1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Víte, já si opravdu myslím, že takovéto články nedělají Ukrajině dobrou službu.

Po dvou letech války již není prostor zesměšňovat nepřítele jak je neschopný, ale je potřeba spíše říkat realitu a místo na legrační přešlapy okupantů spíše opozornit na jejich sílu.

Vytváříte v lidech dojem, že rusové jsou neschopní a vyřídí se vlastně samy.

To je podle mého názoru velice špatně. Lidé úsilí obránců začnou zlehčovat.

Přišel čas na realistické zprávy, aby lidé měli motivaci Ukrajině pomoci.

3
Před 1 rokem

Tak jako vyřešili otázku křesťanství v Rakousku, a to tím, že zavedli církevní poplatky. Co asi následovalo - zbyli jen nejvěrnější.

Tak je třeba vyřešit příznivce FORUM24, a to pravidelným placeným odběrem jejich novin.

11
Miroslav Pazdera

Fórum dokáže snad i vyřešit, kde se protnou rovnoběžky. Ale já pamatuji ještě Dikobraz, to jsem se nasmál více.

12
Před 1 rokem

Nejspíš pro někoho i zábavná videa, kdyby jen Ukrajina vyhrávala.

Před 1 rokemUpraveno

Tak v zápalu boje se nejen vlivem adrenalinu může stát ledacos, ale ten soldat z druhého videa, co chtěl zřejmě prozkoumat princip přenosného zbraňového systému zblízka, tomu šel doslova naproti.

12
Před 1 rokem

Ukrajinci se pořad smějí ale dle vojáků jim do smíchu není tak safra kde je pravda

9
Před 1 rokem
Petr Sova

Pravda je, že russáci jsou zvířata.

4
Před 1 rokem

Každý příklad rusácké sebedestrukce zahřeje na duši ale nedalo by se něco udělat s tím zvukem. Druhé video řve jak kráva a nenašel jsem tam žádné ztišení. Málem jsem dopadl jak ten blb za raketometem.

Před 1 rokem

"Ukrajinci se smějí ruským okupantům". Alespoň Ukrajinci se baví. Ti, kteří tuto zábavu platí se nesmějí!

10
Před 1 rokem
Ivan Hron

Věřte že Ukrajinci se Rusům nesměji ...

3
Před 1 rokem

asi jako tohle, od 01:05 😄

Odkaz

6
Před 1 rokem
Jakub Uher

Jo,tak ty nemaj chybu 🙂

3
Před 1 rokem

Jako kdybych otevřel Rudé právo v roce 1988. Přesně taková úroveň

autora, servilní podlézavý blb. toš tak

5
Před 1 rokem
Josef Žárský

Tož tak píše inteligent! Dej tam RP a hned jsi za inteligenta! Vy neservilnínepodlézavýneblbe, toš tak!

2
Před 1 rokem

Jsme myslel že RPG má maskovou jistotu (odjistí se až po výstřelu v bezpečné vzdálenosti). No tady to zjevně nevyšlo

5
Před 1 rokem
Jiri Jung

Také nás to na vojně učili.

Autor tvrdí, že je to granátomet.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt