Fialova vláda za tři roky větší deficity než Babišova za čtyři, ale za všechno může Babiš. Za komunistů zlý kapitalisté za pětikolky zlý Babiš, s Fialou a komunistama vstříc lepším zítřkům. Pro ně
Já nevím, ale tohle je klasika lidí vám podobných, takže Babiš za roky 2018-2021 schodek 812 mld. a z toho 2 roky konjunktury světového potažmo našeho průmyslu atd. Veškeré podmínky pro důchodovou reformu, podporu mladých atd. a výsledek nula jedna velká 0. Tahle vláda zatím tedy po dvou, ale po započítání i tohoto roku 900mld. Válka, energetická krize, inflace atd. Ani jeden rok, kdy by se bylo pořádně o co opřít a vy tady napíšete takováto moudra. To, že vám nevadí, že po vládě AB nezbylo v kase ani to poslední zrno je vaše věc, ale to, že jste schopen srovnávat něco co vlastně ani nelze to už je k zamyšlení.
Fiala je zase úplně mimo , má naučené gesta a krychlí se jako mudrc , ale dle výsledku jeho vládnutí odhadl bych ho , že si neumí uvázat ani tkaničku u botu
Jistě, premiér - samé naučené fráze a nepravdy a nedá se to už poslouchat, natož ho vidět! P. Rakušan, když začne odpovídat na těch jeho výjezdech (Most, Karviná, atd.) - to si připadám, jak před 89 rokem. Takže tomu nevěřím vůbec - vždyť je to jedna velká komedie! Bohužel. Oni se vzájemně kryjí a i ty jejich podvody. Zvláště ten poslední s premiérem, je to naprosto nechutný. Prezidentka z Maďarska má morální kredit. Naši politici ve vládě jí nesahají ani po kotníky. Pro ně je hlavní - zničit Babiše a zahájit proti němu další štvanice a hlavně, za každou, opakuji - za každou cenu, vyhrát volby. nejhorší na tom je, že oni ani tu svoji nenávist nedokáží skrýt! Dělají si z nás všechny blázny??? Myslím si, že tuším, jak to dopadne. nejlepší by bylo, aby podali demisi. Oni jí samozřejmě nedají.
To jsou žvásty,že vždycky vyleze z díry,když se jim něco málo podaří.Na tomto úspěchu,nemá žádný podíl,ba naopak,dělali vše proto,aby inflace byla vysoká a oni mohli doplnit státní kasu,pak ji zase vyprázdnili.
Dělá z nás blbce a myslí si,že my ničemu nerozumíme.
Tedy ceny vyšponované díky nejdelší a nejvyšší inflací v Evropě, tedy díky nic nedělání a nebo špatného dělání vlády pětidemolice pana Fialy, tedy už nebudou násobně stoupat, ale také určitě neklesnou ... a tomu máme tleskat ?.. to je jako by zloděj řekl "ano několikrát jsem Vás okradl, ale nebojte, ted toho chvíli nechám"
pěkně děkuji pane Fiala
Já jsem šťastný spolu s premiére. Po hmatatelném třicetiprocentním propadu máme slíbeno od pravdomluvného premiéra, že letos porosteme o možná 2%. Nemusím být profesor, abych si spočítal, že za tohoto premiéra se budu mít stejně jako před covidem už za cca 15 let. Ale podmínka je, že budeme volit stávající koalici.
To se Vám bohužel nesplní protože za 15 let už ODS a spol už nebudou existovat a dočteme se jen z kronik že kdysi něco tak podivného existovalo,bude to jen smutná vzpomínka
Problém byl v odstřižení od ruského plynu tak ho znova dovážíme. Co až nás odstřihne Rusko budeme znovu zdražovat? A jestli je úspěch byt nejhorší ze státu EU tak pak vládě můžeme gratulovat.
Odkaz
Odkaz
Z článku v tisku jsem zjistila,že ČNB,tedy naše národní banka nehnula prstem.Její říďa je Babišův kůň a tak nezvyšoval včas úrok.Počkal a nechal inflaci vyrůst tak vysoko.
Inflace je zákonem přiřčená ČNB , ne vládě.
Ale on Fiala řekl, když inflace stoupala, že s tím vláda nemůže nic dělat. A nyní, když klesla, tak je to společným úsilím vlády a ČNB?
V téhle zemi nastane optimismus až budeš profesore Nutello pryč od koryta i s těma pohunkama, co si tam pěstuješ.
Jste vláda darmožroutů.
Jenom lžeš nápis fakta a ne Burešovo blaboli
Premiér Fiala ale tvrdil, když zaznívala kritika na výši inflace v průběhu roku 2023,že vláda na vývoj inflace nemá žádný vliv. Jak je tedy možné, že když inflace klesla, tak je to úspěch vlády? 🤣🤣🤣🤣
Tomu uvěří pouze tupý neschopný premiér, ty jeho slinty se nedají poslouchat.