1600/1600Zbývá 1600 znaků

Jéžiši a já ho tak milovala!🙈🙈🤣🤣

10
Před 2 roky

Od té doby co se potkal s vůdcem Putlerem, který mu do vymlácené palice vtloukl blbosti, kterým věří, stal se z něho idiot. Člověk, který schvaluje vraždění civilních lidí a dětí. To právě nacisté dělali a teď to samé dělá Putler. Kdysi jsem koukal na jeho filmy, všude trestal násilí a bezpráví a teď to schvaluje a obviňuje jiného. Skončil u mě jako herec, ale také jako normální člověk.

7
Před 2 roky
Josef Erban

To, že hrál ve filmech neznamená, že psal jejich scénář.

2
Před 2 roky

Asi by mu to měl Chuck Norris trochu vysvětlit...

4
Před 2 roky
Petr Muláček

možná že chuck už večeří kaviár s vladimírem

Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Taky jsem se díval na jeho filmy a musím říct, že rád. Nic takového jsem za komančů neviděl a tak jsem to hltal.

To jaký hnus se zněj stal vůbec nechápu.

Jedno pozitivum to má. Musíme být stále ostražití. Neboť zlo číhá kdekoli a ikdyž se schovává za kladné filmové postavy, nakonec se vždy projeví a ukáže. Mor na něho!!!

39
Před 2 roky
Miroslav Sikora

opravdu humanista - Mor na něho?

má svůj názor a že není shodný s názorem fialového hnusu, zlodějů z EU a roznašečů demokracie z Ameriky?

tak ho hold nejlépe ukřižujeme, že?

a že jste tu neřval, když amíci zabíjeli nevinné Iráčany, zabíjeli v Afghánistánu či zničili Libyi či Sýri?

9
Před 2 roky

Návod pro herce, jak se zviditelnit i za zenitem: 1) extrémně se přežírat, 2) připojit se k uvadajícímu impériu jako užitečný idiot.

Viz tento mlok a též Depardieu.

104
Před 2 roky
David Ledvina

Departieu už taky z toho dávno vychladl,asi se prospal,Seagal měl pár filmu dobrých na které se dá podívat ale teď už ani na něho a ani jeho filmy už ani krajem oka.V policejní hlídce se ne našel tak v ruském chlivu je za hrdinu.Alkac hrubého zrna a imbecil.

1
Před 2 roky

ono USA film vždy přitahoval a prosazoval alternativně inteligentní lidi Steven je mužskou obdobou Hanoj Jane pro 21 století

15
Před 2 roky
Jan Prazak

jako myslíte třeba Rambo, dokud se nevyjádří proti Americe, bude to jeden z největších hrdinů a bojovníků, že?

3
Před 2 roky

to že někdo vyjádří svůj názor, který není totožný s názorem třeba fialového hnusu, tak je hned dezodolát?

takže za takového budete považovat i třeba pana Gotta, když prohlásil, že svět ovládají illumináti? Jenom proto, že měl svůj náror?

začíná mi to připomínat staré dobré časy, i dnes mi jsou mazány příspěvky Velkým bratrem, ale cenzúra to přeci není, ta neexistuje

18
Před 2 roky
Milan Stano

Pokud mi někdo bude tvrdit, že je venku tma a ono tam bude světlo, tak sice je to jeho názor, ale pro mě to bude dement, s kterým si nebudu mít co říct. No a pokud Steven tvrdí, že na Ukrajině není válka, ať už je pravda tam či tam, tak je prostě vygumovanej, protože vše, co se tam odehrává, má příznaky války a jejích zvěrstev.

20
Před 2 roky

zkuste ho přetáhnout hráběmi,vy hrdinové z gauče,než se k němu přiblížíte zpřeráží vám hnáty a utrhne palici.Hlavně,že jste ho v minulosti všichni žrali a teď ,když je spíše pruský,tak máte jen ubohá ostudná hodnocení.A ten pan chytrý Tobiáš přehlédl,že bojová umění cvičil a studoval několik let v Thajsku a jezdil s policií USA na akce,kde by jste se vy všichni pokadili hrůzou,ubožáci.

12
Před 2 roky
Jiří Vyčichlo

V Japonsku. A býval dobrý, i když v rolích, které byly psány spíš na jeho bojová umění než na něho jako herce. Bohužel každý může zblbnout, nabarví si směšně vlasy, vousy, před lety jako hubenému mladíčkovi těžce začínala pleš, teď má hřívu jako lev. Nic proti tomu, ale že dělá kašpara tomu carovi, to už ani není směšné, spíš ubohé. Ale vyšlo mu to - zviditelnil se.

7
Před 2 roky

"Steven Seagal Ukrajincům tvrdil, že jsou u nich nacisté..."

No, vlastně má pravdu. Jsou tam už od rozpadu SSSR, od loňského února je jich tam mnohem víc a Ukrajinci se je snaží vytlačit zpět do Ruska...

15
Před 2 roky
Michal Štěpánek

Jsou tam od války kdy byly kamarádi s Německem!!!

7
Před 2 roky

Doporučil bych panu Jandourkovi aby přemohl svou zbabělost a napodobil pana Sekala a pak ho teprve kritizoval.Navštívit místo bojů a mluvit s vojáky je určitě věrohodnější než psát z teplé kanceláře kde ho může tak přetáhnout hadrem uklizečka za tu špínu kterou tady na novinkách rozšiřuje.

23
Před 2 roky
Josef Blaheta

To není špína, to je pravda, sekal má pravdu, když říká že jsou teď na Ukrajině nacisti. Jsou na Ukrajině nacisti, přijeli tam loni v únoru na tancích a zabíjejí děti, civilisty a ničí bezdůvodu zemi, která není jejich. No ale to sekal neříká nic nového, celý svět už to víc jak rok ví a dobře to sleduje ze všech možných zdrojů. Víme?

23
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt