Už dávno vím že zde uvedené zboží je takřka nepoživatelné.
Jogurty Olmy, Penam, Vodňanská drůbež a dalším se vyhýbám. To prostě nekoupím. Uzeniny vůbec. Mám kliku v tom že nejsem odkázána na markety. Tam by byl problém. Markety nenavštěvuji vůbec. Tak že Andreji ty svoje ňamky si nech.
Tak teď si mu to nandala. Asi kvůli tobě skončí na pracáku.
podle fotografie to nevypadá, že by autor článku strádal a tak možná sám spíš při nákupu kouká na to co mu chutná než kdo to vyrobil.
pokud bych šel jen po právním panoráma, pak agrofert je vložen jako majetek do svěřenského fondu a jak známo (§1448OZ) jedná se tedy o majetek bez pána a formálním vlastníkem je správce SF. autor tedy píše o nesprávných lidech.
neznám nikoho, kdo by nakupoval podle autorova schématu.
ten článek mi připadne dětinský ba co dím ubohý 😄
Jinde mají za hranicemi o svátcích včetně štědrého dne zavřeno jen u nás je to hamty ,hamty kdo má větší štamci..
Jděte z Babišem do kabele kdo mu to umožnil ....???.Novináři jedni slavní ..
Dejte všem svátek a pište objektivně a dejte národu pokoj ..po tom všem co se stalo se jen ukázalo kdo píše aspoň k věci ....přeji si jen ať dobro zvítězí ...Pokoj lidem dobré vůle...
Zeman s křištálově čistým a Paroubkem
Tak napíšete, kupujte více našich výrobků. Potom se to nehodí, tak se to obrátí. Ať si každý koupí to, co mu chutná. Ňamky od Babiše jsou nejlepší. Klidně si do mě kopněte, alespoň budu vědět že mám pravdu.
Vy a pravdu bože 🤕
Velké nákupy děláme v Německu a v Polsku, tady kupujeme jen drobnosti a vyhýbáme se všem českým výrobkům ve všech obchodech, ne jenom v potravinách. Pokud ale jiné než české zrovna nejsou, je mi úplně jedno, kdo to předražené české svinstvo vyrobil, protože to stejně musím koupit.
Proč si nezaletíte nakoupit do USA. Měl byste z toho určitě nejlepší pocit i kdybyste pak jedl šunt. A kdybyste vybírál potraviny v neoznačených obalech jen podle chuti, myslím, že byste byl překvapen kolik "babišových " výrobků by vám chutnalo. To co tady vy a pár zmanipulovaných jedinců předvádíte je jen účelová, ničím nepodložená, zaujatost.
Hodně lidí na pisálka nadává, ale největší trest pro něj by byl, kdyby nikdo na něj nereagoval. Jsou placeni za reakce, je úplně jedno, jestli pozitivní nebo negativní. Měli bychom s tím opravdu začít - prostě se ovládnout a nereagovat. Já už s tím začala, tohle je výjimka.
Sláva, konečně kobliha, která na půl prozřela. Gratuluji 😉
Je to V pořádku vždyť tam je spousta firem které krachovaly,koupil to Agrofert a funguje to a kde na to vzal je jeho problém hlavní je že lidé mají práci.
Ty podniky krachovaly, ovšem s jeho notným přičiněním. Přečtěte si knihu Žlutý baron, abyste nepsal hloupostí. Je to šelma, která se před žádnou špinavostí nezastaví.
A kde na to vzal, to není jeho problém, ale všech, které oloupil, okradl a okrádá.
Teď už jen čekat že všechny zbraně toho šíleného střelce zaplatil Babiš protože za vším Forum vidí toho arcilotra jak jinak
Je nechutné co jsou obdivovatelé primitiva Babiše při jeho adoraci ochotní napsat. Ale zatím to napadlo jenom tebe, takové morální dno.
Máme státní smutek, vánoce před dveřmi , tak proč si ještě nekopnout do Babiše. Je to vážení diskutující kanál a vy si běžte nafackovat.
Tak začni u sebe ve článku napsali jen pravdu kdo tady uráží jste vy a vám podobní . Přeji hezký večer
ještě že ten Babiš existuje jinak by si hlupáci neměli o čem psát...............ano tato vláda s přispění i mého hlasu neumí nic než Babiš jako zaklínadlo které se upřednostnilo před občany této země, že nikomu nevadí posty dozorčích rad, tz. neziskovek a jiných trafik této vlády, nevadí, protože se o nich mlčí...............ti co by poukazovali by byli desoláti. Krásné svátky a kupujte pečivo od Fialky to bude chutnat skvěle.
Že se na tu politiku nevyserete copak je brácha horší než Ty když jí něco jiného, nebo myslí jinak? Tu nenávis oni potřebují, jinak by tu nebyli ani jeden.