1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Už ho přesvědčili vrazi , zloději a nacisti už je jeden z nich . Tento pán mě už vůbec nezajímá a doufám že až jednou přijde na lámání chleba že ho odsoudí stejně jako ostatní co stojí za genocidou na Ukrajině !

16
Před 2 roky

A proč o tom jednostranně zaměřený Jandourku jenom píšeš a nejdeš ho přímo přetáhnout hráběmi. Vždyť už je starý. Asi se bojíš. Tak zůstaneš jenom u pomlouvání. To je jednodušší.

24
Před 2 roky
Hynek Stodůlka

Vy, soudruzi, se nějak nemůžete zbavit toho hloupého zlozvyku každému tykat. Už je 30. let po revoluci, měli jste dostatečnou možnost doučit si pravidla slušného chování. 😕 Ale ne, raději budete stále za hlupáky, proč?

17
Před 2 roky

Místním dezolátům to stačí 😁😁😁

68
Před 2 roky

Pojem “užitečný idiot” je tady autorem použit ale úžasně výstižně! Nechápu, co se to z něj stalo. Pravda, žádný trhák nikdy nenatočil, ale….

17
Před 2 roky

a co oslava Bandery ,stavění jeho pomníků,ulice které se po něm jmenujį,vįte vůbec,co to bylo za zrůdu??přečtěte si něco o historii,milý sezname,

13
Před 2 roky
Mirka Dufkova

Když byl Bandera zrůda,tak co pak byl Stalin?Bandera byl čučkař proti Stalinovi v počtu obětí.Ale komouši oslavují Stalina jako hrdinu.

3
Před 2 roky

To je ale novinarina. Vzdy, kdyz mi tu vyskoci clanky z Forum, muzu se vsadit, ze clanek bude urazlivy a propagovat UA za kazdou cenu.

44
Před 2 roky
Dalimil Novak

Nepíší ideově jak by jste si představoval? Tak je nečtěte.

32
Před 2 roky

Od desíti k pěti. Od slušných akčních filmů k totálním propadákům a Putinovi. Tak Segale,samopal do ruky a šup do první lajny

26
Před 2 roky
Marian Fučík

To mě taky napadlo,ale takový hrdina zase není...😁

10
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

Zádný učený z nebe nespad, ale tohodle idiota shodili s velkým gustem

18
Před 2 roky

Tento herec je pro svět již hloupým klaunem aniž by se maskoval ,stačí když promluví.

3
Před 2 roky

Seagal je egoistická tupá kreatura, to je obecně známá věc. Proto s ním taky nikdy nikdo nechtěl pořádně v Holywoodu pracovat a všechny ty příšerný Bčkový filmy si musel dělat sám 🙂

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt