Proč se všichni necpete odpadem ze západu, uzeniny jsou od nich v té nejlepší kvalitě (psáno na obalech) a nejsou to zbytky masa, co by, ani pes nesežral
Pologramotný slovenský estébák a mafián Bureš, producent bioodpadu. Ať si kobliháři pošmáknou...
Ani den státního smutku neodradí žumpu Forum24 házet špínu.
Hanba!
A v čem spatřujete onu špínu, když někdo uvede, co všechno Andrejko vlastní, a které firmy vás na potravinách odírají?
Nikdo vás nenutí kupovat od Babiše....pokrytci...jen si každý den kopnout.....
Lidská závist a slepota, to je síla, kterou využívá slepenec.
A je to tady , dno žurnalistiky Fórum 24
forum 24 přeji vám,aby andrej dlouho vyddžel,jinak nemáte co
je mě vás fakt líto
Absolutní mentální impotence redaktorů odpadu Forum 21
Naše ekonomika potřebuje více takovýchto schopných podnikatelů, ale tisíce vystudovaných pisálků a budižničemů nepotřebujem.
A co ty dluhy co Zem cobolovy odpoustel a delnik je platil . takove taky potrebuje ekonomika nase ? a nebo ty palty ,osobne jsem volal do penamu 18.200 kacek ,no to se lidi musej mit .ja rikam lip min od 55 tis cisteho .Najdi si Istrochema pak pis o schopnych ,tam dluzi min 500 mil ecek ,Slovaci mu to priklepli a sam se upsal .
FORUM24 nemít Babiše tak nemáte o čem psát . Čeho je moc to už ani sviňa nechce.
Pravda, že ani sviňa nechce podporovat Babiše. Ani nákupem jeho produktů. Čeho je moc, toho je příliš.
Navíc se dere do politiky a chce, aby se o něm mluvilo.
Jurik Olmikk je pseudonymem Babiše?
Vzpamatuj se, Olmíku.
Všichni tady děláte že vše vyrábí jen Babiš, ale pravda to není, jsou jiní a dobráci teda nejsou viz kolchozník bratr Jurečky.
Ono někdy stačí zajímat se o složení výrobku a to automaticky vyloučí zakoupení většiny Babišova sajrajtu.
Porovnal jsem složení několika výrobků a světe div se,
Andrej vede a má to nejlepší složení. Proč účelově lžete?