1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

CO tam budou dělat 3 ROKY? Já měl dojem, že už to bude letos hotové. Vždyť část náměstí u Vinohradské už je rozkopaná a ohražená aspoň 2 roky. Nemohli to, kre téni, aspoň synchronizovat s opravou stanice metra? 30 let tahle neschopná radnice nebyla schopná opravit ani Vinohradskou, jediný skutečný bulvár francouzského typu v Praze. Místní, starejte se víc, koho máte na radnici.

14
Před 1 rokem

Ono to opravdu celé vypadá podivně. Z projektu rekonstrukce nikdo nikdy neviděl víc než 4 - 5 dvacet let starých vizualizací, které působí naprosto amatérsky a o detailním řešení prostoru náměstí nevypovídají vůbec nic. A plánovanou dobu rekonstrukce na téměř tři roky snad ani nemá cenu komentovat.

17
Před 1 rokem

Je všeobecně známo, že státní nebo obecní zakázky jsou velmi dobré finanční "dojné krávy". Jinde ve světě je dán termín dokončení a ten je svatý, jinak hrozí penále, nebo dělají zadarmo. Tady se neustále objevují objektivní zdržení a mezitím v rámci inflace se vše zdraží a stát nebo obec pěkně platí. Klasickým příkladem byl tunel Blanka, to byl opravdu finanční "tunel"

11
Před 1 rokemUpraveno

Prahu se snaží upravovat a řídit lidé kteří k praze nemají žádný cit a vztah, přijeli si do prahy jen pro peníze a něco si nahrabat a podělat o prahu jim opravdu nejde většina má domov úplně jinde....

10
Před 1 rokem
Tomik Breta

Ano, gauner Babiš v Praze nebydlí.

Ovšem koryto si udělal z celého Česka. 😕

1
Před 1 rokem

Nemluvím teď o stromořadí sakur na Jiřáku mluvím o jedné jediné na křižovatce ulic Ondříčkova a Bořivojova. Lidé, kteří na ni měli výhled, mají prostě smůlu, teď mohou ze svých oken vyhlížet na klec, v níž jsou uzavřeny kontejnery na směsný odpad. Oslovila jsem kvůli tomu "úžasného" místostarostu za Zelené, jakéhosi Ondřeje Ruta - býval to kdysi spolužák mého syna, proto jsem si to dovolila. Arogantně se mi vysmál, jakože nic nechápu a ničemu nerozumím. Tak hlavně ať se jemu i dalším kašparům na radnici P3 daří...

8
Před 1 rokem

Ano, město vysoutěží tendr za nejnižší cenu, takže to vyhraje firma, která tuto zakázku / stavbu využívá ve chvílích, kdy na důležitější zakázkce nemá do čeho píchnout (počasí, technologické pauzy apod.) - vytěžují takto své zaměstnance.

Přesně takto to proběhlo ve Znojmě. Průchozí park zavřený na 6 měsíců, ale pracovalo se čistého času 6 týdnů.

Pokud budou města soutěžit takové stavby pouze za nejnižší cenu bez ohledu na situaci dané místa a termín, nic se nezmnění.

12
Před 1 rokem

Absolutní pravda o vážné věci. Rád jezdím do Berlína. tam ať si na radnici sedne kdokoliv, velké věci normálně pokračují. U nás, nerad to říkám o svém domově, běží systém: každý chvilku tahá pilku. Komunálně i státně. Ty sakury (jim) nezapomenu!

6
Před 1 rokem
Jakub Kuba

Radujte se, konečně budete moci sledovat velkou „věc“ i v Praze: Odkaz ❤️

Samozřejmě, jestli vyhraje Babiš nebo se vrátí „nepřemožitelná“ rusácká armáda, tak do Berlína (či kamkoli do civilizace) utečte, abyste se mohl VLASTNORUČNĚ podílet na velké věci: Budování opevnění proti rusáckému vpádu.

Takže tak.

www.praha3.cz
Jiřák
1
Před 1 rokem

Výborně vystiženo.

Dle mne předražený megalo-projekt. 2 fakt.pripominky:

• Stromů bude prý více, ale než vyrostou, potrvá dekády. To tam ty sakury mezitím mohli nechat. Centrální ulička z Mánesovy ke kostelu bude rozsáhlý prostor bez stromů, v létě neobyvatelný.
  • Přesun farmářského tržiště na jiné místo NJzP je hloupost. Ideální lokalita, kde ruch byl soustředěn do slepé ulice před školu a ne obytné budovy. Trh začínal dřív a skončil později než škola, takže v době příchodu dětí do školy už byli trhovci na místě a nerušili se navzájem.

Ať se mi sem ozve někdo, kdo připomínkoval v radnici vypsané době tento projekt, prosím.

6
Před 1 rokem

nejsem Pražák, pocházím z Chodska ", domažlický rodák p Horák tam zpíval: Domažlice sú pěkný městečko, je tam pivúvar /resp. byl/, dobré pívečko", v Praze bydlím 55 let a Náměstí Jiřího, /všimněte si, jsem taky Jiří/, mi nahradilo Domažlice a jeho náměstí

3
Před 1 rokem
Jirka Maryta

Ty jsi k intelektuální úrovni Prahy moc nepřispěl, viď?

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Státní zakázka jako každá jiná. Musí trvat dlouho, termíny se několikrát prodlužují, náklady zvyšují. Až se podaří vysát všechny dostupné peníze, může se to ukončit a začít jinde.

15
Před 1 rokem
Michel Bosco

Máte asi pravdu, pak se ale nesmíme divit, v jaké situaci nyní jsme.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt