Tak tomuto se říká nenávistný článek! Pan Svoboda nic neobhajoval, jen řekl svůj názor, který není ani zdaleka ve světě ojedinělí. Napadání svobody projevu v tomto článku je výrazně nebezpečnější, než slova pana Svobody, jakkoli se s nimi neztotožňuji.
Zda se, že mentalita autora článku je velmi blízká právě rusksm propagandistům. A to je smutné....
Takže názor autora článku je popírání svobody slova?!!! On se nesmí vyjádřit ve smyslu, že by jej vysvlékl z uniformy a poslal před soud? A proč??? Svoboda může zpochybňovat genocidu a na jeho tzv. osobní názor nesmí nikdo nesouhlasně reagovat např. napsáním článku? No zvláštní to představa o svobodě slova....
Novináři takových to článků a vládní garnitura nemá vlastní názor na sport jako takový. Celá vláda počínaje ministryní obrany nebyli nikdy vojáky ani sportovci, ale řečnit o něčem, radit a nařizovat lidem co je správné a musí se plnit nejsou to názory vlastního (českého ) národa, ale Německa a Ameriky jak si podmanit Evropu jako celek. Je to diktát těchto dvou států. Ta naše vládní garnitura jim k tomu napomáhá a potlačuje svobodu slova a vyznání i ústavu České republiky.
PRESNĚ VYJÁDŘENO!!!!!!!!!!!!!! KDE JE DEMOKRACIE???
Nevím, proč se mi tento článek objevil v návrhu na Seznamu až po více jak měsíci.
Doležalovo články jsem si občas přečetl. Přišly mi vtipné. Ale toto je skutěcný hnus. Naprostý odpad. Pokud se někdo takový dostane k moci, tak tu máme další totalitu. Naštěstí pisálek Doležal je jenom velmi psychicky nemocný člověk, který by měl být zbaven svéprávnosti psát jakýkoliv svůj názor na internet.
Máte naprostou pravdu.Je to novinářský hyenismus.Jeho výroky mi připomínají politické procesy 50.let a projevy neblaze proslulého fanatického prokurátora Urválka.
Stále máme svobodu slova. Pan David Svoboda má taky právo na svůj názor. Do sportu spory a války netahejte. Jak k tomu přijdou sportovci, když kvůli sporům, na které nemají jakýkoliv vliv, celá léta tréninků a snažení přijdou nazmar? Je to proti samotné olympijské myšlence.
ať si to vyříkají s Putinem a s Lukašenkem a ať jim to vysvětlí PROČ
Úspěšné lidi musíme odstranit, zlikvidovat, umlátit, zlikvidovat. Jak by se ti hlupáci pak poznali. Co pletete politiku do sportu už jste někdy dosáhli nějaké .výsledky a víte vůbec co je to trénink? To nemáte ani ponětí a chcete tady někoho šikanovat a omezovat?
Jak uvádí prof. PhDr. Pavel Slepička, DrSc. z Katedry pedagogiky, psychologie a didaktiky tělesné výchovy a sportu FTVS UK, propojení politiky a sportu je zcela zřejmé. Politikou je sport často zneužíván tehdy, pokud se například nějaká společensko ekonomická formace snaží prosadit na mezinárodním poli a využívá k tomu právě sportovce a jejich úspěchy. Odkaz Více také u kolegů z Rozhlasu: Odkaz
Doležal není žádná novinářská hvězda, to je pravda. Stojí ale za zamyšlení, proč jeho kritici zde v diskuzi nejsou schopni pochopit ani nejzákladnější sdělení toho článku. Jádro celého sporu o Svobodu je naprostou klasikou - snaha vysvětlit, že právo na názor není právem na lež. Pokud někoho chytím v cizím domě s nožem od krve a mrtvolami na podlaze, nemluvíme o právu na vlastní názor, o právu interpretovat situaci, jak se komu zamane. Čeští dezoláti se ale tak chovají - tváří se, že není jasné, jestli Rusko okupuje Ukrajinu, nebo naopak. O tom, že je Svoboda ostudou české armády, o tom žádná - diskuze se dá vést jen o tom, jestli patří do blázince nebo před soud. Dezoláti, kteří se pustili do autora článku, neobhajují právo na názor, ale právo na lež - a s takovými lidmi se nedomluvíš nikdy. Na argument "tento předmět je bílý" v klidu odpoví, že "dneska je čtvrtek" (už vůbec nemluvě o tom, že je dnes pondělí).
Zato vy jste hvězda 😂🤣…
Fetka zase perlí. Já myslela, že to píše Hašek, ale koukám že těch joudů je tady něúrekom.
Je to málo, Svobodu i svobodu slova je třeba bez soudu postavit ke zdi a popravit tak, aby ovcany přešla chuť na vyjádření jiného názoru než je ten správný, tedy ten petizvratku. To by mám ovcane mohli přerůst přes hlavu a tomu je třeba zabránit za každou cenu, třeba i silou a násilím vládnoucí skupiny petidemolice. Je třeba rezolutně ukázat kdo je tady pánem o kdo kmanem ať to stojí co to stojí.
Rusaky nemusím, nemusela jsem je ani když k nim byla láska povinná, jako teď k UK, ale názor může mít každý, také si myslím, že politika do sportu nepatří.
Zkratka UK znamená Velkou Británii, Ty asi nemáš ráda anglickou královnu .........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šafr to že vy jezdíte opilý to je známo. To že jste tento plátek založil díky Savovovi , který je taky křišťálově čistý jako vy , aby jste mohli kydat hnůj na Babiše. Ale takto se vyloženě postavit na stranu komunistických manýrů, že chcete zavírat lidi za jejich názor . No hurá máme tu Šafrohusáka ještě v horší podobě než byl Husák. Ten lidi sprostě neurážel v komunistických plátcích.