1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Asi se při tom natáčení stále tupějších akčních filmů praštil do hlavy, což způsobilo, že se z něho stal nehorázný tupec. Je mi z něho na zvracení.

225
Před 2 roky
Petr Baranek

Podívejte se někam na internet na jeho životopis (ne ten co si psal on sám), on byl hovado ještě před přepadením v pacifiku.

Namátkou jmenujme to, že černý pásek v aikidu (což je aai to jediné co Seagal opravdu má a nelže o tom) dostal, protože posuzující instruktor usnul a styděl se to přiznat, druhou manželku v USA si vzal v době kdy byl pořád ženatý v japonsku, práci u filmu mu dohodla mafiánská rodina Gambino a dodnes je jedním z mála lidí, od kterých se CIA (která se jinak ze zásady nevyjadřuje k tomu kdo pro ně pracuje) veřejně distancovala když o sobě tvrdil, že pro CIA dělá zabijáka

121
Před 2 roky

jen další užitečný idiot KREMLU,stejně jako DEPARDIEU

může pomáhat s pyrotechnikou,jak to předvedl ve svých akčních trapárnách

to má PUTIN rád,fosforové bomby jsou do st efektní a působivé

130
Před 2 roky

Stejný odpad jako ti co chodí na Václavák podporovat Rusko.

156
Před 2 roky
Martin Zimčík

Mam radost jak tady ty ubožáci na něj nadávají. Jediný odpad jste vy

74

S tím nabarveným přívěskem, nebo co to má té hlavě za hrůzu, vypadá jako Bela Lugosi.

Odkaz

14

To se zas jeden magor povedl. Škoda, jeho první!!!! filmy byly moc fajn. Teď už se fakt na něj nedá koukat. Holt nikdo nemlàdneme. 😀😀😀😀

19

Můj kmotr vždycky říkával: „Nebav se s volem, když nemáš v ruce hůl!“

65
Před 2 roky
Richard Schmidtmajer

A můj říkal, že v tvém případě Ríšo ti přijímání potravy jen prodloužilo kosti!

Nic víc, nic míň!

33
Před 2 roky

Je to vůl.

111
Před 2 roky
Olda Münster

když někdo vyjádří svůj názor, který není stejný s názorem fialového hnusu či evropských zlodějských vůdců, tak je to vůl

vážený pane, jste také to samé a ještě k tomu korunovaný

28
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

Od té doby, co se stal aspirantem na blázinec, tak se na něj nemůžu ani letmo podívat v TV ..., je to užitečný idiot a ani to zřejmě neví ...

34
Před 2 roky

Forum 24 se v tomto chová, jako štěkající ratlík na vlčáka, co je za několika vysokými ploty.

17
Před 1 rokem

Steven je takový akční chcimír...

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt