Jo , Pánik , chytrým patří svět a blbým lopata . Ti ,co mají dobře utajené zdroje jezdí po Švýcarsku a svážejí děcka do ČR. Jenom Pánik píše slinty pro FORUM 24.
Brambory, vejce, maso mám vlastní, gothaj a vinnou klobásu od souseda řezníka. Mléko od nás ze statku. Andrej se může jít bodnout!
A dětí máte od koho?Také nějaký soused?
Paník na svátky Boži dej pokoj s volovinama s vás čiší jenom zloba.Vydržté alespon týden .Děkují
Když už ,tak " z Vás "
Ještě že máme antimonopolní úřad, který vše z povzdálí sleduje a ve vhodný okamžik zakročí. Akorát nikdo neví, kdy ten okamžik nastane. Možná až bude mít pod palcem úplně všechno. 🙁
Paniku, Ty jsi takový dezinformační ubožák, že se Ti nikdo nevyrovná. Fórum 24 absolutní dezinformační hnůj.
proč sem tedy stále lezete???
Dělá antimonopolní úřad něco? Procházku prodat Babišovi? Kladete houna do vlastního hnízda.
Antimonopolní úřad maká pro StB Bureše a jim podobny . Za vlády Bureše si tam dosadil svoje lidi a Fialovo vláda na to kašle sliby nedodržuje to samé ERÚ tam to je stejný .
Náš milující bývalý premiér má nejdražší potraviny na Českém trhu, tak ho podporuje a nebudete mít co do hu...
jo to je závisti hrůza !!!! Tak taky podnikejte , ne vy umíte jek o tom kecat.
SOUHLAS..
Maso z mrakotinske farmy, vejce z vlastního kurníku, mléko, sýry, tvaroh z Polné, uzeniny od Čejky, pečivo z Borovan ....od Babiše mám jen olej, bohužel 😱 ale jinak 👍
Úplně je mi jedno kdo co vyrábí ,hlavně když se to dá jíst .A není to Fialovic Nutella .Mi Babisove výrobky nevadí.
Mně to vadí.