsícem
Václav Šobr

"absolutně amorální oportunistické monstrum bez jakýchkoliv hodnot a sebeúcty." myslim, ze jste Trumpa presne vystihl.

6
Před 1 měsícem

mám otázku ? kdyby jsem se topil ,kolik bych musel zaplatit aby jsi mi hodil záchraný kruh ?

42
Před 1 měsícem
Jaroslav Kaňka

Otázka měla znít: Pokud by mne někdo topil, kolik bych musel zaplatit, abych přežil?

To odpovídá realitě. Nikdo by Vám pak, zcela hloupě, nenamítal, že nemáte lézt do vody, kyž neumíte plavat,😁, jak tady čtu dole.

22
Před 1 měsícem

Obávám se ,že ten reset za čím se prohlášení ukrývá a jen se tváří jako mír bude kapitulace...se všemi důsledky.

3
Před 1 měsícem

jj. Neovladnul se potom, co do nej Vance zacal tlacit ty rusacke lzi. Taky bych mel velky problem, pokud bych pochopil, ze si rusak amiky obsadil a ze ve vedeni jsou lide, kteri uverili rusacke propagande.

53
Před 1 měsícem
Václav Chodounský

Podle mého názoru se ovládal skvěle... 3 na jednoho na domácím hřišti

U mě je Zelenskyj frajer v tom nejlepším slova smyslu

15
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 měsícemUpraveno

Pan prezident Zelensky se pres tri roky pokousi dnem i noci zachranit svoji zem pred Ruskem. Ano, vypada unavene, a kdo by sakra nebyl? A kdo by se v tomto stavu nevytocil kdyz pri setkani v Bilem dome je vystaven sprostote a urazkam ze strany tamnejsich politiku, kteri se na nej doslova vrhli a zasypali ho okopirovanou ruskou propagandou? To si ma nechat kálet na hlavu kdyz bylo zjevne, ze USA se pridaly na stranu agresivniho Ruska? Bylo to cele postavene na hlavu, vetsina slusnych lidi z toho musi byt paf. Nic bych nedala za to, ze Putin vábí Trumpa na moznost aby si v Rusku vybudoval golfova hriste, Trump-hotely a restaurace.

44
Před 1 měsícem
Eva Johnson

Ale on se ani nevytocil. Zvladl to velice dustojne. Jak nekdo napsal na internetu, schuzka Zelenskeho s Trumpem byla schuzka "muze bez obleku z oblekem bez muze." (v anglictine to zni lip 🙂)

5
Před 1 měsícem

„Všichni znají zdejší historii, to, co se dělo. Rozumíme tomu. Všichni tomu rozumíme."

Co to blábolí? Kdyby znali historii, museli by něco vědět u rusácké nesnášenlivosti, lživosti a krutostech ... o tom nechtějí nic slyšet, ne že to znají, že tomu rozumějí!

A Lavrov s Peskovem znovu a znovu opakují, že nejenže neustoupí, ale mají další nároky vůči Ukrajině. Jestli tohle budou Amíci bagatelizovat, tak budou mít problém s celou Evropou, protože v Evropě je jen málo zemí, které s Rusákem nemá zkušenost. A nikdo dobrou!

32
Před 1 měsícem

Můj instinkt a informace z předchozího období mně říká, že Marko Rubio je normální a dělá maximum možného vedle Trumpa. On mezi řádky říká co si myslí tak, aby Trump nepochopil, co si o tom skutečně myslí, ale aby to inteligentní lidé pochopili. A má pravdu v tom, že prostě dostat Rusy k jednacímu stolu znamená dát jim naději, že jsou na koni. A Zelenskýmu by fandil, jenže mu má trošku za zlé, že s nimi tu hru nehraje. Jenže Amíkům o nic celkem zas tak nejde, Zelenský zastupuje národ, který je pod palbou, takže nemá úplně pochopení pro podkuřování Putinovi, což nakonec Evropa většinou taky nemá. Američani si můžou víc hrát, pro Ukrajinu, potažmo Evropu je to příliš vážné, než aby měla příliš pochopení pro americké a především Trumpovo tanečky. Bylo by hezké, kdyby Američané sehráli to, co Newman a Redford ve filmu Podraz.

2
Před 1 měsícemUpraveno
Rudolf Berounský

To je strašné, když si uvědomíte důsledky toho co píšete o Rubiovi... proč šel do spolupráce s Trumpem? tohle musel vědět. Bohužel není nic platné pokud něco říká "mezi řádky" aby jeho pán nevěděl...

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt