1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ano, společným úsilím dokázali to, že z lidi už opravdu není možné další korunu navíc vyždimat. To je jako oslavovat nacisty, že v roce 45 zajistili mír 😄

26
Před 1 rokem

Fialko ty se toho Babišizmu nezbavíš,to je nemoc,měj by ses léčit.A poté se koukni do zrcadla,uvidíš příčinu vysoké inflace

36
Před 1 rokem

Tak někdo z For rum umí ctr+c a ctrl+v. Článek z Pravého břehu alias IPF (Institut Petra Fialy) a For rum neni provládní a ne , a ne ,a ne.

17
Před 1 rokem

Za Babiše inflace kolem 8%,za neschopné SPOLU inflace hned skočila na 15 % a teď, zásluhou ČNB, šla dolů o mizerná 2%...,Fiala a jeho FORUM 24 oslavuje... 😄😄👍

11
Jan Rola

Jenomže tu inflaci způsobil Babiš bezuzdným rozhazováním, uplácením důchodců a státních zaměstnanců. Náklady na obsluhu státního dluhu zvedl z 40 mld na 120 mld.

1
Před 1 rokem

Jak Gustík Husák. Boli neúspechy, prauda - díky Babišovi, ale boli aj úspechy - díky naší vládě. Když to s námi vydržíte dalších třicet let , vybudujeme lepší zítřky. Volte prosperitu s dvacetiprocentní inflací!

7
Před 1 rokem

Zase blbost , propuštění lidé a končící OSVČ půjdou na úřad práce pro podporu ti utrácet nebudou a zbytek je na životním minimum 🤷‍♂️

19
Před 1 rokem

Jeden pan profesor na gymnáziu říkal, že "optimismus je nedostatek informací". Ještě bych s touradostí byla opatrná.

8
Před 1 rokem
Marie Doležalová

Ulhaný Fiala ví moc dobře co dělá..., já budu slavit den až upocenec potáhne z vlády i se svými, předraženými amatéry...

12
Před 1 rokem

Chybí Vám tam dovětek: Za tento článek platí vláda ČR.

13
Před 1 rokem
Richard Holaň

Já bych řekl, že celé to FORUM 24 patří pětikolce! 😄

12
Před 1 rokem

Poznal někdo v obchodech, že inflace klesla? Já ne, asi chodím do špatných obchodů.

13
Před 1 rokem
Pavel Fryč

jo a proč se neustále snižuje gramáž u výrobků? tuhle jsem kupovala jeho nutelu a propadla mi okem ve vozíku na zem.

8
Před 1 rokem

No hurá, teď ještě najděte někoho kdo bude fialovi věřit, po všech těch lžích.

14
Miroslav Němeček

Tak hloupý snad nikdo být ani nemůže.

9
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt