Dlužena záměrně lže. A i ona to ví, že lže.
Ona ty lži vykládá pro svoje voličstvo, které je vesměs finančně negramotné.
Pani Schillerove je jedno,ze placa nesmysly. Hlavne . ze populizmus funguje jako sladky bonbon pro volice ANO Ovsem tato bonboniera v pripadne budouci Babisove vlade zapusobi jako Sysifuv kamen,
Ekonomická analfabetka Alena (Dlužena) Schillerová jejíž rekordně schodkové rozpočty (rekord v roce 2021) nastartovaly vysokou inflaci!
Tipuji, že vy si myslíte, že kdyby covid byl za dnešní vlády, schodek by nebyl žádný.
Kalousek je jidas. 30 let seděl v parlamentu a nyní mu chybí. To že si tam vysedel hemeroidy a taky pořádný peníze je skutečnost!!!!!!
Vy jste je viděl ? Nemyslím hemeroidy, ale hemoroidy.
Paní Shitlerová je Paní z Argentické telenovely a žije si svúj sen.... Duchodce možna osloví...jako to bezdomovecké hnázdo co zaprodalo i sve děti a nikdo ho v republice nechce...ani ve SLOVENSKU, kde se to narodilo!
Schillerová dělá chytrou a přitom je pouze hokynářka. Nic jiného neumí!!!
Je mi jasné jak jste to myslel a myslím si o dluženě to samé ale křivdíte té hokynářce ta se musela sakra ohánět aby se uživila a rozhodně uměla počítat což u dluženy jaksi chybělo a stále chybí.
Nevylučuju lež, ale přikláním se k tuposti brněnské selky.
Pan Kalousek co by politická mrtvola by se měl uklidit do ústraní a užívat si politického důchodu.Měl by se podívat co za sebou zanechal a s touto vládou si nezadá.
Máte na mysli. že zabil lidi cez padáke?
Když se v sáhodlouhém kritickém projevu nuteláče objeví v první větě slovo "nesmysli" tak já už dál nečtu.
To Vás charakterizuje, proto píšete, co píšete, a nikdy nic nepochopíte a budete mlít obvyklé hlouposti!
Dlužena nic neví a ničemu nerozumí, je jen poskok svého páníčka Bořitele Bureše 25085
Je tak, Dlužena je neskutečná v tom co dokáže mlet za bláboly.
Kalousek se mýlí. Marta Gottwaldová je odbornice na všechno
Tak já Martu nepamatuji (až Marii Zápotockou) a pochybuji, že vy ano. Jsem si ale jistý, že na pávici nemá ani zdaleka.