1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Hlavně by se měli zeptat Odesáků,jestli vrátí ty miliony co vyrabol Klaus a Topolánek z penzijního fondu.Alena je jenom odvárek.

36
Před 1 rokem
Jiří Barva

To je z toho fondu, který neexistoval?

12

Tetka to je fakt dobrý,

jen nevím, jestli to tetky nevezmou osobně,

v tomto případě by se mohla totiž urazit

i tetka závist!,

Pí. Schillerová je taková Satanova nevěstka.

19
Před 1 rokem
Marie Krementáková

Tetka vždy říká o tom co jí lidé píšou úplně něco jiného. Já tu babu musím jak se objeví v TV okamžitě vypínám zvuk a potom to ještě dělám u reklam. Řeknu vám že někdy je to fofr div že se nepřerazím.

5
Před 1 rokem

Existuje jedno přísloví, vodu káže, víno pije.

16
Před 1 rokem

Že se nikdo nezeptá zda a kdy vrátí ODS peníze do penzijního fondu, ze kterého si, kdy ž vládli půjčili nenávratně ty miliardy. Nikdo se nezeptá, proč nyní ODS zadlužuje naši zem na dlouhá léta. Dlouholeté půjčky, které budou splácet naši vnuci. O tom se nemluví. Kolik vláda prošustrovala milionů. Tady je jen zájem očerňovat hnuté ANO, protože se to mnohým líbí.

1
Před 1 rokem

Odvádění pozornosti od skutečný problémů, nevěříte?

Na Forum 24 článek o strašném případu defraudace co položí každou vládu za 2 mil. Kč, a na Novinkách.cz pecka s titulem: Jak bezpečně přepravit vibrátor letadlem.

Čtu to, když je to tak levný, a vy ne?

20
Před 1 rokem

To je k vzteku. Zpronevěříš desítky miliard a tahají tě za nohu kvůli ubohým 2 mega.

31
Před 1 rokem
Pavel Medek

Jasně, nejlepší obrana chciválků je útok !

18
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Že se tato paní pyšníla pavím peřím a přitom rozpočet krvácel bychom si připomenout měli teď pro změnu kvůli obstrukcím sněmovnu blokuje čímž se opět podepisuje opozice na deficitu 🤗

31
Před 1 rokem

Pokud někdy poukáži na historické zkušenosti, téměř pravidelně jsem osočován z archaického myšlení. Takže to zkusím opětovně a ocituji Tita Livia - Dějiny římské od založení Města, Kniha II/9 - Kapitola "Zmatky v Římě" (opatření římského senátu kolem r.510 př.n.l.):

"Lid byl také osvobozen od přístavních cel a daní; přispívat na ně měli bohatší občané, kteří byli s to nést toto břemeno. Chudí prý platí dostatečnou daň, jestliže vychovávají děti."

A další římská moudrost: Úkolem osvícené politiky je chránit chudé před bohatými a bohaté před chudými.

Před 1 rokem

Jo to slavné eet,to byla legranda...v hospodách to většinou bylo-chceš účtenku?a já na to-seru na ně...tak jsem to dal hospdskýmu do ruky a bylo...a tetka se pak diví,že to nic nevyneslo...haha

9
Před 1 rokem
Jan Krhut

Ty jsi hloupý, právě teď chtějí všichni platit hotově,aby se vyhnuli daním.Fiala zrušil zbytečně Eet a teď mu chybí ty peníze.Měli by se koalice s opozicí alespoň na něčem dohodnout a né hned vše rušit po předchůdci.

9
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Proč by to dělala,Klaus nic nevrátil,Topolánek taky ne a defraudovali miliardy tak na co vracet pár melounů???

49
Před 1 rokem
Vláďa Štrébl

Protože to je slušnost... Pokud teda teta ví, co to slovo znamená... Zatím se projevuje jako celkem slušná... víte co.

Jsem nikde nikdy nečetl, že by se třeba Kalousek fotil s orlem za dva míče? Víte co znamená slovo defraudace?

21
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt