Ruská propaganda je obvykle velmi snadno odhalitelná, ale hloupí lidé jí prostě chtějí věřit. Jak bojovat s lidskou hloupostí? Taková rada je drahá ...
Stčí pouze poukazovat na směšnou hloupost těchto propagátorů fašismu. Dále jim potom nevěnovat žádnou pozornost. Je to jen hrstka hlopých, nemocných nemakačenků a dlužníků.
Pan Doležal sní o starých časech - internet nebyl, mobilní spojení taky ne, pevné linky mohly být sledovány, v televizi byly jen stanoviska KSČ a oslava úspěchů KSČ, filmy o stranicích apod. .....Hlas Ameriky a BBC se sice daly v rádiu poslouchat (nic moc v nich ale nebylo) , ale Svobodná Evropa byla rušena. To se pak dobře vládne .... nikdo neodporuje, nikdo nemá svůj názor, nikdo nedemonstruje.
A přesně takto si to proruští dezoláti představují. A už se celí radostní třesou na okupaci ČR Russáckem.
Ano, nedej bože aby v ČR vyhrála vůle obyčejných lidí , to by byla hrůza . Musí přeci vyhrát Pavlové nebo Fialové aby to tu mohli dovézt do úplného konce. Byla by to škoda , takové prostředky do toho rvou i média a teď by se to nemělo povézt.
Asi nejsem dost obyčejný 😄
Jiří X Doležal to popisuje naprosto jasně drží se faktů.
Proč prorusáci nejdou do toho milovaného rusácka? Dělat něco pro jejich poloboha skřeta Putina Kuního Ksichta? Třeba mu dělat rohožku, nebo podložku pod je mrzácké krátké nohy? Vždyť by se jim to líbilo a zmetkovi Putinovi se hodí každý nový otrok.
Tak běžte, táhněte do Mordoru, prorusáčtí makovci!
Jak můžete někoho někam posílat sám běžte na Ua.
Stát si neumí poradit s ruskou propagandou? Možná. Ale je tu něco, s čím si zase neumí poradit Putinova propaganda. A to je raciomálně uvažující člověk. Člověk který umí používat mozek a dávat si věci do širšího kontextu. Jako příklad uvedu - "Rusko provádí denacifikaci Ukrajiny." Tomu může věřit jedině člověk, který má v hlavě piliny. Takže pokud bude v ČR menšina lidí mající piliny v hlavě, tak u nás Putinova propaganda nemůže zvítězit.
Pane Doležal chce se mi z Vás a Vašeho dělení lidí na správné a dezoláty zvracet. Vaše chápání demokracie mi připomíná 50. léta minulého století, které tak odsuzujete. V čem jste jiný, než byli komunisté, kteří prosazovali též jednu pravdu ve jménu národa a lidu?
Pravda, je to americkej šváb👍👏
Fakt jsem se v českém veřejném prostoru nesetkal s podporováním nebo omluvou ruského útoku. Řekněte mi, prosím, kdo a kde něco takového tvrdí. Jméno! Nejspíš je to tak subtilní a podprahové, že si to ani neuvědomuji. To je možné. Na druhou stranu mě už naprosto nesubtilně mlátí přes hlavu média jako to vaše nebo ČT, že Rusové nemají jídlo, nemají zbraně, nenávidí Putina, Putin je mrtvý, nikdo na světě širém s nimi nemluví... A furt nic! Jestli ona ta propaganda nebude z druhé strany... Protože číst vás, to je jako číst staré Rudé právo!
Nejen stát, ale ani soudy nedodržují zákon a klidně osvobodí učitelku, která tu genocidu popírá a přesvědčuje o tom i své žáky, což je, podle platného zákona, trestné ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není všech dnů konec. Soudružka učitelka bude mít možnost obhájit svá tvrzení před nadřízeným soudem. I kdyby ale byl potvrzen rozsudek soudu I. stupně, ve školách už si ani neškrtne.
Rusko je naší sněmovnou právně uzákoněno jako teroristický stát, takže když ho podporujete, tak je to stejné jako u Islámského státu, v době války v Evropě bych čekal všechny za katrem na pěknou řádku let, naprosto bez diskuze.
Pan Doležal má bohužel naprostou pravdu. Otevřená - a prokazatelně lživá - propaganda nepřátelské (to je jejich OFICIÁLNÍ POSTOJ!) diktatury není ani náhodou něco, co by se vešlo pod termín “jiný názor”.