ani slovo na podporu komoušů, ani slovo bych nikdy nevypustil, ale vážený pane redaktore, tohle je žurnalistika opravdu hluboko po úrovní. To nemáte nějaká relevantní témata? Vždyť tohle je čistý bulvár, naprostý blábol bez hodnoty. Jestli s takovou odvedenou prací v klidu usínáte, tak vás dost lituju, jako pro tento svět zcela nepotřebnou nulu. Úroveň mateřská školka. Zamyslete se nad svou existencí.
Nemá se čím zamyslet, proto to takto vypadá. Taky nevolím komouše. Ale ten popis sedí spíš k tomu, jak si představuje Fórum 24 tzv. dezoláty, tj. lidi, kteří kritizují způsob vládnutí naší pětikolky, ať již z jakýchkoli důvodů.
"....v luxusním životě na úkor druhých" Tak doufám, že napíšete, že luxusní život na úkor druhých chce třeba i paní Nerudová, kterou tu neustále vytahujete.
Konečná žije luxusní život na úkor druhých, zatímco ostatních 750 europoslanců tře bídu s nouzí. 🙂
Problém levičáka, nebo komunisty je že chce všem všechno stejně. Tudíž-já jsem v bídě, nic nemám, a ostatní si jezdí v autě na které si vydělali, zdanili si výdělky ze své živnosti a já mám jen dávky? nene. Prostě chci chudobu pro všechny, abychom si nemuseli již závidět. Pravidelně distribuovaná chudoba je základem, komunistů, a ultralevice. Nikdo nesmí mít víc než ten nejlínější z davu. Pokud má, podělí se s ostatními. Kam to vede jsme viděli. Do výrobního archivu dvoutaktů, zdevastovaného zemědělství a výrobků leda tak do muzea totality.
Neházejte všechny levičáky do jednoho pytle, prosím. Já se považuju za liberálního levičáka a komunisty a obzvlášť tuhle ochechuli nesnáším.
Tak co se týče představ některých lidí...ti rádi užívají slova dezolát a mnoho dalších politicky "módních" výrazu, tak takový jedinec je vskutku často chápán jako nevzdělaný, hloupý, pokud možno kuřák a alkoholik, neupravený, se špatným chrupem, prázdnem v hlavě, se slovem inflace v každé druhé větě...k levičákům mohou však patřit i studenti, novináři, rebelanti, fetky, členové neziskovek, podporovatelé migrace, takže i lidé se vzděláním. Za levičáky nelze dnes považovat jen komunisty. Co s tím uděláte?
Závist je Doležale tvoje stará!! Konečná je celkem pěkná ženská, dost bohatá, o tebe by si neopřela ani kolo, možná ani neví že existuješ!! Takže jí to ukážeš!!
To psal jinej magor.
Za Ina Vám téct do bot co? Tak se odirate o paní Kateřinu....a tu právě volit budeme.... Protože se nebojí a mluví pravdu.
Vždyť by to byl smrtelný hřích nevolit pani soudružku do křesla EU Co slovo, ba slovíčko, je jako perlička z jejích rtíků Bez urážky, té by slušela jakákoliv "práce" , pokud by to nevadilo právě té práci !
Třeba z ní Vladimír Vladimírovič I. udělí titul Kateřina Veliká Honoris Causa za lékarství... v oblasti výzkumu konečníku...
Jene šindeláři, chtěl jste být vtipný, ale ukázalo se, že jste jenom hloupý. Nadto na váš konečník není nikdo zvědavý.
Kdyby laskaví kapitalisté před a po 1.světové měli sociální cítění ,místo touhy po mocí , nebylo by války ani komunistů ! Komunisté ve všech zemích světa mají svoje místo na politické scéně . Nejsem a nebyl jsem členem KSČ !
Kdyby je nejsmutnější slovo, které čeština zná. Pravdu máte v tom, že nic se neděje bez příčiny.
Přesně tak. Nemajetný závistivec, který chce prachy od jiných, a samozřejmě aby se o něj ostaní postarali ve všech směrech. 😡
Komunistická ideologie dokázala zavraždit nejvíc lidí v dějinách.Tedy komunisti,kteří ji svými činy naplňovali.
Petr Falta, zase jeden pomatenec promluvil.