1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 19 dny

Vyjádření podporovatelky Vrabela: Možná nám lže, ale já mu věřím. Třeba se pletu, ale věřte mi, že jsem v životě přišla už o víc než o čtyři stovky.

6
Před 20 dny

Dezinformátor Ladislav Vrabel, známý především pořádáním protivládních demonstrací, varuje ve videu před jaderným útokem České republiky na Rusko. Jak ale vysvětluje ministerstvo obrany, je to nesmysl. Nejen že česká armáda nemá jaderné zbraně, smyšlený jaderný útok stíhacími letouny není v českém případě ani technicky možný.To je ta naše česká lůza co ma IQ 60 max 😂😂😂😂😁😁😁😁

24
Před 19 dny
Jerkan Petr

Já slyšel vojenského analytika říkat, že tato letadla jsou určena pro transport jaderných hlavic nebo bomb už nevím přesně.

9
Zobrazit další 3 reakce
Před 20 dny

Dlouhodobé podceňování vlivu dezinformací se soudům vrátí - aby už nebylo pozdě (viz. Slovensko, Maďarsko, nyní i USA).

21

Ukazuje to na naši občanskou kvalitu, když lidé poslouchají pomateného Vrábela, který je dávno v insolvenci a dokonce mu posílají peníze, což ukazuje že jich mají pořád moc, když je rozhazují tímto způsobem. On se chechtá a žije si jako bohatý povaleč a žvanil. Pak přijede advokát Rajchl, odstaví své Porsche za roh a křičí o hladu, až se mu ty jeho špeky třesou.. Tak tohle jsou občané ČR. Co s tímto materiálem chce kdo dělat?

22
Před 19 dny
Vojtěch "adalbert" Maruška

Založit stranu a vyhrát volby😉😁

2
Před 20 dny

Sice mi dezinformace dezolátů také vadí, ale svoboda slova je důležitější. Protože jakéoliv omezení může využít později i svobodně zvolená, ale totalitní strana. A nebo i ta demokratické - když každý, komu se nelíbí třeba green deal, je označován za rusofila a vlastizrádce. A naopak - zákazy a trestnost stejně nepomáhá - u nás je užívání nacistických symbolů trestné - a stejně je tu spousta nácků. V USA není trestné používat nacistické symboly - a žádný nacismus tam za 70 let nijak demokracii neohrožuje.

17
Před 20 dny
Sylva Šporková

Docela by mě zajímalo kde vás označili za rusofila v souvislosti s Green deal ? Rekl bych ze tady nás drobek houpete.

9
Před 20 dny

V Právní rádci 3/2008 jsem uvedl (a poté ještě mnohokrát opakoval) že reforma justice vyžaduje reformu myšlení. "Poučovat hloupé je (však) nejen zbytečné,

ale i nebezpečné!" (Indická učebnice moudrosti Paňčatantra - 3.-5.stol.n.l.)

Stačí si jen povšimnout, že soudcům ÚS evidentně chyběla předvídavost (invence) zcela jistých a negativních důsledků jejich rozhodnutí - tj posílení

negativního právního i mravního vědomí a přesvědčení občanů. Chtělo by to

přece jen trochu studovat.

Jakákoliv tolerance k nemravnému jednání totiž svádí mravně nepevné jedince¨

k jeho opakování i napodobování.

26
Před 18 dny
Oldřich Hein

Výborně. Chybí Vám tam jen jedno zamyšlení: kdo je pro společnost nebezpečnější: hloupý Vrábel, nebo chytrý cenzor?

Před 20 dny

Odkaz

2
Před 20 dny

Je zcela zjevné, že je rozdíl mezi jednorázovým dezinformacnim výkřikem /navíc naprosto absurdnim jako v tomto případě/ a soustavou dezinformacni propagandou, kterou pan Vrabel provozuje delší dobu, která už je pro demokracii škodlivá. Buď je duševně chory, pak by se měl léčit, nebo to dělá záměrně, pak by za to měl nest odpovědnost.

45
Před 19 dny

Vychytralý šejdíř a jeho přihlouplé stádo, které ho i finančně podporuje. Další peníze ???

11
Před 18 dny

Za co stojí taková demokracie, která se bojí Vrábela. A hlavně: kdo je pro demokracii větším nebezpečím: Vrábelové nebo novodobí cenzoři a agitátoři?

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt