1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 26 dnyUpraveno

K tomu videu patří jen jeden komentář.

Sdílejte, než to zakážou.

Mě zaujala ta žena (nebo je to zombie?), jak se postupně zhmotní ze vzduchu za květináčem v čase cca 1:50. Něco mezi Návštěvníky, Matrixem, Hvězdnou bránou a Harrym Potterem. Působivé.

4
Před 26 dny

I ta nejprůměrnější umělá inteligence, která vytvořila tento paskvil je inteligentnější, než průměrný volič SPD.

5
Před 26 dny

Nedalo mi to a toto hudební "veledílo" jsem si poslechl. Zastavím se u pár věci..

AI-pěvec nás zde vyzívá abychom s nimi šli "za tu horu". Za jakou horu a kam, soudruzi soukmenovci?

Má to být snad bájná hora Fudži a za ní Šambala?. Nebo to má být Mount Rushmore a za ní El Dorado??

Protože je zde jistá podobnost výrazem "odejít za kopečky", může se jednat o Švýcarsko, zemi pro eSSPéDé zaslíbenou..

Dále se vyjmenovává, co všechno českého mají autoři rádi. Je toho skutečně spousta věcí. Ta jedna podstatná mi chybí. Ta, která dala tomuto songu vzniknout, totiž není specificky česká. Je to obyčejná lidská blbost...

12
Před 26 dny

3% hlasů= 8 mega ročně o které se podělím s Radimem Fialou napůl. Prosím vás co je na tom tak zlého, abyste mě ještě jednou nenechali projít ? Já dostavím tubusovou vilu a vy u o mě později už nikdy neuslyšíte. Děkuji udělám či napíši cokoliv. Je to jenom taková nadsázka, ale peníze od vás nesmrdí.

15
Před 26 dny
Milan Lukeš

jako Sládek!

6
Před 26 dny

Jen chci podotknout:

Ja mam rad ceske hory. .... nebo hovorove "cesky hory" ....

Avsak soudruzi, kdyz pujdu s vami ZA tu horu, budu v Polsku, Nemecku, Rakousku nebo Slovensku.... nemeli byste tam jit radeji vy ? Anebo mozna jeste dal.... hloubš, níž... ?

Jdete treba do jinam, tam se naucte frazovani, jamb, trochej, ABBA, ABCA, ABCB.... No, a pak se vratte a zkuste se uzivit treba jako ppmocny zednik, kopac, cirkusak, popelar.... ABL.... proste do hudby a basni se uz nepoustejte.

Kdo neumi slozit pisnicku, neni dobrym politilem. 🙂

Mupy mup 🙂, tvl

4
Před 26 dny

Když budeme vycházet z hezkého klipu plných bílých rodilých mluvčí 🙂, tak by rodilý Tokyjský vlastenec měl jít příkladem a odejít jako první do své rodné země 🙂. Ne nebojte, mě osobně nevadí jakýkoliv člověk, pleti, vyznání, který je slušný a pracující. To se nedá říci o tomto pánovi, s rasistickými výroky a obranou svobody slova, který ani netuší co svoboda slova znamená a co je v ústavě k tomuto napsáno.

3
Před 26 dny
Petr Rezek

On jenom říká to samé co mu říkali v Japonsku když tam dělal popeláře.

1
Před 26 dny

To je celkem slušnej bizár... Jestli tohle má SPD podle (Pi)Tomia pomoct, tak pak je jasné, co si o inteligenci svých voličů myslí... Pokud mám zmínit, co pobavilo mě, tak to je slogan "český auto za dobrou cenu" a záběr na oktávku... Ono je to ve skutečnosti německé auto za velmi přemrštěnou cenu... Další ukázka toho, jak SPD standardně pracuje s fakty...

3
Před 26 dny

hezky asijsky vlastenecky song ted jeste ten cesky vlastenecky od rodileho cecha.😂

1
Před 26 dny

A mě se to líbí. Nejlepší je ten rozjásanej popelář a nadržení důchodci. Jo a taky ten nekončící Západ, tak to ma byt.

13
Před 26 dny
Vlastimil Raška

Rozjasany popelář,to si Tomík vzpoměl na mládí v Japonsku.

1
Před 26 dny

Mě překvapuje že ten krásný venkovský domeček nemá kulatý půdorys a není takového humusovitého tubusového charakteru.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt