1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Tak tomuto se říká nenávistný článek! Pan Svoboda nic neobhajoval, jen řekl svůj názor, který není ani zdaleka ve světě ojedinělí. Napadání svobody projevu v tomto článku je výrazně nebezpečnější, než slova pana Svobody, jakkoli se s nimi neztotožňuji.

Zda se, že mentalita autora článku je velmi blízká právě rusksm propagandistům. A to je smutné....

139
Před 1 rokem
Zdeněk Lust

Takže názor autora článku je popírání svobody slova?!!! On se nesmí vyjádřit ve smyslu, že by jej vysvlékl z uniformy a poslal před soud? A proč??? Svoboda může zpochybňovat genocidu a na jeho tzv. osobní názor nesmí nikdo nesouhlasně reagovat např. napsáním článku? No zvláštní to představa o svobodě slova....

29
Před 1 rokem

Novináři takových to článků a vládní garnitura nemá vlastní názor na sport jako takový. Celá vláda počínaje ministryní obrany nebyli nikdy vojáky ani sportovci, ale řečnit o něčem, radit a nařizovat lidem co je správné a musí se plnit nejsou to názory vlastního (českého ) národa, ale Německa a Ameriky jak si podmanit Evropu jako celek. Je to diktát těchto dvou států. Ta naše vládní garnitura jim k tomu napomáhá a potlačuje svobodu slova a vyznání i ústavu České republiky.

66
Před 1 rokem
Rostislav Černoch

PRESNĚ VYJÁDŘENO!!!!!!!!!!!!!! KDE JE DEMOKRACIE???

26
Před 2 roky

Nevím, proč se mi tento článek objevil v návrhu na Seznamu až po více jak měsíci.

Doležalovo články jsem si občas přečetl. Přišly mi vtipné. Ale toto je skutěcný hnus. Naprostý odpad. Pokud se někdo takový dostane k moci, tak tu máme další totalitu. Naštěstí pisálek Doležal je jenom velmi psychicky nemocný člověk, který by měl být zbaven svéprávnosti psát jakýkoliv svůj názor na internet.

106
Před 1 rokem
Jan Zázvorka

Máte naprostou pravdu.Je to novinářský hyenismus.Jeho výroky mi připomínají politické procesy 50.let a projevy neblaze proslulého fanatického prokurátora Urválka.

40
Před 1 rokem

Stále máme svobodu slova. Pan David Svoboda má taky právo na svůj názor. Do sportu spory a války netahejte. Jak k tomu přijdou sportovci, když kvůli sporům, na které nemají jakýkoliv vliv, celá léta tréninků a snažení přijdou nazmar? Je to proti samotné olympijské myšlence.

41
Před 1 rokem
Zdeňka Auerová

ať si to vyříkají s Putinem a s Lukašenkem a ať jim to vysvětlí PROČ

1
Před 1 rokem

Úspěšné lidi musíme odstranit, zlikvidovat, umlátit, zlikvidovat. Jak by se ti hlupáci pak poznali. Co pletete politiku do sportu už jste někdy dosáhli nějaké .výsledky a víte vůbec co je to trénink? To nemáte ani ponětí a chcete tady někoho šikanovat a omezovat?

46
Před 1 rokem
Zdenka Bursová

Jak uvádí prof. PhDr. Pavel Slepička, DrSc. z Katedry pedagogiky, psychologie a didaktiky tělesné výchovy a sportu FTVS UK, propojení politiky a sportu je zcela zřejmé. Politikou je sport často zneužíván tehdy, pokud se například nějaká společensko ekonomická formace snaží prosadit na mezinárodním poli a využívá k tomu právě sportovce a jejich úspěchy. Odkaz Více také u kolegů z Rozhlasu: Odkaz

4
Před 1 rokem

Doležal není žádná novinářská hvězda, to je pravda. Stojí ale za zamyšlení, proč jeho kritici zde v diskuzi nejsou schopni pochopit ani nejzákladnější sdělení toho článku. Jádro celého sporu o Svobodu je naprostou klasikou - snaha vysvětlit, že právo na názor není právem na lež. Pokud někoho chytím v cizím domě s nožem od krve a mrtvolami na podlaze, nemluvíme o právu na vlastní názor, o právu interpretovat situaci, jak se komu zamane. Čeští dezoláti se ale tak chovají - tváří se, že není jasné, jestli Rusko okupuje Ukrajinu, nebo naopak. O tom, že je Svoboda ostudou české armády, o tom žádná - diskuze se dá vést jen o tom, jestli patří do blázince nebo před soud. Dezoláti, kteří se pustili do autora článku, neobhajují právo na názor, ale právo na lež - a s takovými lidmi se nedomluvíš nikdy. Na argument "tento předmět je bílý" v klidu odpoví, že "dneska je čtvrtek" (už vůbec nemluvě o tom, že je dnes pondělí).

21
Před 1 rokem
Miloš Smejkal

Zato vy jste hvězda 😂🤣…

10
Před 1 rokem

Fetka zase perlí. Já myslela, že to píše Hašek, ale koukám že těch joudů je tady něúrekom.

21
Před 1 rokem

Je to málo, Svobodu i svobodu slova je třeba bez soudu postavit ke zdi a popravit tak, aby ovcany přešla chuť na vyjádření jiného názoru než je ten správný, tedy ten petizvratku. To by mám ovcane mohli přerůst přes hlavu a tomu je třeba zabránit za každou cenu, třeba i silou a násilím vládnoucí skupiny petidemolice. Je třeba rezolutně ukázat kdo je tady pánem o kdo kmanem ať to stojí co to stojí.

35
Před 2 roky

Rusaky nemusím, nemusela jsem je ani když k nim byla láska povinná, jako teď k UK, ale názor může mít každý, také si myslím, že politika do sportu nepatří.

69
Před 1 rokem
Renca Jandová

Zkratka UK znamená Velkou Británii, Ty asi nemáš ráda anglickou královnu .........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8
Před 1 rokem

Šafr to že vy jezdíte opilý to je známo. To že jste tento plátek založil díky Savovovi , který je taky křišťálově čistý jako vy , aby jste mohli kydat hnůj na Babiše. Ale takto se vyloženě postavit na stranu komunistických manýrů, že chcete zavírat lidi za jejich názor . No hurá máme tu Šafrohusáka ještě v horší podobě než byl Husák. Ten lidi sprostě neurážel v komunistických plátcích.

31
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt