Která oblast, kterej kraj je nejbohatší? Ano, je to Praha. A víte proč? Protože tam od počatku státu nevolej takový burany jako v jiných krajích. Volíte burany, volíte chudobu!
a to tě štve že na to nemáš vůbec žádný vliv že...?
pozor ať ti nepraskne cévka...
Praha je poslední roky parazitem a škodnou celé zemi.
Ale co se produktivity a HDP týká, tak živí hlavně Babišovy bašty… ale místo vděku, jen nadávky, ale když se berou dávky, to se ručičky natahují…
Praha má sice hodně vysokoškoláků , ale o to méně lidí se zdravým selským rozumem . Náš premiér je toho názornou ukázkou . I kdyby měl titulů dvojnásob , tak je to marný , je to marný , je to marný .
A já tvrdím, že Pražáci nejsou už Pražáci, ale Brňáci!!! Ti z Moravy se tam do Prahy nacpali a těm Pražákům jen rozkazují. Je mi jich líto!!!!!! Zlaté Budějovice....to je místo, kde by chtěl žít každý!
Český volič je nepoučitelný! Až si zvolí. Ágro-Andreja do roka a do dne spláče nad výdělkem. O "Ajia kara no akumu" *) nemluvě...
*) Ajia kara no akumu; japonsky "noční můra z Asie"
Český volič není nepoučitelný,pouze nemá z čeho vybírat Strany tvoří jen lidé kteří chtějí moc a peníze a lidi jsou jim u pr.......
Pražáci nepřekvapí ty si jedou svoje ale když zavítají na své chalupky mimo Prahu chovají se jinak zajímavé.
Jihočeši už se boji nájezdu Pražáků o dovolených.
To vůbec nevadí. SPOLU má k dispozici ještě STAN, Piráty a korespondenční volby.
Že příští vládu bude sestavovat opět pětikoalice, o tom nepochybuji.
Nějak se to zvrhlo - pražáci urážejí venkov, venkované pražáky. Nic pěkného to o nás nevypovídá. Cílem článku bylo něco jiného.
Moc se mi nechce věřit tomu, že by v Ústeckém kraji měli komouši tak málo.
Komouši žehrají na to, že jsou na hraně - komunista to radši hodí Babišovi a má jistotu, že jeho hlas nepropadne. To stejné u Motoristů...
Tak jako rodilý Pražák bych celou Prahu nakopal do zadní části těla !!! ... 😬😬
Já i když tam mám rodinu,bych nechala kolem Prahy a Vlastě kolem těch cechacku postavit oplocení a ať si tam dělají co chcou👆. Jsou to nejméně pracovití lidé v ČR,ale keců plno a to nadřazené chování , hrůza a hnus👆👆