1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 20 dny

V prúzkumu STEM má jeho hnutí nejvíce příznivců a tak nenávist začala pracovat i na komentářích v rámci předvolebního boje.

5
Před 20 dny

Opět tendenční článek.Autor píše na objednávku a za měsíc bude na objednávku velebit prezidenta Trumpa.

10

Volby za humny a forum nám opět vnucuje své názory,jinak jsme proruští. Tahle vláda patolízalů je cesta do pekel..

15
Před 20 dny

My už to všichni víme, že Bureš pojede do Kremlu s prosíkem, aby mu Putler ponechal Agrofert, ještě aby prozřeli jeho voliči........hmmmm

4
Před 20 dny

No Babišův hlavní volební cíl je prosperita Agrofertu a moc - za jakoukoliv cenu.

34
Před 20 dny
Pavla Vaicová

Blbost.

17
Zobrazit další 3 reakce
Před 19 dny

Fórum, jak si tedy představujete to provést, aby vám to lidi uvěřili, že Babiš je špatný? Rozeštvávát lidí to není dobrý nápad.

Před 20 dny

Ano Babiš je proruskej dezolat s ním dopadneme jako Ukrajina. Celé ANO je nakloněno Putinovi takže nevolit.

15
Před 20 dny

Teda jsem nadšený Rudé Právo po 36 letech. A neustále i takoví novináři jsou.

Kde to můžu objednat? Posílal bych to na Hrad.

8
Před 20 dny

Takže Trump je náš nepřítel?To jsem se opravdu zasmál.Nevím, kdo ty bláboly píše asi chce vyvolat zmatek a chaos,ale to se mi nepovede.

5
Před 20 dny

vrána k vráně, kágébák ke kágébákovi, estébák ke estébákovi, diktátor k diktátorovi, zaprodanec k zaprodancům

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt