Víte, já si opravdu myslím, že takovéto články nedělají Ukrajině dobrou službu.
Po dvou letech války již není prostor zesměšňovat nepřítele jak je neschopný, ale je potřeba spíše říkat realitu a místo na legrační přešlapy okupantů spíše opozornit na jejich sílu.
Vytváříte v lidech dojem, že rusové jsou neschopní a vyřídí se vlastně samy.
To je podle mého názoru velice špatně. Lidé úsilí obránců začnou zlehčovat.
Přišel čas na realistické zprávy, aby lidé měli motivaci Ukrajině pomoci.
Tak jako vyřešili otázku křesťanství v Rakousku, a to tím, že zavedli církevní poplatky. Co asi následovalo - zbyli jen nejvěrnější.
Tak je třeba vyřešit příznivce FORUM24, a to pravidelným placeným odběrem jejich novin.
Fórum dokáže snad i vyřešit, kde se protnou rovnoběžky. Ale já pamatuji ještě Dikobraz, to jsem se nasmál více.
Nejspíš pro někoho i zábavná videa, kdyby jen Ukrajina vyhrávala.
Tak v zápalu boje se nejen vlivem adrenalinu může stát ledacos, ale ten soldat z druhého videa, co chtěl zřejmě prozkoumat princip přenosného zbraňového systému zblízka, tomu šel doslova naproti.
Ukrajinci se pořad smějí ale dle vojáků jim do smíchu není tak safra kde je pravda
Pravda je, že russáci jsou zvířata.
Každý příklad rusácké sebedestrukce zahřeje na duši ale nedalo by se něco udělat s tím zvukem. Druhé video řve jak kráva a nenašel jsem tam žádné ztišení. Málem jsem dopadl jak ten blb za raketometem.
"Ukrajinci se smějí ruským okupantům". Alespoň Ukrajinci se baví. Ti, kteří tuto zábavu platí se nesmějí!
Věřte že Ukrajinci se Rusům nesměji ...
asi jako tohle, od 01:05 😄
Odkaz
Jo,tak ty nemaj chybu 🙂
Jako kdybych otevřel Rudé právo v roce 1988. Přesně taková úroveň
autora, servilní podlézavý blb. toš tak
Tož tak píše inteligent! Dej tam RP a hned jsi za inteligenta! Vy neservilnínepodlézavýneblbe, toš tak!
Jsme myslel že RPG má maskovou jistotu (odjistí se až po výstřelu v bezpečné vzdálenosti). No tady to zjevně nevyšlo
Také nás to na vojně učili.
Autor tvrdí, že je to granátomet.