1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tak Andrejovi je sice těžké se vyhnout, ale existuje mnoho regionálních pekáren nebo uzenářů a jejich kvalita bývá většinou nesrovnatelně vyšší než u produkce Anofertu.

43
Před 1 rokem
Miloš Bradík

Musím s vámi souhlasit. A tím se i vyhneme té "kvalitě" z Agrofertu.

13
Před 1 rokem

Už dávno vim,že jsou redaktoři fóra duševně nemocni,ale Páník by měl být izolován na detenčním oddělení. Apropo rád bych věděl proč se mi i přes zablokování stále ukazují články tohoto vládou placeného žumpoidního plátku. Bez štědré podpory pětiblitince ze státních peněz by mohli místní redaktoři maximálně odklízet psí exkrementy v parku.

20
Před 1 rokem
Jan Brova

No dobře, a proč tu tedy furt otravujete? Vždyť si klidně táhněte někam na Parlamentní listy, Xaver-TV, Sputnik, nebo kde mají elementi jako vy základnu... BTW Já mám Týdeník Forum předplacený. Co máte předplaceného vy? Svěříte se? Asi ne, že? 😄

3
Před 1 rokemUpraveno

Lidi nenechte si vymývat mozek tímhle pisálkem.On vám tu servíruje co nemáte jist, a sám to zbašti plnými ústy!! Pochybuju že se chodí pást někam na louku, když je tlustej jako vepř! Tací chytráci jsou nejlepší!! Jinak pro hlupáky co mu to žerou, jděte si venku odhrnout sníh, pod ním je trávy dost pro podobné oslíky jako je pan pisalek.

16
Před 1 rokem
Petr Vans

Vy budete chytrák co určitě volí tyto soudruhy, že ? 🙂

18
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Jan Pánik – zástupce šéfredaktora provládního FORUM 24, mimo jiné velký to člen Mladých konzervativců s přítelem včele JUDr. Jiřího Fremra z TOP (ten, který skončil u TOP Kvůli dost ověřeným kontaktům s Redlem, zachytily ho odposlechy), no nicméně , u Mladých konzervativců je nejdůležitější spolupráce s Občanskou demokratickou stranou . K vašemu zaujatému článku Pániku a vlastně i postojům aktivní masáže ANO , není co dodat … podívejte se do zrcadla a zeptejte se, jsem opravdu tak čistej..

14
Před 1 rokem
Petr Klič

Zaujatý článek? Jen konstatování skutečnosti. Ty firmy toho STBaka mám v hlavě, takže od nich nic nekupuji..a jen jsem si potvrdil, ze paměť funguje dobře..

3
Před 1 rokem

No, pisálek píše, že Babiš má téměř všechno.

Problém je, že pisálek i s celým Forem mají pouze to, co jim přihraje za ty jejich bláboly majitel.

Takže hoňo . Je to ale logické, protože taky hoňo umí. Jenom okopávají kotníky.

15
Před 1 rokem
Miroslav Smrtka

🤮

3
Před 1 rokem

Tak všichni víme co za paka ve Fórum24 "pracuje" ale dnes, v den státního smutku, jste pisálci překonali vše. Ano obchoďáky nabízí produkty Agrofertu a za kolik ho prodají je věc obchoďáků... kdyby měli levnějšího dodavatele nakupují u nich, třeba v Polsku, Rakousku.. kdo jim brání ? No pár ovčanů na notu závisti naskočí i v den státního smutku. Měl jsem za to že Fórum dosáhlo morálního dna dávno ale dnes zaklepali ze spodu...

23
Před 1 rokem
Roman Zouhar

Na takové svinstvo mohou naskočit jen úplní ubožáci a ignoranti....

7
Před 1 rokem

Halo, pisálkové žumpy FORUM24, zastavte ten svůj nepřetržitý proud lží, urážek a vymýšlených intrik za účelem rozvracování lidí mezi sebou, tak se vzpamatujte, neboť jsou vánoce a i hrubec vašeho typu by měl alespoň na chviličku zanechat páchání všeho zlého a nedobrého a zmlknout, když neumí nic pozitivního činiti.

30
Před 1 rokem

a vy fórum 24 nejste loutky Fialy že ne . nemají vás jen tak náhodou podplacené házet vinu a vše na Babiše aby vám to doneslo radost. . proč Fiala nedá nižší daň na potraviny a proč nesledujete i jiné výrobce.jste lháři podplácení a neříkejte lidem lži. mluvte pravdu. a ano ovce petidemolice máte rádi ale ti nevidí nic jiného než vaší faleš. a když už tohle řešíte proč to tedy lidé kupují. asi mozek že fórum 24. a vy co říkáte že si nakradl proč firmy které krachovaly koupil a jsou na trhu dodnes a prosperují. proč stát nedělal nic pro státní společnosti. kdyby nyní Agrofert koupil i upadající lyberty tak to bude špatně aby ji zachránil . pracuji pro skupinu Agrofert a vydim ty posuny koupených společnosti které byly úplně na dně nyní tam mají úplně vše od skvělých benefitů a platů ( pokud člověk umí pracovat). uverejnete všechny komenty a ne jen ty proti agrofertu

16
Před 1 rokem
Petr Žabenský

Vy pracujete pro skupinu "Agrofert". Tak teď už ten komentář chápu. Tedy až na tu gramatiku. Ale to se dá u spokojeného pracovníka Agrofertu omluvit.

3
Před 1 rokem

Další článek v duchu primitivního antibabišismu pro slabomyslné. Bohudík průzkum volebních preferencí prokazuje, že čím dá víc voličů chápe, že jde pouze o manipulaci s jejich myšlením.

12
Před 1 rokem
Vlastislav Koderic

...píše někdo jako vy,který věří primitivním lžím svého StB a jeho slouhů, na úrovni 5letého dítěte 😄

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

jenom taková otázka?? když pominu babiše.........zajímá vás vůbec že jsou to české firmy do kterých chodí naši lidé pro výplatu??.....a do kterých dodává spoustu českých farmářů suroviny.........

mějte se......

20
Před 1 rokemUpraveno
Stepan Macek

Mě to vůbec nezajímá, zajímá mě hlavně majitel ..

Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt