Napřed zrada od starostů - oslabený vládní tým který z toho titulu logicky nemohl být tak viděn. Poté šílená kampaň proti Bartošovi za digitalizaci stavebního řízení. To že nepůjde samo na první dobou bylo každému jasné ale někomu se ty potíže sakramentsky hodily. A tak se opozice zbavila dalšího nepohodlného demokratického hnutí.
Za laskavě nepřátelského dozoru premiéra - i ten si polínko přiložil.
Vybudoval a v podstatě potopil . Je otázkou, zdali se ještě vynoří nad hladinu. Dle mého názoru
Když jen budu hodnotit, jak se Bartoš postavil k digitalizaci, tak musím konstatovat, že mu o dobro věci nejde, jen o sve EGO. Kdyby mu šlo o obecný zájem, tak nepotopí to, co mohlo krásně fungovat a nepošle české stavebnictví do háje. Je dobře, že už mu to někdo dal silně najevo.
Teď je jen potřeba, aby to dokázal i slabý Fiala.
Milá Marto, opet zduraznuji,nejsem a nikdy nebudu jejich volic,ale pri dehonestaci Ing.Bartose za nynejsi digitalizaci jsem vzpominala,jak u nas v praci zavedli do naseho provozu digitalizaci skladoveho prostoru a propojili to s celym provozem vcetne vedeni a hlavniho ekonoma.To byla sila !!! 9 mesicu,chodili a rvali na nase lidi,ze kradou,sklad nesedel,nic se nedalo delat.Nekolik mesicu ani nepripustili chyby v programu,otaceli to na ,,neporadek,, v provozu. Po 9 mesicich se postupne programove chyby vychytaly a vse klape jiz nekolik let jako po dratku. Nejsme jedinny priklad. Nechtelo se nam do toho,nadavali jsme ale cela ta strastiplna prace mela smysl. Jen omluvy programatoru za chyby v programu,za ktere osocili skladnici z neporadku ve skladu se nikdo nedockal. Byli jsme z toho jiz tak utrapeni,ze jsme byli stastne,ze vse klape..Na tomhle malem kousicku si predstavuji rozsah a problemy pri zavedeni celorepublikove novinky.A priznejme si,ze na uradech nesedi pocitacovi experti,ale lide spise ekonomicky nebo technicky vzdelani,takze i lidske chyby a nutnost naucit se novy program hraje roli.Tady se stal pan Bartoš také trochu předvolební obětí. Můj názor....
Je dobře, že Piráti udělají změny. Hlavně ať se z této situace poučí. Na všechny žraloky byli velmi mírní a ti je nejen před volbama ohlodali na kost. Ti co je mohli bránit je nechali předhozené s tím, že jsou rádi , že se žraloci nevrhli na ně.
Mají základnu vesměs mladých nebo lidí ve středním věku, žádné dinosaury a strýce, samozřejmě pár matlů viz Hřib, které by měli z funkcí stáhnout. Pokud to dobře uchopí, podle mně je to jen posune o kus dopředu.
Jooo... Bartoš začal žlutohnědou fanglí a jako proslulý uživatel drog stáhnul pomatenou mládež. To já jsem znal jiného Kalouska... 😮
Kde jste vzal to "proslulý uživatel drog" ?? Co Vy o Bartošovi vlastně víte ? Zřejmě vůbec nic, tak raději mlčte a dejte si lahváč !!
Vykopávky, Kalousku, Horáčku, Bartoši zalezte. Již jste toho dost pokazili případně rozvrtali a nedodělali.
Co vám provedl např. Horáček?
Zajímalo by mě, jestli politickou zodpovědnost prevezmou a vyvodi z ní osobní důsledky i neúspěšný kandidáti v těchto volbach.V prvni řadě to bylo jejich zlyháni a ne vedení strany.
O Pirátech jsem neslyšela od parlamentních voleb. Nedělali žádnou kampaň.
Tahnite oba dva stejní patlalové
Největšího machra samozřejmě vidíte v zrcadle.
Takoví jste nejhorší!
Když jsou omezení voliči, dobro má prostě smůlu.
To sice ano, ale v tomto případě udělali voliči správnou věc. 😉