Když jsou tak "svobodní", proč se už o toho putinistu dávno sami svobodně nepostarali?
"On vaš", molodci...
oni ho vyhostit nemohou
jak 50léta - komanči všude viděli agenty ze západu a dneska všude agenti z východu. Propaganda jede na plné obrátky.
Ale vzdyt vy nejste zadnej liberal. Vam jen imponuje ten rusackej klerofasismus. USA jsou podle vas zlo, EU je podle vas zlo. Homosexualove jsou podle vas taky zlo. Ukrajina je podle vas zlo. Lidi ve mestech jsou zlo. Mladi lide jsou zlo. Jen Rusko neni zlo. Staci podivat na vase komentare. Vzdyt je to trapny. Kdo vas muze brat vazne? O lidech jako jste vy se jednou budou ucit deti. Jste na sebe hrdy?
... chybí mi v textu zásadní informace - kdo subjekt financuje???... pokud naše vláda, pak se nelze divit ubohosti sdělení...
Tento komentář byl smazán uživatelem.
V této zemi si Východ, určuje pravidla jak se mu zachce. Není to tak dávno, co nám ukrajinský velvyslanec zakázal koncert světové operní divy Netrebko a zde zase údajní ruští emigranti doporučují vyhodit ruského popa. Na tom by nebylo nic divného, potíž je v tom, že se vždy najde někdo kdo skloní hřbet a vyhoví. Sebevědomí českých politiků má hodnotu nula.
Již v minulém režimu jsem říkal to je 40 - 50let,že se církev se na veřejnosti
tváří mírumilovně ale řídí ji hodnostáři,kteří ve skutečnosti šíří nenávist mezi lidmi,též se v jejich řadách skrývá hodně kriminálních živlů.
Moje doměnky, potvrzuje rozvoj sociáních sítí a odhalování zločinů minulosti.
Jsoi i rozumní Rusové. Ale je jich bohužel málo.
K popovi z KGB bych rovnou přidal kardinála Duku z STB.
A nějaký důkaz by nebyl? Nebo jen vzteklé nenávistné cinty?
Proč až do měsíce? Jako by to nešlo dříve!
Výborně, hoši.