Rudé právo opět reinkarnuje a perlí.
Fakt, babi? Vy komouši už ho zase vydáváte? Putain se konečně pochlapil a poslal na to nějakou tu kačku?
Už vidím jak ten demokratickej póvl bude štěkat.A můžete si za to sami .končí ééra demokratů v Cechach a s nimi med .sep ....ik v čele ČT.
Já doufám, že nekončí. Spíš bych si přála, aby skončili ti, kteří se za demokraty vydávají. Vy byste opravdu chtěl zase něco na věčné časy ?
Vždycky když vidím tuhle vyjevenou Rozáru, vzpomenu si na jednu semaforskou písničku. Tuším, že se jmenovala Protivná sestřenice 🙂
Neurážejte semaforskou písničku - mimochodem Marnivá sestřenice.
Budu jí volit. Né že bych jí měl rád, ale chci všem okolo udělat radost. Třeba příjdu o tři zuby a skončím někde, kde to nevoní, ale za ten adrenalin to stojí.
Proč tahle soudružka není ještě v ústavu? To šílenství v jejích očích je viditelné..😂
Protože MPA, Černochová, Richterová a Němcová mají přednost.
Ty vado - já jsem levičák.
A protože jsem za totáče byl v armádě - tak jsem proboha ještě pracující inteligent.
No nazdar. Co s tím budete dělat ? 🙂
Komunisti a rudá Káťo - KONEČNÁ! Vystupovat!
Také je z mnoha důvodů nemusím ale demokratům se ŕika valizovat.
Doufám, že to dobře dopadne a tato kriminálnice se k tucnemu korýtku z mých daní nedostane.
Kriminálnice?Mohu odkaz,kde bych se to dočetl?Jinak je to klasika-blábol
Bohužel i tihle mají volební právo.
Myslíte svazáckou Fórovou úderku? Taky si říkám...
Zvoní vám hrana, soudruzi kapitalisti, tak kopete. Máte strach, dějiny se budou opakovat.
jako že Aurora znovu vystřelí?