1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

A chtěli jste Assadovi radit, jak měl s touto zvlčilou cháskou zacházet... 🙁

3
Před 3 měsíci

Napadá mne zajímavá otázka. Kdo vzbuzuje nenávist. Zda podepisovači migračního paktu, nebo chirurgové z východu? A nebo oba.

Před 3 měsíci

Před 25 léty jsem napsal knihu "Mravnost a právo", jejíž jedna kapitola se zabývala otázkou trestu smrti. Tehdejší recenzentka prof.fil.G.Š. ji podrobila

nenávistné kritice a osočila mne z totalitarismu a represivních tendencí. Tehdy

jsem jí odpověděl, že se v budoucnu setkáme ještě s takovými zločiny, nad kterými v hrůze ustrneme. Těch naivně humanistických kritik jsem od té doby zažil mnoho, především od lidí, kterým ještě nikoho z rodiny nezabili anebo

nezmrzačili. Tuto problematiku jsem poté zpracoval v obsáhlé úvaze "Trest

smrti v otázkách a odpovědích", která zřejmě nikdy nevyjde.

Jsem zásadní odpůrce násilí, ale patrně se blíží doba, kdy se moje argumenty

v praxi potvrdí.

5
Před 3 měsíci
Oldřich Hein

Já jsem proti trestu smrti, ale když už tedy ano (v naprosto prokazatelných případech), tak aby měl odsouzený právo vybrat si způsob usmrcení a třeba i možnost, dát mu na celu pistoli s nábojem a umožnit mu spáchat sebevraždu.

2
Před 3 měsíci

Je to porad dokola. A lidi si neuvedomuji, ze na tomhle sbiraji politicke body lide, kteri nechci aby mi vladli. Bohuzel tohle ti momentalne vladnouci odmitaji prijmout. Vsem se nam to v konecnem dusledku krute nevyplati.

2
Před 3 měsíciUpraveno

Kladu si otázku zda je možné aby vrah 14 letého dítěte zabitého nožem na ulici měl něco společného s varovným upozorněním na známém plakátu SPD. Ale asi ne, že ne?

Před 3 měsíciUpraveno

Super. Ale vydali jsme Okamuru k trestnímu stíhání, protože hledat trestnost v nějakém reklamním plakátu, je daleko důležitější než nekorektně, ale pravdivě popsat, kde je problém.

🙂

4
Před 3 měsíci

Obyvatelé Rakouska,se semknou a bude vyřešeno.Držím, jim palce.

Před 3 měsíci

byl prý podobný jak na fotce Okamury i s nožem

3
Před 3 měsíci

Ja to vidět tak ho zabije namistě

1
Před 3 měsíci
Jaroslav Beran

Neuměl byste někoho poprosit, aby Vaši myšlenku přeložil do češtiny?

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt