1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Odchodu Bartoše je mi líto. Podle mého názoru byl on tou hlavní osobou, s níž se identifikovali nezainteresovaní občané při volbách, včetně mé osoby. Nemyslím si ale že tito lidé, přejdou na stranu poručíků Dubů.

36
Před 7 měsíciUpraveno
Zdeněk Mravčík

"identiikovali" ma znamenat jako co? Že souhlasíte s tím, že Bartoš pokazil digitalizaci, stavební zákon o dokonce i zákon zahrádkářský?!

19
Před 7 měsíci

Naprosto souhlasím,nikdy jsem je nevolila,vadili mi silně levicove napady nekterych clenu,ale pan Bartos byl pracovity,solidni a inteligentni clovek,ktery sve praci rozumi. Do politiky patri.

36
Před 7 měsíciUpraveno

Kalousek má jednu zásadní výhodu. Nikam nekandiduje = může říkat pravdu a nemusí lidem lhát, podlejzat a slibovat nesmysly... Dřív jsem ho moc nemusel, ale když si přehraju postupku našich Ministrů financí, musím, jako ekonom, uznat, že Kalousek byl 1!

44
Před 7 měsíci
Václav Rohusch

Kalousek se takto choval vždy, ať byl v politice nebo ne ... proto taky při zvládání největší světové fin. krize 2008-2012, kdy tvrdě šetřil, byl čecháčky nesmyslně nenáviděn ... a to tvrdím jako seniorka, kdy jsme dostali jen 40,- kč valorizaci ... být po 2013 min. financí dosud, tak dnes bychom na tom byli zcela jinak ... už jen proto, že ekonomika před covidem jela nejlépe po 2. světové, kdy Babiš populisticky rozházel a covid "zvládnul" s největším výdajem na hlavu a zároveň nejvyšším úmrtím na počet obyvatel ... toto by Kalousek nikdy nedovolil ...

30
Zobrazit další 2 reakce
Před 7 měsíci

Bartoš nepokazil digitalizaci ani stavební zákon . Pokazili ho ti co mu začali podkopávat nohy |. To, že se někteří nechtějí učit nové věci je jiná . Ještě budete vzpomínat na myšlenku digitalizace .Tak jak vše i digitalizace představuje urychlení v práci , akorát lidé misí mít chuť se to naučit . Kde není vůle se lehce kritizuje - Já pana Bartoše obdivuji Mladí lidé mu rozumí horší je to s těmi staršími ,kterým vyhovuje konzervatizmus .

27
Před 7 měsíci
Eva Vašková

Přesná definice. Taky jsme žádali stavební povolení a 396.dní z nás dělali blbce,než jsme ho získali.Bartoš to myslel pro lidi dobře. Ale ůředníci mu házeli klacky pod nohy,protože by museli změnit přístup k lidem,který by byl lépe kontrolovatelný.Stavitelé toho budou litovat,že to nedotáhl do konce.

21
Před 7 měsíci

Kalousku běž už někam s těma rádoby duchaplnýma myšlenkami někam. Vždy jsi byl slizký, falešný nespolehlivý politik

78
Před 7 měsíci
Petr Krafčik

....nemohu s Vámi souhlasit.

Pan Kalousek, vždy svůj názor podpořil i relevantním argumentem. Na rozdíl od populistů, co si s fakty nikdy nelámou hlavu....

53
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

I když jsem podporovatel vlády Fialy, tak Piráti nikdy nebyli můj šálek kávy. Ale co se týče Kalouska, tak musím přiznat, že se mi po něm, co se týče vrcholné politiky, taky nestýská.

41
Před 7 měsíci

Propad Pirátů je velmi špatnou zprávou. Znamená to, že se u nás poctivost, pravdomluvnost a pracovitost nevyplácí. Znamená to, že většině občanů, co volí, chybí nadhled, přehled a rozhled. A raději volí sprostého a drzého kobliháře, který jim bez okolků nalže cokoli, co mu může přinést další zisky. Už Sir Winston říkal, že jediným argumentem proti demokracii je pětiminutový rozhovor s řadovým voličem. Řadoví rozhodli, a namísto tažných zvolili chovné. Hrabišova Národní fronta opět triumfuje. Smutné. A bude to ještě smutnější.

16
Před 7 měsíci
Lubomír Šušlík

Ano oni se piráti opravdu zdáli jako tažní.I ten pokřik byl dobrý,nejsme saně pustˇte nás na ně.A ejhe Dostali politické fleky a rázem byli chovní.

2
Před 7 měsíciUpraveno

No , po Kalouskovi s Topolánkem a Dalíkem se mi opravdu nestýská.

A respekt si Kalousek určitě NAZASLOUŽÍ …👎👎👎

13
Před 7 měsíci
Jan Weber

Protože vám málo přidal? Nebo proto, že v době hospodářské krize dokázal snížit státní dluh?

4
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Ano Bartoš udělal nekvalitní práci ale není sám,všichni chyby dělali i v minulosti ale podle mne je zásadnější,špatný přístup k bezmezné migraci a Green dealu,tohle hýbe Evropou a oni to nechtěné, naprosto nepochopili a ignorovali.

16
Před 7 měsíci
Luboš Stodůlka

jaký je jeho přístup k bezmezné migraci a Green Dealu, a jak může oboje ovlivnit? Migrační pakt se snaží bezbřehé migraci zabránit koordinací na úrovni EU, a Green Deal je už od Babišova podpisu hotová věc.

5
Před 7 měsíci

..... je jen škoda, že se žádná strana neopira o širokou členskou základnu, Piráti k tomu patří také, ale jejich otevřené fórum alespoň dovolí členům přímo volit své lídry a za to si zaslouží obdiv. Pane Bartosi díky.

Ostatní strany o členy nestojí a o volbě lídrů prez stranicke sekretariátu nemůže být řeč. Prostý člen neovlivní ani volbu na úrovni okresu. Bez členské základny se dělá jen saloni politika logistického klubu ke škodě České republiky.

28
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt