1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

Anoisticko estébácký hnus. Však ono to lhaní je dožene. Za inflaci může hlavně estébák Babiš a jeho Dlužena. Rozdávali peníze jako by byli jejich. Jako by oni deva měli platit úroky a jistinu. Ale moc dobře věděli, že to musí zaplatit daňový poplatníci.Ty rozdané peníze bez vytvořené hodnoty způsobily inflaci terá byla před předáním vlády 6%. Potom přišli ruSSáci s válkou a zdražení energií. Ten základ však vytvořila Dlužena. Lžou jako když tiskne a kdo lže ten krade. 8 let u vlády s důchody neudělali nic, protože vůbec netuší jak na to. Zjistili, že tolik dluhů dělat každý rok nejde. Tak demonstrativně nesouhlasí s jakýmkoli řešením a myslí si, že stačí, když budeme zvyšovat HDP. To však je iluze, které rozumný člověk nevěří. Vidí, že vládě p. Fialy vyjde vše co slíbili před volbami v roce 21. Proto se nyní v zoufalství dali na stranu strachu z pomoci Ukrajině, strachu z uprchlíků, které tu ale nemáme jen ty z UA. Babiš už slibuje ozbrojené hlídk v ulicích a tím porušuje naši demokratickou ůstavu. To mají rádi v ruSSku, ale na nás z toho padá deprese a hrůza. Zdá se , že estébák Babiš chce vyvolat puč a zrušit demokracii a nahradit ji svojí diktaturou. K tomu mu mají pomoci další oligarchové z řad bývalých vysokých funkcionářů bývalé a i současné KSČ. Jandejsek už má ozbrojené milice , které nám ukázal na demonstraci zemědělců komunistického ražení. Berme to vážně. On to myslí vážně. Proto mluví jako Goebels a burcuje lidi po hospodách jako Hitler ve 30 letech minulého století. Jen se divím, že to BIS už neřeší. Mají snad chránit demokratické principy moci.

126
Před 1 rokem
Ivan Veber

ANO je fakt nebezpečné. Nemuselo zvyšovat daně a přesto mělo na naše poměry vyrovnané a dokonce přebytkové rozpočty. To někteří 70 letí inteligenti nemohou zakousnout, že?

57
Před 1 rokem

Panoptikum a kinoteátr v podání ANO dál pokračuje.Dohoda s nimi není možná,neboť jsou schopni podrazit i prezidenta.ANO je prolháná svoloč,která nedrží slovo a nectí dohody.

91
Před 1 rokem
Jan Kolomazník

Od kdy je rozvědčík Pávek důvěryhodný člověk?

73
Před 1 rokem

Co jiného čekat od zaměstnanců politické firmy slovenského stbáka , která vznikla pro udržení státních a evropských penězotoků do jeho soukromé kapsy a násobení oligarchova miliardářského bohatství ??

143
Před 1 rokem

Týýjo, Schllerka se prohlásila za dámu, no to je ale síla. Tahle nevychovaná a neschopná pras-nice má tak na to dělat domovnici, případně hajzlbábu v nádražním WC. I když ta tu je příliš líná.

140
Před 1 rokem
Jiří Barcal

To už je dost silný káva...teď se zamyslete nad sebou co jste napsal...

75
Před 1 rokem

Toto je vzkaz mladé generaci. Neodpustím, aby můj další život který mám před sebou zničili nevzdelani důchodci na které se zaměřil Babiš, Schilerova a Havlíček. Jdou přes mrtvoly. My mladí pojďme se postavit demagogii a lži v přímém přenosu.

49
Před 1 rokem
Milan Veselý

Mladej i ty budeš jednou starej a nezávidím Ti , až Vaše děti dospějí a Ty pozbudeš mládí . Ty Vaše děti budou daleko horší , pro to jak jsou dnes vychováváni a budou Ti vyčítat důchod , na který si nejdříve musíš odpracovat léta , většinou kole 45 let.

30
Před 1 rokem

Potkavám se na fotbalu s jedním sympatizantem ,řekl bych ortodoxnim Babiše a spol. Presně a nebylo to v hospodě cestou k autu ,říká ,tak nam zase Fiala zdražuje benzin ,lehce jsem oponoval ,že Fiala na cenu benzinu má asi ,takový vliv ,jako já i on! Nesouhlasil a pokračoval ,dokázal bych argumentovat ,ale vím nemá to význam! Vyhrali jsme fotbal nebudu si kazit náladu s vysvětlovaním ,věřícimu!!!!

51
Před 1 rokem
Jiří Bubeníček

Je to těžké, ale musíme jim to vysvětlit a nenechat je tomu estébákovi.

39
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Padla informace, že restaurace kde aňáci pořádali sešlost bere platby jen v hotovosti. Kartou platit nelze. Aňáci tedy podpořili šedou ekonomiku protože restaurace nemusela přiznat všechny své tržby.

79
Před 1 rokem
Jiří Drbohlav

Konzumace členů ANO byla fakturována, vy brepto.Fakturace nepodporuje šedou ekonomiku,ale to je pro vás moc složité.

52
Před 1 rokem

ANO lže všude kudy chodí.

Mají skvělého učitele, Slováka z Průhonic.

32
Před 1 rokem
Antonín Klempa

Spletl jste si jména.Největší lháři se prezentují z pětikolky a že jich tam je nepřeberně.Slovák z Průhonic je jenom slabý odvar.

19
Před 1 rokem

Já bych se divil, kdyby s ANO chtěla ODS do vlády. Poslouchat Babiše musí být pro otrlé povahy. Co mu jde dobře, tak to je lhaní, urážky a sliby.

122
Před 1 rokem
Honza Čech

To jde dobře hlavně téhle vládě

75
Před 1 rokem

Chudáci někteří důchodci kteří se nechávají oblbovat sektou ANO . Je hnusné když někdo míří a straší staré již někdy nechápající lidi !!!!! Hnutí ANO a jeho představitelé jsou bezpečnostní riziko co se vývoje demokracie u nás týče !!!!! Oni předvásí populismus , demagogii a lži.

98
Před 1 rokem
Jana Kárová

Škoda že téhle odbarvené pávici nikdo neřekl, co teď povím já, důchodkyně je spokojená, že nevladnete. Důchod mám dobrý, za elektřinu mi vraceli jo a výrobky Vašeho guru že zásady nekupuju a ještě nahlas řeknu, je to ne to je od něj. Mějte se a držme si palce

45
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt