1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jo , Pánik , chytrým patří svět a blbým lopata . Ti ,co mají dobře utajené zdroje jezdí po Švýcarsku a svážejí děcka do ČR. Jenom Pánik píše slinty pro FORUM 24.

8

Brambory, vejce, maso mám vlastní, gothaj a vinnou klobásu od souseda řezníka. Mléko od nás ze statku. Andrej se může jít bodnout!

4
Před 1 rokem
Daniel A Lenka Petráškovi

A dětí máte od koho?Také nějaký soused?

8
Před 1 rokem

Paník na svátky Boži dej pokoj s volovinama s vás čiší jenom zloba.Vydržté alespon týden .Děkují

16
Před 1 rokem
Tadeáš Twardzik

Když už ,tak " z Vás "

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Ještě že máme antimonopolní úřad, který vše z povzdálí sleduje a ve vhodný okamžik zakročí. Akorát nikdo neví, kdy ten okamžik nastane. Možná až bude mít pod palcem úplně všechno. 🙁

4
Před 1 rokem

Paniku, Ty jsi takový dezinformační ubožák, že se Ti nikdo nevyrovná. Fórum 24 absolutní dezinformační hnůj.

13
Před 1 rokem
Milan Kalibán

proč sem tedy stále lezete???

Před 1 rokem

Dělá antimonopolní úřad něco? Procházku prodat Babišovi? Kladete houna do vlastního hnízda.

4
Před 1 rokem
Radek Appelt

Antimonopolní úřad maká pro StB Bureše a jim podobny . Za vlády Bureše si tam dosadil svoje lidi a Fialovo vláda na to kašle sliby nedodržuje to samé ERÚ tam to je stejný .

8
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Náš milující bývalý premiér má nejdražší potraviny na Českém trhu, tak ho podporuje a nebudete mít co do hu...

8
Před 1 rokem

jo to je závisti hrůza !!!! Tak taky podnikejte , ne vy umíte jek o tom kecat.

9
Před 1 rokem
Marie Erbenová

SOUHLAS..

4
Před 1 rokem

Maso z mrakotinske farmy, vejce z vlastního kurníku, mléko, sýry, tvaroh z Polné, uzeniny od Čejky, pečivo z Borovan ....od Babiše mám jen olej, bohužel 😱 ale jinak 👍

2
Před 1 rokem

Úplně je mi jedno kdo co vyrábí ,hlavně když se to dá jíst .A není to Fialovic Nutella .Mi Babisove výrobky nevadí.

11
Před 1 rokem
Vasek Kamenec

Mně to vadí.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt