1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nejlepším argumentem proti ruským dezinformacím je prosperita,hospodářský růst a nulová inflace.

Nikoliv články v největší žumpě žurnalustiky,fašizoidním plátku jménem Forum 24.

9
Před 1 rokem

A jak víte, že Slovensko dopadně špatně. To jsou ty prognostické řeči této

vládní garnitury . Jen oni vědí co je správné a ostatní je dezinformace a ruská propaganda. Vlastní uvaha je tabu a bezmozkové jsou in

8
Před 1 rokem

Mě by zajímalo kam na tu ruskou progandu redaktoři Forum24 chodí?Že by si pro ni jezdily přímo do Ruska?Nebo chodí na ruské weby?Na Seznamu vládne jen provládní propaganda.Tu ruskou jsem tu ještě nepotkal.

4
Před 1 rokem
Petr Vans

Publikuje se tu všechno co je ověřitelné a neničí to svobodu vyjadřování, kterou v Rusku nemají.

5
Před 1 rokem

A propaganda Banderovců nikomu nevadí!!!!

47
Před 1 rokem
Martin Kuja

Například?

19
Před 1 rokem

Z globálního hlediska je celkem jedno jaký názor člověk má nebo jaký mocenský proud podporuje. Důležité je si v momentě kdy dojde na "lámání chleba" vybral stranu na které bude stát... Např. jako naši předkové v době Heidrichiady.Do té doby jsou takovéhle diskuse jen pouhé plácání.

Před 1 rokem

Proruští švábi a dezoláti tu mají sraz a sdílí svůj orgazmus nenávisti.🤧

17
Před 1 rokem
Petr Bešťák

No ano, oni to myslí dobře, ale já doufám, že to dopadne jako vždycky !

1
Před 1 rokem

Už aby to bylo, tahle manipulace je dlouhodobě neudržitelná a všechny protivníky vlastních názorů označit za proruské je hodně laciné a směšné.

43

To by u policie nesměli být lidé, dokonce kriminalisté, důstojníci, kteří vraždy na Ukrajině schvalují. Vysokoškoláci s vymytým mozkem! Co s nimi udělá vedení policie?

2
Před 1 rokem

Správně, určete nám koho máme volit, jak správně politicky myslet a které udávat, přežili jsme Rusy, přežijeme i tuto vládu zaprodanců Bruselu.

6
Před 1 rokem
Václav Šmíd

Jasně, jde o to "přežívat". Nikoliv prosperovat a mít se dobře. "Přežívat" je náš národní sport.

Bruselská nadvláda nebo ruská? Když porovnám to, kam jsme se za posl . 30 let dostali - úroveň života za obou "nadvlád", tak já bych si raději nechal tu bruselskou.

1
Před 1 rokem

Ty lidi co obhajuji rusko by mneli super expres poslat do jejich zemne zaslibeneeee.... A putko uz by jim vysvetlil demokraciu treba na sibiri...

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt