1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Logicky je příjemné poslouchat lži typu že budou levná data, levné byty, levné Kostelecké uzeniny atd… a věří jim děti, naivkové, hlupáčci a prosťáčci a protože takových je v každěm národě cca 30%, tak má Babiš a podobní pohádkáři 30% voličů😂

17
Před 1 rokem

A vyhrál největší lhář z hradu pohunek prolhané Fialovy vlády.

6
Před 1 rokem

Důvěra v prezidenta tu není od dob "stařičkého mocnáře", ta je tu odjakživa. České země byly jeden a půl tisíce let monarchií. Svět se měnil, ale král (kníže, císař) a bůh byly jediné dva stabilní a neměnné body. Pokud panovník nebyl, bylo to považováno lidmi za obrovské neštěstí, protože to znamenalo nestabilitu země a jejich života. To je v nás zakořeněné a sto let republiky v tom nic nemohlo změnit. Vždyť ještě za komunistů tu žily desetitisíce lidí pamatujících monarchii.

2
Před 1 rokem

Soudnictví u nás spravedlivé není,soudci hovoří o politice v televizi a to je nezávislé soudnictví ,tak co to je za blábol soudem uznani lháři a co lidmi uznani lháři, pardon vždyť to jsou naše ovce a ty nemají názor,ovce jsem viděla teď v parlamentu, pardon viděla jsem spíše naprogramované roboty, kteří nemohly ani doleva ani doprava, zpátky ní krok.

14
Před 1 rokem
Jana Zemanová

a kdo bude tedy rozhodovat , co je lež? zase to bude "my, strana" , případně zmanipulovaný dav v ulicích?? děkuji, nechci. raději soudy, i když mám dojem , že se bojí trochu na lháře a podporovatele totality a genocidy přitvrdit

4
Před 1 rokem

Problém je v tom, že když jeden rozdává, tak spousta bere a, je spokojená. Pro tyto lidi je to mesias, ovšem tito lidé se ale už netají, kde na to dotycny vzal a že to velmi často jde z našich daní a ty peníze pak chybí jinde. Už můj nebožtík otec říkal, když budu chtít rozestvat lidi jde to zcela jednoduše, jednomu přidám, druhému úvěru nebo jednomu dám více a druhému méně a v ten moment mám nepřátelské strany. Takže samozřejmě lidé, kteří mají neustále natazenou ruku ke státu a berou, tak u těch takový lidé jako Babiš a Okamura budou mít vždycky důvěru.

4
Před 1 rokem
Jan Prokop

Souhlasím.

Část problému bude v tom, že deset let seděl na hradě buran, který se jen vypjatým úsilím lékařů neupil k smrti. Všem na očích podsouval národu myšlenku, že bezostyšně urážet, lhát a podvádět může být normou. Jeho politický styl ve svém podnikatelském projektu úspěšně používá i pan Okamura a k dokonalosti ho dovedl svou přísahou pan Babiš. Polehčující okolností snad může byt jen fakt, že to byla jedna z mála vět, která v jeho projevu měla podmět i přísudek.

Politika nikdy nebude zaměstnání pro útlocitné povahy. Je to opravdový boj o moc a je na nás, abychom dali najevo, kde je míra, za kterou jít je nepřijatelné. Tak jak se mění vnější okolnosti, může se lišit i politický styl, ale podstata by v nás měla být zřetelně ukotvena.

Před 1 rokem

Je fakt, že dnes nezáleží o politice jako takové, ale spíš o tom, jak kdo jak na sebe upozorní. Přitom strany typu ANO či Okamura nemají alternativu na to, co kritizují u vládní koalice. Jak by konsolidovali veřejné finance a zároveň by nezvedaly daně, neškrtali a navyšovali rozpočty ministerstvům? Sice takto nahlas neříkají, ale z jejich kritiky ke vládě to tak vlastně vyplývá....

7
Před 1 rokem
Jan Jankovič

Zavzpomínejte i na slova vládních politiků co říkali během Babišovi vlády a co slibovali nejen před volbami.

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Naší lidé jsou opravdu hloupí a lehce manipilativni. Bohužel.

Vidíme to na příkladu prodejců tzv. smejdu u nádobí ,Elektro atd. a smejdu v politice. Mají rádi jednoduchá a libiva řešení. A toho ti dva smejdi využívají.

Já jsem ale optimista a věřím, že postupně budou odejíti tam kde je Sládek,Rath atd.

23
Před 1 rokem
Vladimir Benek

Ale přijdou jiní, prostě 'Vstanou noví bojovníci ' 😜🤣

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

A víte proč? Dnes jsem si to uvědomil.

Pořád jsem nevěděl co mi současná vláda Petra Fialy vlastně připomíná. Nedokázal jsem na to přijít ale dnes jsem na to přišel. Připomíná mi můj ASUS herní notebook který jsem si koupil minulý rok v létě.

1) při jeho pořízení jsem také podlehl bombastické reklamě a jeho koupi provázely pocity spíše smíšené (rozhodně se nejednalo o optimismus)

2) jeho pořizovací cena byla enormně vysoká, což je cena vynakládaná na chod současné vlády taky

3) velmi často a nečekaně funguje jinak než bych potřeboval

4) v současné době, po zkušenostech, je možné jej reklamovat ovšem nikoli vrátit.

6
Před 1 rokem
Filip Navrátil

Babiše nešlo ani reklamovat. Ten se musel rovnou vyhodit.

Před 1 rokem

Jak je vidět,hloupost,nenávist,buranství a sprostota Babiše a Okamury část obyvatelstva stále přitahuje.Vůbec nepřemýšlí o tom,co jsou zač.Stačí jim sliby,že se o ně postarají.Smutné,že?

Smutný obrázek o naší společnosti, slušnost a fakta se už nenosí

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt