A někdo se diví, že je premiér Fico?
Očividně se mezi sebou romové milují a jeden za druhého klidně položí i svůj život.
Co by neudělali pro své spoluobčany ??
Taková sonda do duše cigána. „Nechali jsme si to udělat designérkou, aby to bylo reprezentativní,“ prohlásil starosta... Spíš král smeťáku.
Zloděj mezi vyžírky králem. Co jiného lze očekávat?
Že , cikán parazituje na bĕloších je přirozené jako tma v noci....
To je v těchto komunitách normální. Pár jedinců chodí ověšených zlatými řetězi a zbytek žije v chatrčích.
Ještě chybí vířivka a sauna, proč ten rozpočet nepumpnout když sebraly prachy důchodcům.
Jsem důchodkyně, nikdo mi nic nesebral - já totiž nežiji na Slovensku o kterém je řeč...
Chtělo by to lépe číst vážení prskalové...🙂
Ten kdo má možnost být u koryta, vždycky si nahrabe. Ten kdo říká, že by to neudělal, nikdy nestal u koryta.
Tak už víme, proč je tam starostou, že? Nj Slovensko je zkorumpované na všechny strany
No protože z těch 6000 obyvatel je většina cikánů a mají tam svého. No a ten je "šéf". Naši stranící taky podporují šéfy, co jsou na vyšších postech, aby hájili jejich zájmy. No a rozpočty obcí nejdou z jejich kapes, tož co by mu nepřidali, že ano. Tak je to všude u nás a nemusíme na Slovensko.
No vida jak cigorky bačují , to se možná líbí i těm co žijí v těch plechových chatrčích😂