V prúzkumu STEM má jeho hnutí nejvíce příznivců a tak nenávist začala pracovat i na komentářích v rámci předvolebního boje.
Opět tendenční článek.Autor píše na objednávku a za měsíc bude na objednávku velebit prezidenta Trumpa.
Volby za humny a forum nám opět vnucuje své názory,jinak jsme proruští. Tahle vláda patolízalů je cesta do pekel..
My už to všichni víme, že Bureš pojede do Kremlu s prosíkem, aby mu Putler ponechal Agrofert, ještě aby prozřeli jeho voliči........hmmmm
No Babišův hlavní volební cíl je prosperita Agrofertu a moc - za jakoukoliv cenu.
Blbost.
Fórum, jak si tedy představujete to provést, aby vám to lidi uvěřili, že Babiš je špatný? Rozeštvávát lidí to není dobrý nápad.
Ano Babiš je proruskej dezolat s ním dopadneme jako Ukrajina. Celé ANO je nakloněno Putinovi takže nevolit.
Teda jsem nadšený Rudé Právo po 36 letech. A neustále i takoví novináři jsou.
Kde to můžu objednat? Posílal bych to na Hrad.
Takže Trump je náš nepřítel?To jsem se opravdu zasmál.Nevím, kdo ty bláboly píše asi chce vyvolat zmatek a chaos,ale to se mi nepovede.
vrána k vráně, kágébák ke kágébákovi, estébák ke estébákovi, diktátor k diktátorovi, zaprodanec k zaprodancům