Anoisticko estébácký hnus. Však ono to lhaní je dožene. Za inflaci může hlavně estébák Babiš a jeho Dlužena. Rozdávali peníze jako by byli jejich. Jako by oni deva měli platit úroky a jistinu. Ale moc dobře věděli, že to musí zaplatit daňový poplatníci.Ty rozdané peníze bez vytvořené hodnoty způsobily inflaci terá byla před předáním vlády 6%. Potom přišli ruSSáci s válkou a zdražení energií. Ten základ však vytvořila Dlužena. Lžou jako když tiskne a kdo lže ten krade. 8 let u vlády s důchody neudělali nic, protože vůbec netuší jak na to. Zjistili, že tolik dluhů dělat každý rok nejde. Tak demonstrativně nesouhlasí s jakýmkoli řešením a myslí si, že stačí, když budeme zvyšovat HDP. To však je iluze, které rozumný člověk nevěří. Vidí, že vládě p. Fialy vyjde vše co slíbili před volbami v roce 21. Proto se nyní v zoufalství dali na stranu strachu z pomoci Ukrajině, strachu z uprchlíků, které tu ale nemáme jen ty z UA. Babiš už slibuje ozbrojené hlídk v ulicích a tím porušuje naši demokratickou ůstavu. To mají rádi v ruSSku, ale na nás z toho padá deprese a hrůza. Zdá se , že estébák Babiš chce vyvolat puč a zrušit demokracii a nahradit ji svojí diktaturou. K tomu mu mají pomoci další oligarchové z řad bývalých vysokých funkcionářů bývalé a i současné KSČ. Jandejsek už má ozbrojené milice , které nám ukázal na demonstraci zemědělců komunistického ražení. Berme to vážně. On to myslí vážně. Proto mluví jako Goebels a burcuje lidi po hospodách jako Hitler ve 30 letech minulého století. Jen se divím, že to BIS už neřeší. Mají snad chránit demokratické principy moci.
ANO je fakt nebezpečné. Nemuselo zvyšovat daně a přesto mělo na naše poměry vyrovnané a dokonce přebytkové rozpočty. To někteří 70 letí inteligenti nemohou zakousnout, že?
Panoptikum a kinoteátr v podání ANO dál pokračuje.Dohoda s nimi není možná,neboť jsou schopni podrazit i prezidenta.ANO je prolháná svoloč,která nedrží slovo a nectí dohody.
Od kdy je rozvědčík Pávek důvěryhodný člověk?
Co jiného čekat od zaměstnanců politické firmy slovenského stbáka , která vznikla pro udržení státních a evropských penězotoků do jeho soukromé kapsy a násobení oligarchova miliardářského bohatství ??
Týýjo, Schllerka se prohlásila za dámu, no to je ale síla. Tahle nevychovaná a neschopná pras-nice má tak na to dělat domovnici, případně hajzlbábu v nádražním WC. I když ta tu je příliš líná.
To už je dost silný káva...teď se zamyslete nad sebou co jste napsal...
Toto je vzkaz mladé generaci. Neodpustím, aby můj další život který mám před sebou zničili nevzdelani důchodci na které se zaměřil Babiš, Schilerova a Havlíček. Jdou přes mrtvoly. My mladí pojďme se postavit demagogii a lži v přímém přenosu.
Mladej i ty budeš jednou starej a nezávidím Ti , až Vaše děti dospějí a Ty pozbudeš mládí . Ty Vaše děti budou daleko horší , pro to jak jsou dnes vychováváni a budou Ti vyčítat důchod , na který si nejdříve musíš odpracovat léta , většinou kole 45 let.
Potkavám se na fotbalu s jedním sympatizantem ,řekl bych ortodoxnim Babiše a spol. Presně a nebylo to v hospodě cestou k autu ,říká ,tak nam zase Fiala zdražuje benzin ,lehce jsem oponoval ,že Fiala na cenu benzinu má asi ,takový vliv ,jako já i on! Nesouhlasil a pokračoval ,dokázal bych argumentovat ,ale vím nemá to význam! Vyhrali jsme fotbal nebudu si kazit náladu s vysvětlovaním ,věřícimu!!!!
Je to těžké, ale musíme jim to vysvětlit a nenechat je tomu estébákovi.
Padla informace, že restaurace kde aňáci pořádali sešlost bere platby jen v hotovosti. Kartou platit nelze. Aňáci tedy podpořili šedou ekonomiku protože restaurace nemusela přiznat všechny své tržby.
Konzumace členů ANO byla fakturována, vy brepto.Fakturace nepodporuje šedou ekonomiku,ale to je pro vás moc složité.
ANO lže všude kudy chodí.
Mají skvělého učitele, Slováka z Průhonic.
Spletl jste si jména.Největší lháři se prezentují z pětikolky a že jich tam je nepřeberně.Slovák z Průhonic je jenom slabý odvar.
Já bych se divil, kdyby s ANO chtěla ODS do vlády. Poslouchat Babiše musí být pro otrlé povahy. Co mu jde dobře, tak to je lhaní, urážky a sliby.
To jde dobře hlavně téhle vládě
Chudáci někteří důchodci kteří se nechávají oblbovat sektou ANO . Je hnusné když někdo míří a straší staré již někdy nechápající lidi !!!!! Hnutí ANO a jeho představitelé jsou bezpečnostní riziko co se vývoje demokracie u nás týče !!!!! Oni předvásí populismus , demagogii a lži.
Škoda že téhle odbarvené pávici nikdo neřekl, co teď povím já, důchodkyně je spokojená, že nevladnete. Důchod mám dobrý, za elektřinu mi vraceli jo a výrobky Vašeho guru že zásady nekupuju a ještě nahlas řeknu, je to ne to je od něj. Mějte se a držme si palce