1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

A někdo se diví, že je premiér Fico?

10
Před 1 rokem

Očividně se mezi sebou romové milují a jeden za druhého klidně položí i svůj život.

Co by neudělali pro své spoluobčany ??

7
Před 1 rokem

Taková sonda do duše cigána. „Nechali jsme si to udělat designérkou, aby to bylo reprezentativní,“ prohlásil starosta... Spíš král smeťáku.

6
Před 1 rokem

Zloděj mezi vyžírky králem. Co jiného lze očekávat?

32
Před 1 rokem

Že , cikán parazituje na bĕloších je přirozené jako tma v noci....

12
Před 1 rokem

To je v těchto komunitách normální. Pár jedinců chodí ověšených zlatými řetězi a zbytek žije v chatrčích.

7
Před 1 rokem

Ještě chybí vířivka a sauna, proč ten rozpočet nepumpnout když sebraly prachy důchodcům.

4
Před 1 rokem
Jan Škoda

Jsem důchodkyně, nikdo mi nic nesebral - já totiž nežiji na Slovensku o kterém je řeč...

Chtělo by to lépe číst vážení prskalové...🙂

Před 1 rokem

Ten kdo má možnost být u koryta, vždycky si nahrabe. Ten kdo říká, že by to neudělal, nikdy nestal u koryta.

6
Před 1 rokem

Tak už víme, proč je tam starostou, že? Nj Slovensko je zkorumpované na všechny strany

4
David Maňkoš

No protože z těch 6000 obyvatel je většina cikánů a mají tam svého. No a ten je "šéf". Naši stranící taky podporují šéfy, co jsou na vyšších postech, aby hájili jejich zájmy. No a rozpočty obcí nejdou z jejich kapes, tož co by mu nepřidali, že ano. Tak je to všude u nás a nemusíme na Slovensko.

1
Před 1 rokem

No vida jak cigorky bačují , to se možná líbí i těm co žijí v těch plechových chatrčích😂

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt