1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jak snadné a přitom hloupé je svádět všechno na působení ruské propagandy. Přitom z článků na Seznamu, Novinkách a Forum 24 mnohdy politická objednávka doslova čiší. Skutečně objektivně psaných článků je naprosté minimum. Lidé vám prostě nevěří a můžete se vymlouvat na ruskou propagandu jak chcete.

16
Před 1 rokem

Nejlepší způsob, jak zajistit novou a velkou vlnu emigrace z Ukrajiny do Evropy

je ukončení podpory Ukrajiny .... Russká okupace k nám pošle tolik Ukrajinců,

že je bude muset ubytovat i Okamura na Takešiho hradě....

11
Před 1 rokem
Ivan Kořínek

Tak kdo by chtěl žít v Russácku, že?

Dle odhadů by se dalo do pohybu cca 10 - 15 milionu Ukrajinců.

1
Před 1 rokem

Na Slovensku už mají lidí těch progresivitu,co zaprodali Slovensko Bruselu už dost.Staci na YouTube sledovat kanál strany Republika a tam se dozvíte co se na Slovensku děje,ne věřit těmhle exotum z Fórum 24

14
Před 1 rokem
Petr Vans

Nojo, jedem příkladný. Haj-zl!

2
Před 1 rokem

taky jsem si myslel pane Doležale, že stačí selský rozum a drobná znalost historie, bohužel, opak je pravdou. Všude kolem je spousta lidí co věří dezinformacím a konspiracím. A vůbec se nejedná o lidi hloupé. Diskuze s nimi možná není, opravdu ne. Je v tom velké nebezpečí, přesně jak říkáte.

10
Před 1 rokem

Stát tady není od toho, aby "si poradil" s informacemi v mediálním prostoru. Důveryhodnost každého sdělení musí posoudit každý jednotlivý čtenář / posluchač sám. Když nějakým zdrojům nevěříte, tak je nečtěte, ale nezavádějte nám tu cenzuru.

7
Před 1 rokem
Otakar Trunda

nezapomeňte, že (jak říkal prezident MZ) 30% národa jsou idioti a dalších 30% osoby mdlého myšlení 🙂 proč pořád jezdí důchodci na předváděcí akce, kde je okradou? proč si půjčují na lichvářský úrok? nebo proč posílají velké sumy falešným vojákům, lékařům a pod. ?

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Pan Doležal se velice snaží dostat se v urputném boji mezi rusobijce, ale

i když mu budeme fandit, tak se mezi elitu nedostane. Nestačí jenom psát,

ale i konat. Co je to proti odstraňování pomníků, vyvěšování rakví a nebo

rušení označení ulic? To jsou ty záslužné činy, nejvíce honorované!

4
Před 1 rokem

Ruska propaganda ... Želenský na Ukrajině měl ukrajinskou propagandu proti Rusku ale on je žid a tak to nevadí ...oni můžou urážet země ale já obyčejný goj mám jen držet hubu

38
Před 1 rokem
Pavlik Klepac

Židovský původ má ruský TV moderátor Solovjov, také již zesnulý Žirinovskij byl Žid (původním jménem Vladimir Volfovič Ejdelštejn), rovněž Trockij, Lenin. Zesměšňujte se svými neznalostmi a antisemitismem.

4
Před 1 rokem

Je otázka, jestli si vůbec jakýkoliv demokratický stát umí poradit s řekněme antisystémovou propagandou a zda si s ní má umět poradit. Kdo bude určovat hranice? Těch neuralgických bodů je víc, nejen šíření proruských nesmyslů, ale také Poslední (de)generace atd. atd. Pokud se demokracie nebude bránit, je možné že zvítězí zastánci silné ruky a přestane být demokracií. Pokud bude demokratický stát represivně potlačovat názorovou pluralitu, přestane být demokracií také.

Před 1 rokem

A co takhle titulek že si neumíme poradit s ukrajinskou propagandou? Zase mě za takovou větu smažete nebo zablokujete? A lidi pojďte do mě jak jsem proruský dezolát atd atd🤣🤣🤣🤮

7
Před 1 rokem

Možná by stačilo držet se suverenity a práva, prověřovat a nelhat. Pořizovat stihačky podláhající technologicky, provozně, nasazením i údržbově, cizí patronaci a smlouva diskreditující kontrolu i prověření, nad dováženým a pobytovým obsahem, je místem a zdrojem vzniku oprávněných obav a spekulací. A lhaním o obsahu se nezastře.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt